2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yok kız geçen bir kere yaşadm o dahada yaşamadım bende iyiyim maşallah
Ay ne güzel olmasın ya böyle iyiyiz çok şükür. Ben tavuk yapmaktan asla haz etmem normalde de ama bugün yaptım kokusunden sinirden ağladım nefret ediyorum tavuk kokusunden bide kek yaptım yumurta kokusuda tuz biber oldu sinir krizi geçirdim resmen eşim çok bozuldu gitti çıktı evden

Kız niye sevmedğin şey yaptın ki hamile olunca iyice çeklmez oluyor bende o gü mantar soteden tiksindm kustum dahada yapmam kokusu iyi gelmedi bana :) kekte nye öle oldun anlamadm cnm anlamıyorum bu eşleri hamileyz iki canlyız bizi anlayın deme keyfimizden yapmıyoruz sennkide nye gittiyse kuzum anlasaydı daha iyi olurmş

Kız eşimin haberi yoktu ben onları yapmaya başladığımda. Eşim işteydi hadi ona sevdiği seyleri yapım dedim kısır yaptım, limonlu kek yaptım , tavuk pilav salata falan ama tavuk acayip sinirimi bozdu asla bidaha yapmam dedim Canimiz isteyince dışarıda yeriz tamam dedi yazık ona da kız

Günaydın kızlar. İdrar tahlili için aç olmaya gerek yok diye biliyorum. Sizin bilginiz var mı?

Haha kız benimkindede sulu yemek takıntısı var illa sulu yemek yiyeck ondan snra en son kekler düşün bende neler yaşıyrm hergün sulu birşeyler yapmaya çalşyrm zor bacım zor

Haha kız benimkindede sulu yemek takıntısı var illa sulu yemek yiyeck ondan snra en son kekler düşün bende neler yaşıyrm hergün sulu birşeyler yapmaya çalşyrm zor bacım zor
Ben ramazanda mapcam asıl soğan kokusuna dayanamıyorum benimki oruçlu olcak napayım midem almıyo bak başının çaresinemi diycem ilk gebeliğimde ramazana denk gelmişti ama o zaman çalışıyodum zaten geç geliyoduk annemde orda burda hallediyoduk

Canm bzı yemeklere koymazsnda senn durumda kötüymüş birde soğan. Olmazsa olmazımız yemeklerde zor cnm sennde durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…