2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Valla konu sahibine yakışır bir tutum bravo sana Büşra. Ay dedim yeni bir tartışma mı başlıyor. Anlayış ne kadar mühim.

Canim ben de izmirdeyim kent hastanesini duydum ama bizim butcemize agir ben can hastanesine gidiyorum
Herşey parayla olmuyor canım ya ben kızımı götürdüm oraya yüksek ateşten ama ne hastaneyi beğendim nede personeli beğendim doktorumuz iyiydi ama eğer kadın doğum doktoru memnun olan varsa hamilelik sigortasıyla gidebilirim oraya diye düşünmüştüm can hastanesi ne tarafta kalıyor hangi doktora gidiyorsun araştırayım bende teşekkür ederim canım Bu arada

İyi dedim tabi ki. Kötü bişey de Yok. Takmışsın erkeğe demiş ya arkadaş. Ayy dedim alınır mı acaba dedim. Forumlarda maalesef yazı ile iketişimde yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Yok niye alınıyım ama bu arlar erkek aklmda niye anlamadım sağlıklı olsunda zaten başka birşey istemyrm öle yazdgn için bende ilk anlamadm dedm hangi konuşmadan bahsedyrsn evet iletişimde kopukluk oluyor bazen

Valla konu sahibine yakışır bir tutum bravo sana Büşra. Ay dedim yeni bir tartışma mı başlıyor. Anlayış ne kadar mühim.
:) ben iyi niyetle dedim biz Büşra'yla ayni günlerde öğrendik hamile olduğumuzu hep takip ediyoruz bir birimizi buralardan iyi kalpli bir insan :) Emin'im sizde iyi niyetle yaptınız bu yorumu Sezerbusra21

Rica ederim can hastanesi atasehirde bir bak istersen

Hoşgeldin, gözünaydin. Amin inşallah.

Hoşgeldin gözün aydın canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…