2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Baldan da limondan da tiksindim hele limon... düşüncesi bile midemi ağzıma getiriyor

Ben yine de elimden geleni yapayım canım benim diz kemiğim de yapay ameliyatı oldum kilo arttıkça yok biniyor haliyle ekstra dikkat etmem gerek Yani. Hele bebeğinn sağlıkla gelişsin de kesesi gerisi kolay.

kızlar 11 haftalık iken 2li tarama testinde cinsiyet tahmini yapılınca doğru çıkma olasılığı nedir bilgi verir misiniz?
Artık 10 haftalıkken bile cinsi,yet tahmini yapılıyor:) yani Zaten hiç bi doktor yüzde 100 demez ama yinede dogru çıkıyor:)

Kızlar ilk çocukta yaşamamistim ama bunda kabızlık sorunu yaşıyorum. Ne yapsam acaba. Hamilelikten mı kaynaklanıyor acaba.

Aynen bende çok bişey yoktu ben bile tiksindimm, koku çöp kokusu özellikle çok çok rahatsız ediyor beni,

sigaradan tiksineyim dua edin ... şimdilik iyi yiyorum daha küçücük ya.. ne zaman başlıyor ortalama olarak..
Ben hemen başında tiksinmiştim. Şu an kokusuna tahammülüm yok. Valla şu an 6+4’deyim canım. Önceden de vardı ama iki kraker yiyince geçiyordu. Şu bikaç gündür hiç bir şey fayda etmiyor

Kızlar ilk çocukta yaşamamistim ama bunda kabızlık sorunu yaşıyorum. Ne yapsam acaba. Hamilelikten mı kaynaklanıyor acaba.
Canım büyük ihtimalle gebelikten. Gebelikteki en büyük sıkıntılardan biri bu zaten... Bol lifli gıdalar tüketmeye çalış. Tam tallı ekmek ye, kuru kayısı vs ye. Bir de muz, patates gibi daha da kabız yapacak gıdalardan uzak dur... İnşallah en kısa zamanda toparlarsın.

Ayyyy inşallah canım. Yoksa ne gece uyutuyor bu mide, ne sabah uykumu devam ettiriyor. Gece 2ye kadar dönüp duruyorum, sabahta 5 buçuk dedin mi yine uyandırıyor
ben de çalışıyorum o sıkıntı stres yorgunluk akşam 11 dedimmi yatıyorum, bu sabah da ağzım kuru kalktım normal heralde..
stresten de gelişemeyebilir bebek ondan napsam bilemedim, bol bol rapor olmadı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…