2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok sevindim canım bugün 2 mia de aynı duyguları yaşadık bize de 3 hafta sonra ikili tarama testi desi

Merhaba kızlar bebislerini görenler maşallah sizlere ultrason görüntülerinizi gördükçe mutlu oluyorum valla mesajlarla kaynaşmak halden anlamak çok garip ama güzel bisey neyse ben de taktım ramzi teorisine okuldan gelip oğlumun görüntülerini buldum o soldaymış ilk zamanlarda bu bebisim sağda kızım demek nasıl bisey içim titriyor ayyy çok heyecanlı bi bekleyiş ya hergun görüntülü arama yapabilsek ya bebislerle ne super olurdu neyse ben de 700 gr almışım 1 ayda diyetisyene gittim bugün çok dikkat etmem lazım ama dayanamıyorum Allahım napcaz ya

Bebegin gelisimi haftasi yazan bu tabloyu nasil yapiyorsunuz yeniyim ya bilemedim hevesim kursagimda kalmazsa kahverengi lekeleer sonunda başima bir is acmazsa bende tabloyu yapayim diye heves ettim
Bu tabloyu yapan birinin altında bir seçenek var doğum çizelgesi yapmak isterseniz tıklayın diye oraya tıkla seni yönlendirecektir.

Ben de bugün diyetisyene gittim. Listeyi gördükçe ağlayasım geliyor. Zaten diabet hastasıyım. Çok katı diyetim. Napalım herşey bebişler için. Rabbim hepimizi mutlu sona eriştirsin.

Ben de bugün diyetisyene gittim. Listeyi gördükçe ağlayasım geliyor. Zaten diabet hastasıyım. Çok katı diyetim. Napalım herşey bebişler için. Rabbim hepimizi mutlu sona eriştirsin.
Ben de tansiyon hastasiyim insulin direncim de var o yüzden dâhiliye 'ye gittim glifor içiyordum kadın doğumcum biraktirdi ilacı ama dahiliyeden tavsiye istedi insulin gerekir mi diye Allaha şükür şuan sınırın altında sekerim ama günlük takip yapicam bi de nasıl olacaksa hiç tatlı yemiycem

Kılzar tuzla olan cinsiyet testtini duydunuz mu bnu yaptılar arkadaşma doğru cktı senn habern olmadan kafana tuz döküyorlar buruna dokunursan erkek ağza doknrsan kız onn kızı oldu ve tuttu benmde burnuma dokundum ben hiç fark etmedm tebrk ederm dedi knka erkek teoriye görede deneyn merk edyrm:)

Ben hem hap hem insülin kullanıyorum. Şeker takibi yapıyor ve sıfır şekerli besleniyorum. Hapı 12. Haftaya kadar kullanılabilir olduğunu söyledi endokrin Dr u.

Canım hayırlı olsun çok güzel haber. 10.haftanda mısın? İkili tarama 12.haftada mı oluyor?

Beeen 6+6 yım. Benim ilk hamileliğim. Beni de gören anlıyor. Şiştim kaldım. Göbeğim fırtladı. Yemek yeme şeklimden bile sen hamile misin diyorlar. Çok çabuk yoruluyorum ve merdiven inip çıkarken nefes nefese kalıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…