- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.881
Tabiki bitebilir stres yapma Cnm hatta 9 ay da sürebilir :)Günaydın arkadaşlar.birşey sormak istiyoeum 2güne kadar bulantım oluyordu doğru düzgün bişey yiyemiyodum biraz yedikten 2saat sonra midem kazınır gibi oluyodu.ama 2gündür bu belirtiler yok ilk gebeliğim bulantı birden kesilirmi ? Sabah uyandığımda pek aç hissetmiyorum.
teşekkür ederim cevapladgn için.suan 7haftalıgım fkü ultrasonda göründü cuma günü.ama bulantım geçince ben çok korktum ya halada korkuyorum.Tabiki bitebilir stres yapma Cnm hatta 9 ay da sürebilir :)
evet kendim başladım canım,P Prensescann sen kendin mi başladın progestana doktorun vermedi ki sanki bir yazında öyle okudum da o yüzden soruyorum
Cok yakiniz senle tarih olarak. Ben de kendi doktoruma yarin muayeneye gidecegim. Daha cok minik oldugu icin pek bir sey hissetmemiz normal.Arkadaslar bugun 5+0 im..ama hala hic belirtim yok..cogu hamilenin gogusleri cok agriyor falan..ama bende tik yok..sizce anormalmi gelisiyor hamilelegim cok korkuyorum
benim ocakta kalbi durmuştu, 10. haftada gebelik ama 8 haftalık kalmış,Kızlar hepinizin merak ettiği bir konu hakkında birşey söylemek istedim bazi hamilelik belirtileri olmayınca birşey mi oldu diye stres yapıyorsunuz haklı olarak. Ama Allah korusun birşey olsa dahi gebelik belirtileri iki günde bitmez ben kürtaj olduktan sonrA bir hafta daha belirtileri yoğun yAsadim yanı beta hcg öyle iki günde sıfırlanmaz bir buçuk ay sürüyor ortalama bir sure de o belirtiler oluyor
bence doktoruna sormadan kullanma sonuçta bir kimyasal gerek olmadan kullanmak yanlış diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin tabievet kendim başladım canım,
iki düşük bir tüp bebek yaptrdıktan sonra öğrendim,
kendim kullanıyorum günde iki tane 100 mg lık,
sorun yaratacağını sanmıyorum
sen kullanıyormuusn
Merb canm evet ayni tarihlerimizz.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisi ile..senin ne gibi belirtilerin var su an..cuma gunu kese gormeye gideceim insallah aksilik cikmaz sen gordunmu keseyiMerhaba canım, doğum tarihlerimiz aynı sanırım :) Ben tüp bebek yöntemi ile hamile kaldım. Dolayısıyla çok erken öğrendim hamileliğimi. Normalde tüp bebek merkezinden 3 hafta sonra randevu alın dediler. Öyle yapacaktım fakat hamilelik belirtim olmayınca korktum cumartesi ye randevu aldım. Keseyi filan görürsem inanırım herhalde hamile olduğuma :)
benim de çok belirtim yok canım sadece çıkmaz bir şey göğüslerde dolgunluk hissi var başka da hicbir şey yok..tarihlerimiz yakın seninle daha erken belirtiler için bulantı falan 8. haftalarda başlıyor ilk çocuğunda 9. haftalarda başlamıştıArkadaslar bugun 5+0 im..ama hala hic belirtim yok..cogu hamilenin gogusleri cok agriyor falan..ama bende tik yok..sizce anormalmi gelisiyor hamilelegim cok korkuyorum
Ben de hiç belirtim yok diyordum ama şuan 8. Haftadayim. Arada modemi kötü hissetmeye başladım. Aşırı uyku hali. Bir de sınıf ogretmeniyim ve perişan oluyorum. ,benim de çok belirtim yok canım sadece çıkmaz bir şey göğüslerde dolgunluk hissi var başka da hicbir şey yok..tarihlerimiz yakın seninle daha erken belirtiler için bulantı falan 8. haftalarda başlıyor ilk çocuğunda 9. haftalarda başlamıştı
yok yok sorun yok:)bence doktoruna sormadan kullanma sonuçta bir kimyasal gerek olmadan kullanmak yanlış diye düşünüyorum ama yine de sen bilirsin tabi
Aslinda ultrason cok iyi bir sey degil bir tek bizim ulkede her kontrolde bebegi ultrasonla kontrol ediyorlar. Yoksa amerika da filan eskiden annelerimize yaptiklari gibi Doppler den devam ediyorlar, gobek capini mezure ile olcuyorlar.Bnde 7. Hafta içindeyim çok şükür bulantı falan bişey yok arkadaşlar. Sadece bazı yemekleri yiyesim gelmiyor. Midem kötü. Birde herhafta bebeği gidip göresim var. Elimde olsa her hafta ultrasano gircem
Aynı şeyi yaşıyorum canım midem kazınıyor ama mide bulantısından bişeyde yiyemiyorum daha çok bulanıyor benimde 2-3gündür hafiflemişti göğüslerimde acımıyordu bugün tam gaz devam mide bulantısına hemde şuan kalkamıyorum bile korkma biley olmaz ALLAHın izniyleGünaydın arkadaşlar.birşey sormak istiyoeum 2güne kadar bulantım oluyordu doğru düzgün bişey yiyemiyodum biraz yedikten 2saat sonra midem kazınır gibi oluyodu.ama 2gündür bu belirtiler yok ilk gebeliğim bulantı birden kesilirmi ? Sabah uyandığımda pek aç hissetmiyorum.
geç dollenmedir canım içini ferah tut benim kızımda öyleydi 2 hafta gerideydi adet tarihine göre doktorum geç döllenme demiştiArkadaşlar merhaba son adet tarihim 6 Mart ve Nisan ın 9 unda hamile olduğumu öğrendim bhcg 282 çıkmıştı . 16 nisan da gittim doktora ve bhcg 5560 a yükselmişti fakat bebek kesesi görülmedi. Vajinal ultrason istemedim ve 24 Nisan yani dün 7 Haftalık olduk tekrar gittim kese var bebek yok galiba kalp atışı filan duyulmadı yine TRV istemedim. Mide bulantım henüz 4 gündür başladı yoğun bi şekilde doktorum bunun iyi bişey olduğunu bebeğin kalp atışlarının oluştuğu anlamına gelir dedi. Bekleyeceğim artık. Dua edin boş gebelik olmasın.
ya bekleyeceksin ,ya da takıyorsan vajinali kabul et canımArkadaşlar merhaba son adet tarihim 6 Mart ve Nisan ın 9 unda hamile olduğumu öğrendim bhcg 282 çıkmıştı . 16 nisan da gittim doktora ve bhcg 5560 a yükselmişti fakat bebek kesesi görülmedi. Vajinal ultrason istemedim ve 24 Nisan yani dün 7 Haftalık olduk tekrar gittim kese var bebek yok galiba kalp atışı filan duyulmadı yine TRV istemedim. Mide bulantım henüz 4 gündür başladı yoğun bi şekilde doktorum bunun iyi bişey olduğunu bebeğin kalp atışlarının oluştuğu anlamına gelir dedi. Bekleyeceğim artık. Dua edin boş gebelik olmasın.
Canım benim 6+2 de daha karından görünmüyor. Sadece vajinal görünüyorhastanedeyim kızlar sıra bekliyorum inşallah kese de bebek de görünür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?