2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kim söyledi size Hepsini de yapıyorlar bi tek idrar kültürü yapmıyorlar ama bütün kan tahlillerime bakıldı sizi yanıltmışlar bence saglık ocakları Hepsini yapıyor
Kanı yapıyorlar zaten ama diğer testler yapmamış arkadşm daha yeni yaptı o da hamile yapmamşlar kanı tek yapıyorlar idrar diğerlerinide devlette yapmş yapan arkadşm dedi

Cnm şimdiden aşerme olmaz ki daha yenidir inş vardr bekle belki geç döllenmedir geç öğrenirsin

Canm sen ümidini kesme bol bol dua et inş düzelir

Kızlar dün kıanadaydm oynadm halay oyunnda baya ağrı girdi sonra kendme kızdım herkes bana kızdı birşey olmamştır deme

Canım öncelikle üzüldüm senin adına elden bişey gelmez sakın sen üzülme çünkü ben 3 kayıp verdim doktorum bana şu lafı demişti hiç unutmam sağlıklı olan bebek dünyaya gelir demekki bi problem vardı genetiğinde sorunlu bebeklerı rabbim dünyaya getirmiyormuş zaten dua et ki sağlıklı ise kucağına almayı nasip etsin sağlıksız ise en kısa sürede sağlıklı bir bebek daha nasip etsin her zaman biz yanındayız bol bol rabbime dua et olur mu

Merb canm evet ayni tarihlerimizz.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisi ile..senin ne gibi belirtilerin var su an..cuma gunu kese gormeye gideceim insallah aksilik cikmaz sen gordunmu keseyi
Yok ben daha hiç gitmedim doktora. Sadece göğüs hassasiyeti. Bir de hızlı hareket edersem veya öksürürsem kasıklarda çekilme oluyor biraz. Başka hiçbir belirtim yok. O nedenle bende cumartesiye hemen randevu aldım. Keseyi görebiliriz inşallah

bence vajinal.uldrasondan korkmayin dr soylediyse yapturun zarari olsa dr bile bile riske atmaz bende karsiydim gereksiz gordugumden hala karsiyim fakat suanda almanyadayim burda bu gun git vajinal bakiyor ve elle muayene etti yarin git yine vajinal bakiyor masallah herkes saglikli doguruyor dr dediyse korkma cok ice sokmuyor uldrasonu ucdan bakiyor bide yavas sakin hareket ettiriyor sorun olmaz yani

Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu sefer sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi :)

H hobiseverbyn cnm ben iki kere vajinadan yaptm birley olmadı tandfm abla o da yaptı şuan üç yaşnda oğlu kulaktan doğma şeylere inanma düşük falan olmaz dün bir kız da sordu onada dedim korkma cidden insanı korkutuyorlar ama korkucak birşey yok cnm bebege birşey olmuyor cok az sokuyorlar aleti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…