2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm bizim. Sigortamız yok ondan iyice araştrma yapıyorum sigortasz fazla ödüyorum

Merhaba kızlar benim bebeğim sanırım yaşamayacak başka bir doktora daha gittim kalp atışı çok zayıf ve kese küçük gelişmiyor progestan vermişti diğer doktor bırak dedi düşecekse düşmeli dedi haftaya tekrar çağırdı ona göre hareket edeceğiz moralini bozma bu senin elinde olan birşey değil kromozomal bir sıkıntı dedi gebe kalabiliyorsun yine kalacaksın bana güven dedi ha bunları söylüyorum bir mucize olur kese büyüyebilir herşey normale de dönebilir dedi sen için rahat tut her iki durumda rabbimizden dedi bebeğimi kaybedeceğimi bilsem de bana karşı dürüst olduğu içim şimdilik rahat dilerim sizler sağlıkla kıcağınıza alırsınız yavrularınızı

Nasl oluyor kız anlamadm attıyordu işte kalbi :)

Kızlar selam, ben de aranıza katılacağımı sanıyordum ama adetim 4 gün gecikti hala tek çizgi:/ kendimi kaptırdım diye mi bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum; şimdiden aşerme, bel ağrısı, halsizlik falan..
Sabah akşam test yapmak istiyorum gerçi ama sizce kaç gün daha bekleyeyim test için?
Bu arada sat 23 Mart,benle aynı olan arkadaşlar öğrenmişler. Belki de hamile değilimdir testin söylediği üzere ama heyecan işte:)

Canım Allahtan umit kesilmez tekrar normale doner insallah. sende bu surecte bol bol dua et sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…