- 11 Mart 2017
- 148
- 91
- 98
- 39
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #5.921
Amin canım dünya durdu sanki..ne bileyim çok korkuyorum..Canım Allahtan umit kesilmez tekrar normale doner insallah. sende bu surecte bol bol dua et sağlıklı evlatlar nasip etsin Rabbim.
Kanı yapıyorlar zaten ama diğer testler yapmamış arkadşm daha yeni yaptı o da hamile yapmamşlar kanı tek yapıyorlar idrar diğerlerinide devlette yapmş yapan arkadşm dediKim söyledi size Hepsini de yapıyorlar bi tek idrar kültürü yapmıyorlar ama bütün kan tahlillerime bakıldı sizi yanıltmışlar bence saglık ocakları Hepsini yapıyor
Cnm şimdiden aşerme olmaz ki daha yenidir inş vardr bekle belki geç döllenmedir geç öğrenirsinKızlar selam, ben de aranıza katılacağımı sanıyordum ama adetim 4 gün gecikti hala tek çizgi:/ kendimi kaptırdım diye mi bilmiyorum ama hamile gibi hissediyorum; şimdiden aşerme, bel ağrısı, halsizlik falan..
Sabah akşam test yapmak istiyorum gerçi ama sizce kaç gün daha bekleyeyim test için?
Bu arada sat 23 Mart,benle aynı olan arkadaşlar öğrenmişler. Belki de hamile değilimdir testin söylediği üzere ama heyecan işte:)
Canm sen ümidini kesme bol bol dua et inş düzelirMerhaba kızlar benim bebeğim sanırım yaşamayacak başka bir doktora daha gittim kalp atışı çok zayıf ve kese küçük gelişmiyor progestan vermişti diğer doktor bırak dedi düşecekse düşmeli dedi haftaya tekrar çağırdı ona göre hareket edeceğiz moralini bozma bu senin elinde olan birşey değil kromozomal bir sıkıntı dedi gebe kalabiliyorsun yine kalacaksın bana güven dedi ha bunları söylüyorum bir mucize olur kese büyüyebilir herşey normale de dönebilir dedi sen için rahat tut her iki durumda rabbimizden dedi bebeğimi kaybedeceğimi bilsem de bana karşı dürüst olduğu içim şimdilik rahat dilerim sizler sağlıkla kıcağınıza alırsınız yavrularınızı
Aşerme olayı psikolojik, biliyorum:/ nasip artık. Teşekkürler:)Cnm şimdiden aşerme olmaz ki daha yenidir inş vardr bekle belki geç döllenmedir geç öğrenirsin
Korkma canım Allah hayirlisini nasip etsin. Icine ferahlik versin. Elinden geldigince yorma kendini insallah duzelirAmin canım dünya durdu sanki..ne bileyim çok korkuyorum..
Hayrlısı olsun hakkındaAşerme olayı psikolojik, biliyorum:/ nasip artık. Teşekkürler:)
Allah razı olsun hepinizden..Korkma canım Allah hayirlisini nasip etsin. Icine ferahlik versin. Elinden geldigince yorma kendini insallah duzelir
Olmaz olmazKızlar dün kıanadaydm oynadm halay oyunnda baya ağrı girdi sonra kendme kızdım herkes bana kızdı birşey olmamştır deme
Canım öncelikle üzüldüm senin adına elden bişey gelmez sakın sen üzülme çünkü ben 3 kayıp verdim doktorum bana şu lafı demişti hiç unutmam sağlıklı olan bebek dünyaya gelir demekki bi problem vardı genetiğinde sorunlu bebeklerı rabbim dünyaya getirmiyormuş zaten dua et ki sağlıklı ise kucağına almayı nasip etsin sağlıksız ise en kısa sürede sağlıklı bir bebek daha nasip etsin her zaman biz yanındayız bol bol rabbime dua et olur muMerhaba kızlar benim bebeğim sanırım yaşamayacak başka bir doktora daha gittim kalp atışı çok zayıf ve kese küçük gelişmiyor progestan vermişti diğer doktor bırak dedi düşecekse düşmeli dedi haftaya tekrar çağırdı ona göre hareket edeceğiz moralini bozma bu senin elinde olan birşey değil kromozomal bir sıkıntı dedi gebe kalabiliyorsun yine kalacaksın bana güven dedi ha bunları söylüyorum bir mucize olur kese büyüyebilir herşey normale de dönebilir dedi sen için rahat tut her iki durumda rabbimizden dedi bebeğimi kaybedeceğimi bilsem de bana karşı dürüst olduğu içim şimdilik rahat dilerim sizler sağlıkla kıcağınıza alırsınız yavrularınızı
Yok ben daha hiç gitmedim doktora. Sadece göğüs hassasiyeti. Bir de hızlı hareket edersem veya öksürürsem kasıklarda çekilme oluyor biraz. Başka hiçbir belirtim yok. O nedenle bende cumartesiye hemen randevu aldım. Keseyi görebiliriz inşallahMerb canm evet ayni tarihlerimizz.rabbim kucagimiza almayi nasip etsin hayirlisi ile..senin ne gibi belirtilerin var su an..cuma gunu kese gormeye gideceim insallah aksilik cikmaz sen gordunmu keseyi
bence vajinal.uldrasondan korkmayin dr soylediyse yapturun zarari olsa dr bile bile riske atmaz bende karsiydim gereksiz gordugumden hala karsiyim fakat suanda almanyadayim burda bu gun git vajinal bakiyor ve elle muayene etti yarin git yine vajinal bakiyor masallah herkes saglikli doguruyor dr dediyse korkma cok ice sokmuyor uldrasonu ucdan bakiyor bide yavas sakin hareket ettiriyor sorun olmaz yaniTakmıyorum her şey olacağına varır diye düşünüyorum bu sitedeki farklı konulardan edindiğim bilgiye göre vajinal istemiyorum nerdeyse çoğu düşük yapmış çünkü yine dr bi ihtimal deyip akışına bırakıyorum.
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah bu sefer sağ salim hepimiz kucağımıza alırız bebeklerimizi :)kızlar düşünün kişiden kişiye gire hamilelik belirtileri değişirken ayni kişinin önceki yada sonraki gebelikleri bile farklı oluyor belirti olmaması demek gebelikte sorun var demek değil stres yapmayın ve sancı göğüs agrisi bulantı bunlar yoksa üzülmeyin şanslısınız ne güzel belkide rahat bir hamilelik geçireceksiniz :) ve son bir örnek daha kasım ayında sorunlu bir gebelik yaşadım kürtaj oldum ama göğüs agrisi bulantı şiddetli sancı hepsi vardı
Allah yardımcın olsunAllah razı olsun hepinizden..
İnş cnm öledirOlmaz olmazilk 3 ay fiziki aktivitelerden etkilenmezmiş zaten bebişler:) birden çok hareket ettiysen ondan olmuştur ağrı,normaldir
Sennkide benm gibi olmş sonra alır herlde ultrasonda adetle uyumlu olmasınıBen de bugün bebişimi gördüm kızlar, kalbini duydum. 7+1 im ama 6+5 gözüktü ultrasonda. İlk aylarda 3-5 gün sapmalar olabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?