2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Çok sevindim canım bugün 2 mia de aynı duyguları yaşadık bize de 3 hafta sonra ikili tarama testi desi
Aynen canım ya çok şükür rabbime. Banada 2 yada 3 hafta sonra gel dedi sonrada 2 hafta sonraya gel dedi erken gelişebiliyor diye.mayisin 14 unde randevum inşallah sağlıklı haberler alırız ogunde

Bu arada bugün tam 8. haftayız. 15 gün daha kullan folik asiti sonra bırak dedi. Banu çiftçi nin uygulamasında da 9. haftaya kadar diye yazıyordu zaten aklıma takılmıştı, kendisi ben sormadan söyledi
Canim iyi ki yazdin ya Allah razi olsun bugun benim son gunummus folik asit icin . Allah bebegini sağlıkla kucagina almayi nasip etsinnnnnn

Benım ılk hamılelıgımde yaptılar burnuma dokundum oglum oldu :)

Benımde bıldıgım ozellıkle erkek bebekler rahme düştükten sonra 40 gunde belli oluyor pipi oldugunu sanmıyorum ama bişey cıkıyo demek tabıkı cınsıyetın hıc onemı yok evlat evlattır saglıklı olsun ama ogrenene kadar ınsan catlıyor meraktan bız oğlumda cok gec ogrendık bı kız bi erkek dedıler karıkoca delirmiştik sımdı muhabbet ederken aklımıza o gunler gelıyor yune başa donduk yıne heyecanlı gunler bizi beklıyor dıye konusuyoruz :)

İyi dedim tabi ki. Kötü bişey de Yok. Takmışsın erkeğe demiş ya arkadaş. Ayy dedim alınır mı acaba dedim. Forumlarda maalesef yazı ile iketişimde yanlış anlaşılmalar olabiliyor.
Evet anlayıs gercekten cok onemlı.bnm gecen sene basıma gelmişti doktora gıttıgımız gun bı sevıncle geldım buraya yazdım oğlum oluyor pipi gorundu.gibi bişey yazmıstım sanırım.yazdıgım grup erkek bebek ısteyenlermiş meğer konu sahıbı ıyıkı bı erkek bebege hamılesın tutturmussun pipi de pipi burda bır suru ınsan erkek bebek ıcın dua edıyorken saygı goster deyip terslemişti agzım acık kaldı okuyunca cok sinirlenmiştim ama tabı tanımam etmem cıkıyorum deyıp cıktım. Bu tarz seylerın takıntı halıne gelmesı cok garip Umarın oğlu olmuştur :)

Aynen kız zaten yumurtlamaya yapştktan snra bellide biz geç öğreniyoruz
Aynen sağlıklı olsunlarda ne güzel kız eski anılarınıza götürmüşüm seni
Bende olsam çıldırırımdm senn gibi sen baya geç öğrenmşsn normalde erkekler erken öğrenrler dye biliyorum ama senn baya geç olmş:)

Mideem cok kotuu yaa giremiyorum kizlar insallah herkes iyidir bebislerin cinsiyetlerini ogrenince bayaa egelenceli olacak buralar insallah :))
Şükür bende yok cnm mide ağrısı:) kreker mide bulantısına iyi gelck şeyler yiyormusun . Aynen şimdi böyleyse :)

İki seferdir rüyamda adetle ilgili şeyler görüyorum. İlk gördüğümde adet olacaksın dediler korktum Allah a şükür bişey olmadı. Az önce de adet olduğunu gördüm. Namaz kılacaktım bıraktım vs. Yine korktum. Anlamına baktım kişi hamileyse cinsiyetinin kız olduğuna işarettir diyor :) hayırlısı bakalım :)

Bir ara da rüyamda erkek bebeğim vardı onu seviyordum. O da tersi oluyormuş meğerse :) bizimkinin cinsiyet kız herhalde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…