- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #57.721
3-4 adetti o zaman canım, yeni başlıyordu. Biz iğne kullanmadikKızlar gaita testinde biraz lökosit görüldü yazıyo ama parazit yok.Ckolatakahve sizin lökosit miktarı neydi iğneye başladınız? Bi de ph kaçtı?
Ben yapmıyorum ama biliyorum yumurta yiyebilirsin canm. Süt ürünleri yemeyeceksin. Peynir yoğurt tereyağı içinde süt olan pasta börek tatlılar, krep pankek gibi şeyler, markette satılan ve içinde süt, peynir, peyniraltı suyu olan tüm gıdalar yasak. Aklıma gelenler bunlar şimdilik.Sut diyeti yapanlar vardi sadece sut mu yenmiycek yumurtada var miydi.
Devletin asilari mi cnm guvendigin bir doktorun varsa ona sor bazi asi gruplari yapilmiyo galibaKızlar bebeğim grip ve salı gunu aşısı var . Grıpken aşı yapılabılıyor mu ? Kımı yapılır yazmıs nette kımı yapılmaz .
Bizim bexsero 5, 7 ve 9.aylarda demişti doktorumuz. Ama diğerini sormadım bilmiyorum. Zamani gelince söyler.Kizlar menenjit asilarinizi nimenrix ve bexsero hangi aylarda yapilacak.
Ne kullanmıştınız şurup mu? Ph değeri kaçtı seninkinin3-4 adetti o zaman canım, yeni başlıyordu. Biz iğne kullanmadik
Bizim 3.ayda yapıldı nimenrixKizlar menenjit asilarinizi nimenrix ve bexsero hangi aylarda yapilacak.
Bizim yaramaz gibi oda 3 gün önce gelmişti :)Yok cnm ben 5 aralikta dogum yaptim. Tam gununden 2 gun once geldi :)
Bexsero ilk dozu 3.ayda olduk.3,5,15 galiba digerini bilmiyorum. Ama nimenrix 1 yasjndan sonra yaziyor nette.Kizlar menenjit asilarinizi nimenrix ve bexsero hangi aylarda yapilacak.
3.ayda yapılan bexsero olandır canım. Nimenrix 1 yaş sonrası yazıyor şimdi baktım nettenBizim 3.ayda yapıldı nimenrix
1 yas oncesi de oluyormus cnm doktorumuz 6.ayda yapalim erken koruyuculuk sağlasın dedi yani 6. 12. Ayda nimenrix 2 doz yada 1 yas 1 doz bexero da 7.9. Aylarda olucakmis bide 27 aylikken hatirlatma asisiBexsero ilk dozu 3.ayda olduk.3,5,15 galiba digerini bilmiyorum. Ama nimenrix 1 yasjndan sonra yaziyor nette.
3.ayda yapılan bexsero olandır canım. Nimenrix 1 yaş sonrası yazıyor şimdi baktım netten
2. Ay nimenrix , 3. Ay bexsero , 4. Ay kontrolümüzde de nimenrix 2. Doz olucak.Kizlar menenjit asilarinizi nimenrix ve bexsero hangi aylarda yapilacak.
Cnm ben ilk yumurta dahil yapmıştım sonra memleketteki doktor yumurta yiyebilirsiniz demişti şimdi sadece süt ürünleri yapıyorum ama çok zorlanıyorum inş işe yarar bu yaptıklarımızSut diyeti yapanlar vardi sadece sut mu yenmiycek yumurtada var miydi.
Cnm bizim zatürre başlangıcı olmuştu tamda 2 ay aşısına denk gelmişti dr yine de zatürre aşısını yapmıştı sen sorarsın doktoraKızlar bebeğim grip ve salı gunu aşısı var . Grıpken aşı yapılabılıyor mu ? Kımı yapılır yazmıs nette kımı yapılmaz .
Hayır özellikle nimenrix istedi doktor hatta aşıyı biz aldık adını da yazdı verdiBexsero ilk dozu 3.ayda olduk.3,5,15 galiba digerini bilmiyorum. Ama nimenrix 1 yasjndan sonra yaziyor nette.
3.ayda yapılan bexsero olandır canım. Nimenrix 1 yaş sonrası yazıyor şimdi baktım netten
Valla hava burda bile ısındı orayı düşünemiyorum evde oturmak sıkıyor haliyle. Yaparsın bi ara. Benim Bide yapmadıkça büyüyor gözümde. Eşime kızıyorum ev ne halde bu niye burda tipik takıntılı başak burcuyum işteTam bir gezenti oldum . Gezmeye gelince canavar gibiyim iş yapmaya gelince her yerim ağrıyo
Ah biz başaklaaarrrrrrValla hava burda bile ısındı orayı düşünemiyorum evde oturmak sıkıyor haliyle. Yaparsın bi ara. Benim Bide yapmadıkça büyüyor gözümde. Eşime kızıyorum ev ne halde bu niye burda tipik takıntılı başak burcuyum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?