2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben hem hap hem insülin kullanıyorum. Şeker takibi yapıyor ve sıfır şekerli besleniyorum. Hapı 12. Haftaya kadar kullanılabilir olduğunu söyledi endokrin Dr u.
Sıfır şeker nasıl besleniyorsun canın çekmiyor mu işte bazı doktor devam bazısı bırak diyor hapı inşallah sağlıkla devam eder hamileliklerimiz

Kız senin imzana ne oldu?
Cinsiyet 9. Haftadan sonra oluşur. Suan bebeklerin cinsiyeti yok bilgine :)

Sıfır şeker nasıl besleniyorsun canın çekmiyor mu işte bazı doktor devam bazısı bırak diyor hapı inşallah sağlıkla devam eder hamileliklerimiz
Çok tatlı seven biri olmamama rağmen canım çekiyor tabiki. Zorlanıyorum. Şekerim düşüyor. Ben de evdekilere gözümün önünde yemelerini yasakladım. Yiyen görsem üzülüyorum.

sigara içmeyen biri o kokudan inanılmaz rahatsız oluyor biliyorum ben de içmem ve kokusu çok kötü gelir bana da. sınmış kokudan bir şey olmaz canım içini ferah tut bu yüzden de anneni kırma derim
Allah razı olsun canım rahatladım yorumları okuyunca eşim de aynısını söyledi duman değil o koku sadece dedi ama hormonlardan sanırım gece aşırı sinirlendim üzüldüm de ağladım azıcık rahatladım :)
Bugün doktora gittik kesenin yeri güzel, bebişin büyüklüğü haftasıyla uyumlu, kalp atışını duyduk eşim de yanımdaydı çok güzel bir duygu Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah. Sıkıntı var mı diye sordu. Dudağımın iç kısmında aft çıktı şu içi beyaz olup çok acıyanlardan onu söyledim doktora normal dedi herkeste çıkabiliyor zaten şu an ne yapsak geçmez dedi. Tuzlu suyla gargara yapıyordum ona devam edicem artık. Bir ay sonra gelirsiniz %75-80 cinsiyet tahmini söyleriz dedi. Hayırlısı bakalım sağlıkla hayırlısıyla kavuşalım yavrularımıza İnşaAllah. Bir ara ilişkiyi soran arkadaşlar vardı. Benim doktorum ilk gittiğimizden beridir yasaklamıştı. Bugün bebişi ve kalp atışlarını da duyunca ilişki serbest (afedersiniz ama içine olmadan) dedi.

Bu arada bugün tam 8. haftayız. 15 gün daha kullan folik asiti sonra bırak dedi. Banu çiftçi nin uygulamasında da 9. haftaya kadar diye yazıyordu zaten aklıma takılmıştı, kendisi ben sormadan söyledi

Kız senin imzana ne oldu?
Cinsiyet 9. Haftadan sonra oluşur. Suan bebeklerin cinsiyeti yok bilgine :)
Kuzum şimdiden belli cnm zaten yumurtlamaya kız yada erkek tapışıyor ya ama biz geç öğrenyrz belli yanı cnm
Arkadşm benm gibi yapmş bu zamanlarda ve ckmş
Kız şu riskli dönemi atlatıyım ondan snra tekrr yapcm

Benim demek istediğim suan bebeğin cinsel organi yok. Bir çok organı olustuktan sonra cinsellik organı oluşuyor. Sen bence dua et sadece sağlıklı olsun :) takmissin erkek erkek diye
Haha kız cinsiyetler belli şimdiden aynen yapıltıkları zaman belli de kız karşk işte iki ayda yaptm testte cktı ultrasonda bakmıyom ki o kızda benm gibiykn yapmşlar bak çktı çok mu taktm erkeğe bende anlamadm kız nye böle taktm kafaya sağlıklı olsun eli ayağı düzgün birşey istemyrm daha söz cinsiyet demicem

Hah aferin önce sağlıklı olsun :) benim icin fark etmiyor valla sadece sağlıklı olsun :) ama eşim kız istiyor bakalım hayırlısı artık

hayat hastanesı canım aslında eskı hastane ama yenı yapıldı burası yenı yerı cnm
Anladım canım ben orayı hiç görmedim bugün Carrefour’a giderken medicana hastanesini gördüm bugün farkettim hatta orayı görünce aklıma sen geldin burayı dediğini düşündüm :) aslında her ay geliyorum ama dikkat etmiyorum öyle sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…