2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
keSinlikle . Kendi istediği kadar emebilir. Bu aralarda aksine daha çok düştü memeye :) . Bukadar aynı olur yani . Çok sevindim. Kendim gibi biri olduguna:)

Kızlaaar doktordan geldim şimdi kalp atısını duyduk ilk defa 6.7 mm çok şükür darusı diğer bekleyenlere inşallah
Canımmmm çok sevindim gözünaydın. Yarın öğleden sonra bende gidicem darısı başıma inşAllah.
Allahım hayırlısıyla bize ve bekleyen herkese nasip etsin..Haftan aynımı ilerliyor peki?

geçmiş olsun satın kaç acaba ben de gittim geldim kanda bhcg ile progesteron bakacaklarmış kese görünmedi benimde gebelik izlenmedi diye yazdırdııı.. daha küçücük dedi, sonucuna bakalım haftaya her halukarda gel keseyi görmemiz lazım dedi.. çok bedbahtım..

Allah kucağına sağlıkla almayı nasip etsin.
Bulantı için ben çok sık meyve yiyorum ekşi şeyler özellikle. Ama bu seferde isem yanıyor. Bizimde yarın kontrolümüz var hayırlısı

Ben daha önce hamilelik öncesi kontrollerde tecrübe edindim de çok korktum psikolojik olarak eşime bile yaklaşamadım o yüzden de istemedim

Canım benim sat 18 mart. Doktor gebelik devam ediyor dedi ama kese yok. Senin değer kaçta?

Merhabalar :) Bende aranıza katıldım, 3 gün önce öğrendim miniği. İnşallah her şey güzel olacak hepimiz için

Canım benim sat 18 mart. Doktor gebelik devam ediyor dedi ama kese yok. Senin değer kaçta?
canım battan 2 gün sonra 310du bugün yine aldılar kan onun sonucunu bekliyorum internetten öğrenirsin dedi 1200 civarı bekleriz dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi.. senin değer kaç acaba?

strongirl merhaba benim bhcg 5560 ken kese görülmedi dış gebelik diye şüphelendi doktor vajinal istedi kabul etmedim 1 hafta sonra gittim 24 Nisan da ve kese göründü bu sefer de bebek kalp atışı yok bebek yok 1 hafta sonra yine gidicem. Sat 6 mart şuan 7+1 ama bence 6 haftalık benim bebeğim varsa tabi ☺☺☺

Net bir şekilde duyabilirsiniz mi+? Benimki 6 mm Ken derinden geliyor dedi demişti. Çok hızlı da değildi ama bir problemden bahsetmesi.
Çok kısa duydum canm ama çookk nette değildi haff derindendi bi sıkıntı olsa söylerdi bence merak etme canm

keSinlikle . Kendi istediği kadar emebilir. Bu aralarda aksine daha çok düştü memeye :) . Bukadar aynı olur yani . Çok sevindim. Kendim gibi biri olduguna:)
Bende ya keşke izmirde olsaydın buluşur görüşür çcouklrımz arkadaş olurdu.Kızımda memeye aşırı düştü varda yoksa mememememem :))

Canımmmm çok sevindim gözünaydın. Yarın öğleden sonra bende gidicem darısı başıma inşAllah.
Allahım hayırlısıyla bize ve bekleyen herkese nasip etsin..Haftan aynımı ilerliyor peki?
Canmm inşallah sen de yarın hayırlı haberlerle gel . Normalde 6 6 ydım canm ama 6 4 dedi bir iki gün oynaması normalmiş ama

canım battan 2 gün sonra 310du bugün yine aldılar kan onun sonucunu bekliyorum internetten öğrenirsin dedi 1200 civarı bekleriz dedi, her halukarda haftaya gel keseyi görmemiz gerek dedi.. senin değer kaç acaba?
Canım 1500den sonra görünür diyorlar. İnşallah görürsün. Benim durum sıkıntılı canım sanırım 3500de hala kese yok ve yükselişte az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…