2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canim ultrason kagidinda rahim icinde gorunen yuvarlak bisey var vee sonucta dr keseyi gordum dediyse. O yuvarlak sey kesedir. Icine suphe dustuyse keseyi goren dr tekrar gidebilirsin. Kac haftaliksin buarada ?
6. Haftadayım sat a göre dr a da sormadım kaç haftalık siye haftaya gidicem tekrar canım

ben de çok merak ediyorum bir kızım var bir de oğlum olsun isterim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bize de sağlıklı bir erkek evlat versin hayırlısıyla inşallah

Kızlar dün idrar testimi paylaşmıştım,bu Sabah'ta kan testi verdi. Barkod ile internetten kontrol ediyorum ama henüz sonuç çıkmamış.16 aylık kızım olmasına rağmen inanamıyorum sanırım,bir de 2 gün önce üst bacaklarıma kaynar çay döküldü 2.derece yanık acı veren sızlamalarım var sabah akşam pansuman yapmama rağmen.Facebook da 2018 Aralık anneleri grubuma gelin :)

A
ben zaten almayı düşünmüyorum canım doktor vermeden kullanmanın yanlış olduğunu düşünüyorum
aynen öle doğru düşünüyorsun canm o ilaç eger kahverengi lekelenmen kan gelyrsa kullanyrsn dr veryr çünkü bnları mg var ben 100 mg aldm bazları 300 mg. Alıyorlar ondan eger varsa düşük tehliken dr sor bence cnm

Sosyal ağ paylaşımı yasaktır cnm sitenn kuralları

ben de çok merak ediyorum bir kızım var bir de oğlum olsun isterim rabbim herşeyin hayırlısını nasip etsin bize de sağlıklı bir erkek evlat versin hayırlısıyla inşallah
Benim ilk hayırlısı olsun ama merk bıçak makas testinide yapablrsn cnm yastığa koysnlar o da doğru çkyr samimi oldgn birisne söle sana yapsn:)

Yok benimki psikolojik demek istedim:) daha bebek bile yok yani
belki vardir canim adetim gecikti demistin dimi ben ilk hamileligimde 1 hafta her sabah test yaptim cikmadi umidi kestim bi hafta sonra umreye gittim lekekendim.rest yaptum cikti pzitifken negatif cikabiliyormus testlerde adetin geciktiyse inslh vsrdir

%99 yazıyor test güvenilirliğinde ama:/
İnşallah birkaç gün daha bekleyip deniycem bakalım.

testlerin iki türlü de sonucu doğru çıkmayabilir güzelim, negatifse kesin negatif diye bir şey yok, kanda bile 1 hafta önce yok görüp 1 hafta sonrasında gebe olduğunu da gördü bu gözler..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…