2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm arada ki günlerde birşey olmaz benmkide ultrasonda 5+6 cktı dün ama adetim 6+2 ydi birşey olmaz ilerde yakalıyor arada cok fark yok cnm

%99 yazıyor test güvenilirliğinde ama:/
İnşallah birkaç gün daha bekleyip deniycem bakalım.
daha cok yeni dollenmusse cikmaz idrarda protein belli bi sviyeye gelince cikiyormus hayirlisi olsun ben simdikinde adetimi 4 gun gecti yaptim cikti bekle birazdaha gec dollenmede olabilir

6. Haftadayım sat a göre dr a da sormadım kaç haftalık siye haftaya gidicem tekrar canım

Gayet guzel kese gorunuyo canim. Haftaya da bebegi gorursun insallah. Dis gebelik falan diyen dr bakma sen oyle olsa vucudun asiri tepkiler verirdi diye dusunuyorum bu haftaya kadar. Hersey yolunda gider insallah sen gonlunu ferah tut

Kızlar bugün sabah kahverengi akıntım oldu. Pazartesi 2300 olan değerim bugün 3527. Benim iş iyice karıştı. Kese de görünmedi yine. Doktor iki gün sonra gel dedi. Siz ne düşünüyorsunuz durumum hakkında.

Gayet guzel kese gorunuyo canim. Haftaya da bebegi gorursun insallah. Dis gebelik falan diyen dr bakma sen oyle olsa vucudun asiri tepkiler verirdi diye dusunuyorum bu haftaya kadar. Hersey yolunda gider insallah sen gonlunu ferah tut

Ay çok teşekkür ederim canım. İnşallah haftaya görürüz canım

Tesadüfün böylesi :) bende 28 im :) 28 Aralık 1989 doğumluyum hatta bebeğimin doğacağı tarihte 28 Aralık :) izmirdeyim
:) Zaten yazını görünce bian kendim yazmışım gibi oldum :) Benim ilk bebeğim sezeryandı . Buda öyle olcak 28 aralığı bulmaz büyük ihtimal :) . Gerçi daha kan testi sonucunu bile almadım bekliyorum hala :) Ama inanaılmaz heyacanlıyım. Diğer bebeğin emiyormu ? Ben 2 yaşına kadar emzirmeyi planlıyordum ama. Şuan da kesmeyi düşünmüyorum henüz. Duruma göre bakacağım.

Mm
Zynen öle yapcm sen ne kadr vermşssn ben kanszm ya benden o kadar tüp çıkmaz birde dr her sefernde demeyi unutyrm napcm blmyrm[/QUOT
%99 yazıyor test güvenilirliğinde ama:/
İnşallah birkaç gün daha bekleyip deniycem bakalım.
Canim her gun teste 5 5 para verecegine 35 40 liraya kan tahlili yapiyorlar, direk kandan baktir icin rahat etsin.

Kızlaaar doktordan geldim şimdi kalp atısını duyduk ilk defa 6.7 mm çok şükür darusı diğer bekleyenlere inşallah
Net bir şekilde duyabilirsiniz mi+? Benimki 6 mm Ken derinden geliyor dedi demişti. Çok hızlı da değildi ama bir problemden bahsetmesi.

Hehe :) bende kan sonucunu bekliyorum ama idrar testinde net çıkmıştı.kızım meryem normal doğumla dünyaya geldi.inşallah 28 Aralık'ta doğar :) bende bugün kan veremeye gittiğimde aile hekimimiz sütten kesmemi söyledi ama inşallah kesmeyeceğim sen de kesme gidebildiği yere kadar gitsin 2 yıl süt hakları var

Kızlaaar doktordan geldim şimdi kalp atısını duyduk ilk defa 6.7 mm çok şükür darusı diğer bekleyenlere inşallah
Ay gözü aydın duyanlara ben de geldim Dr ofisindeyim. Çok heyecanlıyım. Dua edin ben de güzel haber vereyim inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…