2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba hanımlar bende araniza yeni katıldım sat 1 mart doğumum 7 aralığa geliyor Allahın izniyle hepimizin Allah yardımcısı olsun ben 2 haftadır çok fena mide bulantısı cekiyorum
Hos geldin canim mide bulantisi cok zor dun ben bulantidan dolayi serum yedim allah yardimcimiz olsun

Normalde 8 haftalık ama 6 +4 diyor canım kesenin de bebeğe göre küçük olduğunu söyledi sadece
Benimde sata göre 8+2 ama ultrason ölçüsüne göre6+2 Geçen hafta keseyi gördüm bu hafta kese büyümüş ve bebeği kalp atışını gördüm tahlilleri verdi hiç olumsuz birşey demedi sadece haftaya tekrar çağırdı bize dinletecek kalp atışını inş hafta ya 7+2 olur iki haftada geriden gelmesine takılmam çünkü geç yumurtalama olmuştur diye düşüneceğim artık

Ben de kalp atışını duydum diye rahatım ama kesenin boyutu sorun olabilir dedi yarın başka bir doktora aldım randevu bakalım o ne diyecek

Ben de kalp atışını duydum diye rahatım ama kesenin boyutu sorun olabilir dedi yarın başka bir doktora aldım randevu bakalım o ne diyecek
Bana kese boyutundan bahsetmedi zaten kendimde gördü geçen hafta küçük olan kese şimdi baya büyümüştü sen yine yarın bir başka doktorada baktır canım benim içinde bir sonraki hafta önemli kendimce öyle düşünüyorum haftaya bir hafta büyümüse lazım benim ikinci bebeğim ilk bebeğimden tecrübeliyim inş herşey yolunda gider ama dr iyi düşün iyi olsun dedi korktuğumu söyleyince öyle dedi

Ya kızlar çok istahim açık tok olduğum halde ağzım boş dursun istemiyorum. Yine ki zayifim Ama böyle giderse obez listesinde yerimi alicam

Şimdi hatırladım şubatta çatlatma iğnesi vurulmuştum bende orada yazmıştım :) çok sevindim sen konuyu açmıştın demi benim iğneden sonraki ay oldu tedaviyi bıraktıktan sonra

Teşekkür ederim canım geçmiş yazıları okuyamadım sen de de var mı bebiş? Yarın sabah asm ye gideceğim kan vermeye inşallah sıkıntı çıkarmazlar
İnşallah bi sıkıntı çıkmaz canım yok canım yaa ben hamile değilim malesef adetim de gecikti adet de olmadım bekliyorum öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…