2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla cnm hiç aklıma gelmedi ki sürekli kontörle gittik hatta yeri geldi haftada bir gittik akciğer için onun düzelmesini beklerken hiç aklıma gelmedi gaita tahlili yaptırmak keşke yapsaydık ya

Buaksam buralar çok sakin. herkes cumartesi gecesi eğlencesinde sanırım
Bende maske yaptım süt sağıyorum çok egleniyorumm
Ahh ah canım ne eğlencesi, sabah 8 den beri uyumayan bi hanımefendiyle uğraşıyorum. Gözlerim açılmaz oldu. Aç, yorgun ve uykusuzuuuuum

Ahh ah canım ne eğlencesi, sabah 8 den beri uyumayan bi hanımefendiyle uğraşıyorum. Gözlerim açılmaz oldu. Aç, yorgun ve uykusuzuuuuum
Al benden de okadar emmiyor uyumuyor rota aşısı bizi mahvetti ya zaten kilo kaybımız vardı bu hafta takip dedi doktor üstüne bu iştahsızlığı neyse ya ne diyelim sağlıklı olsun da gerisi boş

Al benden de okadar emmiyor uyumuyor rota aşısı bizi mahvetti ya zaten kilo kaybımız vardı bu hafta takip dedi doktor üstüne bu iştahsızlığı neyse ya ne diyelim sağlıklı olsun da gerisi boş
Orasi öyle tabi canim.
Ama bizimde onlara bakabilmemiz için iyi olmamiz lazım. Fırsat vermiyorlar ki. Daha yemek bile yiyemedim. Yemeyi bırak hazırlayamadım bile.
Eşim işten geldi şimdi, o hazırlıyor.
Çöküyorum galiba

Insallah cnm allahtan genel durumu falan iyi heralde bi ilacla hallolcak gibi. Birde sen mi kullaniyordun cnm maflor plusi. Bizede verdide tek cesit demi o. Fiyati neydi

Bende biogaia dan maflor+ ya geçtim, bir normal maflor var bir de bebekler icin maflor+ var. 65 liraya aldım bir kac gün oluyor.

Kizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?

Kizlar burun tıkanıklığı var demistim dun dr a gittik. Cok sukur sadece burun tikanikliymis. Serum fizyolojik damlat dedi. 2 gundur yapiyorum ama hala devam ediyor. Suanda bile hafif hiriltisi var. Onereceginiz bisey varmi ?
serumdan sonra yuz ustu koyup sirtina vur cnm balgami varsa atar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…