2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ayniymisiz o zaman canim içim rahatladi. Benim tup bebek oldugu icin biraz daha kontroller fazla simdilik. Insallah yarinda hersey yolundaysa o zaman ayda 1 olur belki.
Ayy kuzum yolundadir insallah ya heyecan yaptim simdi. Daha net goreceksin minigi icini ferah tut :)

Gozunaydınnn cok sevındım senın adına darısı bizlere :) kalp atısı kactı hatırlıyormusun.tuttuguna ınandıgım bı teorım var ilk kalp atıs hızına gore cınsıyetı belırlıyprlardı gecen sene yanı tahmın edıyorlardı

Benım ıkıncı bebegım kısmetse ılkı erkek ve 9 aylık sankı kız senesı gbi ama ınsallah bızede saglıklı bı kız nasıp olur onund tadını biliriz

Öyle birşey mi varmış yaaa valla çok şaşırdım şu an

Öyle birşey mi varmış yaaa valla çok şaşırdım şu an
Ya tabı bunlar hep tahmın bende cok ınanmam boyle seylere ama gecen sene ogluma hamıleyken cogu arladasımda bende hatta burda sitede tutmuştu.kalp atısı kız bebeklerde daha hızlı oluyormus 120 üstündeyse kız altındaysa erkek dıyolardı.benım oglumda 105 ti :) mutlaka yanılma payıda var maksat eglence olsun :) daha kesedekı konumu nub teorısı vs vs cok var

günaydın herkese...bugün okulumuzda doğum iznine ayrılacak olan bir arkadaşımıza baby shower yapıyoruz ne güzel bebek süsleri falan insanın görünce hevesi geliyor

sizin branş ne hocam benimki edebiyat

Arkadaslar bugun 5+0 im..ama hala hic belirtim yok..cogu hamilenin gogusleri cok agriyor falan..ama bende tik yok..sizce anormalmi gelisiyor hamilelegim cok korkuyorum

Arkadaslar bugun 5+0 im..ama hala hic belirtim yok..cogu hamilenin gogusleri cok agriyor falan..ama bende tik yok..sizce anormalmi gelisiyor hamilelegim cok korkuyorum
Merhaba canım, doğum tarihlerimiz aynı sanırım :) Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Dolayısıyla çok erken öğrendim hamileliğimi. Normalde tüp bebek merkezinden 3 hafta sonra randevu alın dediler. Öyle yapacaktım fakat hamilelik belirtim olmayınca korktum cumartesi ye randevu aldım. Keseyi filan görürsem inanırım herhalde hamile olduğuma :)

kızlar düşünün kişiden kişiye gire hamilelik belirtileri değişirken ayni kişinin önceki yada sonraki gebelikleri bile farklı oluyor belirti olmaması demek gebelikte sorun var demek değil stres yapmayın ve sancı göğüs agrisi bulantı bunlar yoksa üzülmeyin şanslısınız ne güzel belkide rahat bir hamilelik geçireceksiniz :) ve son bir örnek daha kasım ayında sorunlu bir gebelik yaşadım kürtaj oldum ama göğüs agrisi bulantı şiddetli sancı hepsi vardı

Günaydın arkadaşlar.birşey sormak istiyoeum 2güne kadar bulantım oluyordu doğru düzgün bişey yiyemiyodum biraz yedikten 2saat sonra midem kazınır gibi oluyodu.ama 2gündür bu belirtiler yok ilk gebeliğim bulantı birden kesilirmi ? Sabah uyandığımda pek aç hissetmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…