- 8 Aralık 2014
- 1.735
- 2.292
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.001
keSinlikle . Kendi istediği kadar emebilir. Bu aralarda aksine daha çok düştü memeye :) . Bukadar aynı olur yani . Çok sevindim. Kendim gibi biri olduguna:)Hehe :) bende kan sonucunu bekliyorum ama idrar testinde net çıkmıştı.kızım meryem normal doğumla dünyaya geldi.inşallah 28 Aralık'ta doğar :) bende bugün kan veremeye gittiğimde aile hekimimiz sütten kesmemi söyledi ama inşallah kesmeyeceğim sen de kesme gidebildiği yere kadar gitsin 2 yıl süt hakları var
Canımmmm çok sevindim gözünaydın. Yarın öğleden sonra bende gidicem darısı başıma inşAllah.Kızlaaar doktordan geldim şimdi kalp atısını duyduk ilk defa 6.7 mm çok şükür darusı diğer bekleyenlere inşallah
Ne kadar guzel bir tesaduf boyle. Ben de aralik dogumluyumTesadüfün böylesi :) bende 28 im :) 28 Aralık 1989 doğumluyum hatta bebeğimin doğacağı tarihte 28 Aralık :) izmirdeyim
geçmiş olsun satın kaç acaba ben de gittim geldim kanda bhcg ile progesteron bakacaklarmış kese görünmedi benimde gebelik izlenmedi diye yazdırdııı.. daha küçücük dedi, sonucuna bakalım haftaya her halukarda gel keseyi görmemiz lazım dedi.. çok bedbahtım..Kızlar bugün sabah kahverengi akıntım oldu. Pazartesi 2300 olan değerim bugün 3527. Benim iş iyice karıştı. Kese de görünmedi yine. Doktor iki gün sonra gel dedi. Siz ne düşünüyorsunuz durumum hakkında.
Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.Merhaba kizlar bende doktora gittim bayagi kanamali alan var dedi progestan fitil verdi .iliski yasak hareketlerini kısıtla dedi cokayakta kalma uzan dedi. Ama en onemlisi bir kese degil sanki 2 kese var dedi2 hafta sonra kesin belli olur ama ikiz olma ihtimali var dedi inanamadim. Suan cok heycanliyim Allahim varsa ikisini bir bana bagislasin. Insallah kanama hemen biter. Sağlıklı olsun kac tane gelirse kabulumuz allah hepimizin bebeklerine saglik versin insallah :)))) dua edin benim icin
Ben daha önce hamilelik öncesi kontrollerde tecrübe edindim de çok korktum psikolojik olarak eşime bile yaklaşamadım o yüzden de istemedimH hobiseverbyn cnm ben iki kere vajinadan yaptm birley olmadı tandfm abla o da yaptı şuan üç yaşnda oğlu kulaktan doğma şeylere inanma düşük falan olmaz dün bir kız da sordu onada dedim korkma cidden insanı korkutuyorlar ama korkucak birşey yok cnm bebege birşey olmuyor cok az sokuyorlar aleti
Canım benim sat 18 mart. Doktor gebelik devam ediyor dedi ama kese yok. Senin değer kaçta?geçmiş olsun satın kaç acaba ben de gittim geldim kanda bhcg ile progesteron bakacaklarmış kese görünmedi benimde gebelik izlenmedi diye yazdırdııı.. daha küçücük dedi, sonucuna bakalım haftaya her halukarda gel keseyi görmemiz lazım dedi.. çok bedbahtım..
ben de yarın öğleden sonra gidecğim bakalım neler olmuşCanımmmm çok sevindim gözünaydın. Yarın öğleden sonra bende gidicem darısı başıma inşAllah.
Allahım hayırlısıyla bize ve bekleyen herkese nasip etsin..Haftan aynımı ilerliyor peki?
canım battan 2 gün sonra 310du bugün yine aldılar kan onun sonucunu bekliyorum internetten öğrenirsin dedi 1200 civarı bekleriz dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi.. senin değer kaç acaba?Canım benim sat 18 mart. Doktor gebelik devam ediyor dedi ama kese yok. Senin değer kaçta?
Çok kısa duydum canm ama çookk nette değildi haff derindendi bi sıkıntı olsa söylerdi bence merak etme canmNet bir şekilde duyabilirsiniz mi+? Benimki 6 mm Ken derinden geliyor dedi demişti. Çok hızlı da değildi ama bir problemden bahsetmesi.
Bende ya keşke izmirde olsaydın buluşur görüşür çcouklrımz arkadaş olurdu.Kızımda memeye aşırı düştü varda yoksa mememememem :))keSinlikle . Kendi istediği kadar emebilir. Bu aralarda aksine daha çok düştü memeye :) . Bukadar aynı olur yani . Çok sevindim. Kendim gibi biri olduguna:)
hcg değeirn için bir şey dedi mi dr un hayırlı olsun bu aradaBen de gittim. Bhcg degerim yuksekti ama tek kese goruntldu. 4+6 olmasi lazim ama 5+5 cikti. Simdilik bir sey gorunmedi haftaya kalp atisini dinlemek icin cagirdi
İnşallahh canmm hayırlısıyla sen de duy inşallah naptın çıktın mıAy gözü aydın duyanlara ben de geldim Dr ofisindeyim. Çok heyecanlıyım. Dua edin ben de güzel haber vereyim inşallah.
Oğlak mı yay mı ? Kızım 17 Aralık 2016 doğumlu yay ama Yen'i bebiş oğlak olacak :)Ne kadar guzel bir tesaduf boyle. Ben de aralik dogumluyum
Canmm inşallah sen de yarın hayırlı haberlerle gel . Normalde 6 6 ydım canm ama 6 4 dedi bir iki gün oynaması normalmiş amaCanımmmm çok sevindim gözünaydın. Yarın öğleden sonra bende gidicem darısı başıma inşAllah.
Allahım hayırlısıyla bize ve bekleyen herkese nasip etsin..Haftan aynımı ilerliyor peki?
Canım 1500den sonra görünür diyorlar. İnşallah görürsün. Benim durum sıkıntılı canım sanırım 3500de hala kese yok ve yükselişte azcanım battan 2 gün sonra 310du bugün yine aldılar kan onun sonucunu bekliyorum internetten öğrenirsin dedi 1200 civarı bekleriz dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi.. senin değer kaç acaba?
Ben yayim. Eger her sey yolunda giderse bebek de Oglak olacak.Oğlak mı yay mı ? Kızım 17 Aralık 2016 doğumlu yay ama Yen'i bebiş oğlak olacak :)
yoktur bi sıkıntı sende de erken daha sabırla bekleyeceğiz. ben inanıyorum..Canım 1500den sonra görünür diyorlar. İnşallah görürsün. Benim durum sıkıntılı canım sanırım 3500de hala kese yok ve yükselişte az
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?