2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Evet cnm keseyi gorduk bide yolk saçı gördük perşembe gittim ama geç dollenme işte acaba sonradan toparlanirmi yoksa ben 4 5 diyemi hesap edicem normalde 6 4 filan olması lazim
Ben de 6*1 de gittim bugün 6+3 , de bebeği görmedi ve kese bozulmuş dedi , bu da giderse 3. Kürtajım olacak çok moralim bozuk

Evet cnm keseyi gorduk bide yolk saçı gördük perşembe gittim ama geç dollenme işte acaba sonradan toparlanirmi yoksa ben 4 5 diyemi hesap edicem normalde 6 4 filan olması lazim
Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsun ? Benim son adet 14 mart ama adete dört beş gün kala işaret testinde gördüm ben , geç olamaz benimkisi ...

Kesenin boyutu neydi

Allah korusun kalbini serin tut başka bi doktra gitseydi tek doktorla kalma
Kararsızım , başkandr dan randevu aldım bugün için , 300 tl mıayene ,olumsuz sonuç alıp çıkarsam ordan diye gidip girmemekte kararsızım , kendi gittiğim dr Çarşamba gel dedi 120 tl o da

Persembe kanama oldu arkasi gelmeyince hemen acile gittim kesede bebekde gorunuyor dedi igne yaptilar mecbur kalmadikca kalkma dinlen dedi öyle yapiyorum igneden sonra tam kahverengi de degil kremsi kivamli bir leke oluyor cok az az
Maşallah bebek erkenden görünmüş , benim görünmedi 6+1 de inş düzelirsin canım , kanamalar vs gebeliğin cilveleri maalesef

Bilmiyorum ki sormadim onlarda bisey demedi cok şaşkındım ben kesin dustu diye korkudugum icin keseyi ve bebegi gorunce kaldim öylece iki tane kimyasalim var daha once onlar gibi kan gelince hersey bitti diye dusundum
Önceki tecrübeler insanı çok kötü etkiliyor , benim de iki tanesinin kalbi durdu , bunda da kese bozuk görünüyor dedi dr

Cnm leke değil de stres daha çok zarar verir rahat ol insallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız evlatlarımızı leke yi doktoruna danış bende iki gün oldu ve arttı acile çağırdı doktorum iğneye başladık ve çok şükür geçti Bebek tutunmaya çalışırken biraz zorlanınca oluyormus leke ama korkulacak birşey değil tedavisi çok basit

Önceki tecrübeler insanı çok kötü etkiliyor , benim de iki tanesinin kalbi durdu , bunda da kese bozuk görünüyor dedi dr
Cnm hergun yazamasam da senden haber alabilmek icin giriyorum okuyorum formu elden birşey gelmiyor çok zor aynısını yaşadığım icin belkide hep aklım sende rabbim yardımcın olsun insallah güzel haberi yazarsın buraya :) doktor kontrolün be zaman seni radyologa yönlendirdiler mi .

Teşekkür ederim canım ilgin için , ben iki defa yaşadım öncesinde , dr çarşamaba sabah gel dedi ama ben bugün içim başak Bi dr dan randevu aldım , kendi muayenehanesi var ama kararsızım , beklesem mi diyorum çok masraflı zaten bilemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…