2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kuzum kiz Ben hala kalp atisini duymadım fındığımın ama raporda yazılıyordu kalp atışı 124 diye
Kız nasl yazyr bende yazmyrki senn ki erkek olmasn kalp atşı 140 dan yukarysa diye duymştm kız senn aşağılarda belki erkektir ekran görüntüsünü bi atsnaa

Kız nasl yazyr bende yazmyrki senn ki erkek olmasn kalp atşı 140 dan yukarysa diye duymştm kız senn aşağılarda belki erkektir ekran görüntüsünü bi atsnaa
Canım bana foto vermediler maalesef sadece detaylı rapor verdiler bebeğim suan 2.6 mm. Mayıs 8 de randevum var ama o gün sadece bilgilerimi alacaklar galiba . Ben daha eşimle sevgiliyken bizim ilk bebek kesin erkek olur derdim çünkü maşallah 6 erkek kardeşler ve bütün sülale erkek doğruyor. Ama eşim kız istiyor dediğim gibi

Senn ordaki durumlarda zor cidden şnş gönlünüzden geçen olur canm

Bende eşime onu diyordum kendi memleketimizde yada Türkiye de olsaydik istediğimiz zaman giderdik . Ama iste burası farklı. Amin canim cümlemizin
Aynen öle burda aklına birşey mi takldı başka dr git her yerde hastane rahatsın ama yabancı ülkenn şartları ciddende zor

Kızlar günaydın. Zararlı bulduğunuz ve hamileliğiniz boyunca yememeyi düşündüğünüz şeyleri yazalım mı birbirimize fikir olur. Ben doktorumun tavsiyeleri ve kendi araştırmalarım sonucu bir liste yaptım.

Tavuk, sucuk sosis salam pastırma gibi işlenmiş gıdalar, sakatat, balık hariç deniz mahsülleri, az pişmiş yada çiğ et, çiğ köfte, ketçap mayonez gibi soslar, fast food, yumuşak ve küflü peynirler, çiğ süt, hazır meyve suları, kafein içeren gıdalar çay kahve kola çikolata, asitli içecekler, ada çayı, hazır krema, hurma, maydonoz, az pişmiş yada çiğ yumurta, cips ve kızartmalar, soya sosu

Bende bulantılardan ve hazımsızlıktan herşeyi yiyemiyorum salatalık yeşil elma yoğurt yada ayran yiyip içmesem kendime gelemiyorum bi türlü sizde deneyin kızlar .. birde meyve aklıma hiç gelmez normalde bu hamileliğimde meyve yemek istiyorum hep :)

Gunaydin kizlar.masallah az girmiyorum.konu 10 -15 sayfa ilerlemis.hiziniza yetisilmiyo
Bendede guatr var.tsh yuksek cikti.bir haftadir endokrine gitmeye calisiyorum.ne sira var ne siradan iceri girebildim.saglik ocagindaku doktorum gerekirse başhekim e git eger ilac kullanamadigim icin bebegime bisey olursa sorumlusu siz olursunuz de dedi.oyle cok telaslandiki benide korkuttu dun gece hic uyuyamadim.mecbur pazartesi gidicem artik.insallah bebegime bisey olmaz

Kızlar günaydın normalde hashimato hastasıyım tsh 1 civarıydı 5. Haftamda 2.8 e yükselmiş cnm cok sıkıldı tsh kac olmalı doktor size bir sey dedi mi?

Kaç çıktı cnm tsh benim de bir anda yükselmiş panik yaptım

Ciddmsn cnm bak doğrymuş cidden unuttm ben artk dökmesini. diyrm zehra niye bu kadar cok burnum kaşınıyor o da güldü dedi sana döktüm tuz şok oldum
Bende o tarz şeyler hep tuttu ruyamdada küpe gormustum erkek demekmiş o da tutmustu.ay bıde bı akrabamız var altıncı hıssi cok kuvvetlıdir bn hamıleyım dedıgımde bılıyorum oglun olcak demıstı :) hatta bana ıkız mı yoksa cok mu ardarda dogum yapcaksın galiba demıstı hepsı bır bır oldu bı cınsıyet kaldı bunun devamı kız demıstı gorcez:)

Günaydın hanımlar hergun korkuyla geciyor aklima getirmeyim diyorum ama wc sonraları azıcık kahverengiye benzer lekeleri görünce gebelikte bir sorun var düşük mü yapicam diye kalbim agzimda atıyor ustelik panik atagim var tetikliyor korku duyunca bu haftalarda lekeleri olanlar varmiydi gectimi

En son ne zaman gittin dr a

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…