2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Aşerme olayı psikolojik, biliyorum:/ nasip artık. Teşekkürler:)
aşerme olayi kesinlikle psikolojik degil arkadasim bende oyle derdim naz yapiyorkar derdim ilkinde cok asermedim cunki ikinci kizimda kavunun son zamanlaro canim javun istedi ama o an alamadim donra bosver deyip gectim istekte gecti kisin ortasinda kasim tada aralik di sabah bi uyandim kocama canim ne istiyo bi bilsen dedim biliyorum kavun demezmi ruyamda gordum sabaha kadar sayiklamisum allahim cildiracak gibiydum ne yapti etti amcam allah bin kere razi olsun buldu vana kavun 8 sene oldu hala o ruyayi yeni gibi hstirlarim tavsiyem caniniz bisey cektimi erteleneyin mevsimi gecince bulmasi zor oluyor

Kanı yapıyorlar zaten ama diğer testler yapmamış arkadşm daha yeni yaptı o da hamile yapmamşlar kanı tek yapıyorlar idrar diğerlerinide devlette yapmş yapan arkadşm dedi

Allah alla anlamadım doktorum bana bi kagıt verdi bütün tahliler yazıyordu saglık ocagına yaptır dedi gittim aile hekimime verdim kagıdı tamam bunları zaten bizde yaptırıyoruz dedi doktorum 4 tüp kan verdim idrar tahlili verdim lan sonuçlarımı hem aile hekimim baktı hemde alıp doktoruma götürdüm oda inceledi tamamdır dedi

Alla alla bende anlamadm şimdi ben yarn bir sprym kız çünkü dedi hepsini yapmıyorlar en iyisi yarn ben sorym onlara

Merhabalar kızlar sabah da a gittim(devlete) keseyi göremedim vajinal muayeneye göndereyim acilden baksınlar dedi ben de istemedim. Dış gebelik olabilir filan dedi ben de Dünkü ultasyon görüntüsünü gösterdim dün doktor gördü dedim o zaman bizim makine eski o yüzdendir dedi başka bişey demedi. Bu devlet hastanelerindeki doktorlar çok ilgisiz sinirlendim çıktım ben de aynı anda 3-4 hasta çağırıp bakıyorlar odanın kapısı sürekli açık. Her yerde böyle mi bilemedim bana çok saçma geldi. Ultasyon görüntüsünü ekleyeyim bi bakın anlayan varsa içime kurt düştü

Eklentiler

• 8523E7C7-B04E-4756-AAD2-4E7793FC50B5.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 62
Yok benimki psikolojik demek istedim:) daha bebek bile yok yani

Eahatladm cnm bir hafta snra başka dr gidiym dyrm hem tahlihlrr var onleıda alıp götrürüm dyrm
burda okudumda neden tahlıllerı saglık ocagına yaptırmıyorsunuz cnm ben ozel doktora gıdıyorum ama doktorum bunları saglık ocagına yaptır dedı ben yazım sana dedı zaten saglık ocagı mecburen yapıcak dedı yapmısken benım dedıklerımı yapsınlar dedı

Senin imzana baktım da bas ağrısı diyor günümüz normalde senle aynı. Iki gündür baş agrim var demek ki bundanmis :) ben sinuzitim var ondan saniyordum

Benm dr öle birşey demedi arkadşm dedi hatta sağlık ocagnda yaptr ama bir kısmını yapıyorlar dedi yarn öğrenicrm cnm herleyi

Benm dr öle birşey demedi arkadşm dedi hatta sağlık ocagnda yaptr ama bir kısmını yapıyorlar dedi yarn öğrenicrm cnm herleyi
Canım 4 tüp kan vermişler. Bakılması gereken herşeye bakılmamış muhtemelen sonra yine isteyecek doktor. Sağlık ocağının bakamadığı tahliller olduğu doğrudur. 9 tüp kan verdim ben. Doktorunun yazdığı tahlilleri sağlık ocağına sor bence. Orada yapılanları yaptırırsın en azından.

Zynen öle yapcm sen ne kadr vermşssn ben kanszm ya benden o kadar tüp çıkmaz birde dr her sefernde demeyi unutyrm napcm blmyrm

Zynen öle yapcm sen ne kadr vermşssn ben kanszm ya benden o kadar tüp çıkmaz birde dr her sefernde demeyi unutyrm napcm blmyrm
Kanı alırlarken 9 tüpü görünce ben de kadına bana da kalacak mı dedim. Kadın güldü. Bu tüpler çok küçük merak etmeyin dedi. Kansızlık varsa çıkar zaten önlemini alır doktorun

Kanı alırlarken 9 tüpü görünce ben de kadına bana da kalacak mı dedim. Kadın güldü. Bu tüpler çok küçük merak etmeyin dedi. Kansızlık varsa çıkar zaten önlemini alır doktorun
Aynen biran önce yapımde götryrm kanszlk var korkutyor beni bebek için

Kızlar kasım anneleri şimdiden cinsiyet tahmini yapıyorlar bakalım bizimkler ne olck merk eden yok mu
Kafana tuz döküyorlar burnuna dokunursan erkek ağzına dokunursan kız yapan ve doğru çıkan insanlardan. Duydum banada yapcaklar onu bakalm

Canim ultrason kagidinda rahim icinde gorunen yuvarlak bisey var vee sonucta dr keseyi gordum dediyse. O yuvarlak sey kesedir. Icine suphe dustuyse keseyi goren dr tekrar gidebilirsin. Kac haftaliksin buarada ?

Fotografını atamıyorum ama anlatamıyorumda bebim doktorumun istedigi bütün tahlileri yaptılar idrar kültürü hariç ben tüp bebek hastasıyım egerki eksik birşeyler olsa müdahale ederdi doktorum herkes farklı olabilir belkide sizinki gereksiz şeyler için almıştır. İllaki para vermesi gerekmiyor sigortam yok diyor bir sürü para tutacaktır saglık ocakları özel doktora gidmeeyen onlarca insana bakıyor. Ben tahlileri verdigimde bizim yaptıgımız testler dedi aile hekimi demek istedigim tüp bebek bi hastası hafife alınmaz canım benim bu tahlileri isteyen doktorum doçent yapan aile hekimi ve güveniyorum eksik hiçbir şey yaptırmadılar

ben de merak ediyorum, eşim kız istiyor ki bir kızım var, bana da yapsalar öle şeyler keşke :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…