2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?

Canım hatırlarsan bizimde aynıydı . Ertesi gün ateşe çevirdi grip oldu maalesef . Çok şükür ciğeri temiz ama boğazları berbat . Geniz akıntısı bayaa var öksürük cabası .
su kaynat yattıgı odada bol nem olsun acılır insallah

Gunes kremlerinde tercihiniz mineralli olanlardan olsun kizlar deride emilmiyo ve koruyucu bir tabaka olusturuyor kizim icin bioderma mineralli kullanmistim antalyanin sicaginda hic kizarmadan geri gelmisti. Simdi mustela yada trukid tercih edicem.
Ben de bioderma düşünmüştüm ama mühendisinoğlu’nun incelemesine bakınca vazgeçtim. Solante de iyi diye biliyorum ama Mustela alıp riske atmamayı düşünüyorum.

Kizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?
Bizim de geçen hafta 5-6 gün öyleydi canm. Ciğeri mi hırıldıyor falan diye korkmuştum. Değilmiş sadece burnu tıkalıymış. Bolca serum fizyolojik yaparak kendiliğinden düzeldi.

Bende seni soracaktım naptın diye bizde markete gidip geldik kuzumla o uyudu, bende kendimi temizliğe verdim dip köşe darısı başına çok iyi geldi terapi gibi
Tam bir gezenti oldum . Gezmeye gelince canavar gibiyim iş yapmaya gelince her yerim ağrıyo

amin oo siz baya ilerlediniz kapilar falan sorma bizde normal ergenlik yoktu bide erkeni cikti

Kızlar gaita testinde biraz lökosit görüldü yazıyo ama parazit yok. Ckolatakahve sizin lökosit miktarı neydi iğneye başladınız? Bi de ph kaçtı?
Cnm 2 hafta once bizde vardi lokosit ayni zamanda ateste vardi. 7-8 lokositti bizim. Antibiyotik kullandik. Ama kakasi degismeyince dun yine test verdik onda amip cikti

Co
Cok gecmis olsun canim. Evet seninkini okuyunca dr a goturdum bende. Cok sukur cigerlerinde bisey yok minnoslarin. Bizimki griote deil dedi dr. Ama burun tikali gece horlaya horlaya uyudu. Petegin uzerine su koydum yanina sogan koydum ama hala hiriltili. Gecmesse hafta ici tekrar goturucem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…