2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Canm geçmiş olsun inş diğer aya tutar hiç üzülme benm geçen ay kmyasal oldu şükür bu ay hemen kaldm sende kalrsn inş çoğu herkes tekrrdan hamile kaldı moralini bozma
Ay inşallah :) Küçük bebeğim var zaten şimdi koynuma aldım onu seviyorum iyi bi . Rabbim hiç olmayanlara nasip etsin inşallah

Sezerbusra21 merhaba beni de alır mısınız aranıza :) 29 yaşımdayım ilk bebeğim olacak nasipse son adet tarihi 28 subat.kese arkasında kanama alanı olduğu söylendi çok korkuyorum, aşılama bbebegi.igne falan kullanıyorum.manisadayim.Allahim sağ salim kucağımiza almayı nasip etsin inşallah.bulantilarim çok buara.

Aynıyız inann şuan benmde öle Karnm şişti şimdiden bende 6+5 aynıyz senle cnm napcm blmyrm kiloda almşm 64 üm ya motlm bozldu

Ay inşallah :) Küçük bebeğim var zaten şimdi koynuma aldım onu seviyorum iyi bi . Rabbim hiç olmayanlara nasip etsin inşallah
Canm şükür varmş bizim yok daha ilk çock olcak :) hiç bozma kimyasaldan snra hemen kaldm dahada adet görmedm şükür bence kmyasal iyi birşey galba sonra sağlıklı gebeliği oluşuyor çoğu herkesin:)

Tamam cnm akşam eklcm yeni kişileri senide eklerm hayrlı olsun gebeliğin:)

Yorgunluk bakımından ben varım iki merdiven çıksam ağzım açılıp kalıyor. Ama olabiliyor bunlar ben de oğlumda yaşamamıştım. Yaş bile etkili olabiliyor.

Hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de Manisa danım. Endişelenme iyidir bebiş inşallah.

Hoşgeldin canım, hayırlı uğurlu olsun inşallah. Ben de Manisa danım. Endişelenme iyidir bebiş inşallah.
Bebegin gelisimi haftasi yazan bu tabloyu nasil yapiyorsunuz yeniyim ya bilemedim hevesim kursagimda kalmazsa kahverengi lekeleer sonunda başima bir is acmazsa bende tabloyu yapayim diye heves ettim

Doktor küçücük gördüğünü söyledi 2 hafta sonra tekrar gel dedi ama ben bi 2 hafta daha beklemeyi düşünüyorum çok sık sık doktora gitmeyi düşünmüyorum

Merhaba kızalarrrr geldim dr. Randevumuz çok güzel geçti şükürler olsun hicbir problem yok allah'ım isteyen herkese nasip etsin. 2 hafta sonra ikili taramamiz var inşallah oda sorunsuz çıkar.ellerini oynatıyordu yaaaa minigim benim caniminici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…