- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.801
Sadece keseyi mi gördünüz ? Dr a ne zaman gittinizBizimde 18 aralık ama geç dollenme olmuş 6 olacağına suan 4 haftalik görünüyo
Evet cnm keseyi gorduk bide yolk saçı gördük perşembe gittim ama geç dollenme işte acaba sonradan toparlanirmi yoksa ben 4 5 diyemi hesap edicem normalde 6 4 filan olması lazimSadece keseyi mi gördünüz ? Dr a ne zaman gittiniz
6+4 de duydum bendeGünaydın kızlar en erken kalp atışını ne zaman duydunuz
Ben de 6*1 de gittim bugün 6+3 , de bebeği görmedi ve kese bozulmuş dedi , bu da giderse 3. Kürtajım olacak çok moralim bozukEvet cnm keseyi gorduk bide yolk saçı gördük perşembe gittim ama geç dollenme işte acaba sonradan toparlanirmi yoksa ben 4 5 diyemi hesap edicem normalde 6 4 filan olması lazim
Geç döllenme olduğunu nerden biliyorsun ? Benim son adet 14 mart ama adete dört beş gün kala işaret testinde gördüm ben , geç olamaz benimkisi ...Evet cnm keseyi gorduk bide yolk saçı gördük perşembe gittim ama geç dollenme işte acaba sonradan toparlanirmi yoksa ben 4 5 diyemi hesap edicem normalde 6 4 filan olması lazim
Allah korusun kalbini serin tut başka bi doktra gitseydi tek doktorla kalmaBen de 6*1 de gittim bugün 6+3 , de bebeği görmedi ve kese bozulmuş dedi , bu da giderse 3. Kürtajım olacak çok moralim bozuk
Doktorum bana öyle dedi 13 mart i 6 2 olmam gerekirken suan daha küçük 4 3 filan dedi geç dollenme olmuş dediGeç döllenme olduğunu nerden biliyorsun ? Benim son adet 14 mart ama adete dört beş gün kala işaret testinde gördüm ben , geç olamaz benimkisi ...
Kesenin boyutu neydiGünaydın hanımlar hergun korkuyla geciyor aklima getirmeyim diyorum ama wc sonraları azıcık kahverengiye benzer lekeleri görünce gebelikte bir sorun var düşük mü yapicam diye kalbim agzimda atıyor ustelik panik atagim var tetikliyor korku duyunca bu haftalarda lekeleri olanlar varmiydi gectimi
Az önce internetten bulantı giderici bileklik sipariş ettim ben de.Bugün çok bulantım var hangi ilacı kullanabiliyorduk eczaneden alsam
Persembe kanama oldu arkasi gelmeyince hemen acile gittim kesede bebekde gorunuyor dedi igne yaptilar mecbur kalmadikca kalkma dinlen dedi öyle yapiyorum igneden sonra tam kahverengi de degil kremsi kivamli bir leke oluyor cok az azEn son ne zaman gittin dr a
Bilmiyorum ki sormadim onlarda bisey demedi cok şaşkındım ben kesin dustu diye korkudugum icin keseyi ve bebegi gorunce kaldim öylece iki tane kimyasalim var daha once onlar gibi kan gelince hersey bitti diye dusundumKesenin boyutu neydi
Kararsızım , başkandr dan randevu aldım bugün için , 300 tl mıayene ,olumsuz sonuç alıp çıkarsam ordan diye gidip girmemekte kararsızım , kendi gittiğim dr Çarşamba gel dedi 120 tl o daAllah korusun kalbini serin tut başka bi doktra gitseydi tek doktorla kalma
Maşallah bebek erkenden görünmüş , benim görünmedi 6+1 dePersembe kanama oldu arkasi gelmeyince hemen acile gittim kesede bebekde gorunuyor dedi igne yaptilar mecbur kalmadikca kalkma dinlen dedi öyle yapiyorum igneden sonra tam kahverengi de degil kremsi kivamli bir leke oluyor cok az az
Ben de hamile kaldigimi ogrenmeden once hep erkek bebek gordum. Bakalim tersi mi duzu mu cikacakBir ara da rüyamda erkek bebeğim vardı onu seviyordum. O da tersi oluyormuş meğerse :) bizimkinin cinsiyet kız herhalde :)
Önceki tecrübeler insanı çok kötü etkiliyor , benim de iki tanesinin kalbi durdu , bunda da kese bozuk görünüyor dedi drBilmiyorum ki sormadim onlarda bisey demedi cok şaşkındım ben kesin dustu diye korkudugum icin keseyi ve bebegi gorunce kaldim öylece iki tane kimyasalim var daha once onlar gibi kan gelince hersey bitti diye dusundum
Cnm leke değil de stres daha çok zarar verir rahat ol insallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız evlatlarımızı leke yi doktoruna danış bende iki gün oldu ve arttı acile çağırdı doktorum iğneye başladık ve çok şükür geçti Bebek tutunmaya çalışırken biraz zorlanınca oluyormus leke ama korkulacak birşey değil tedavisi çok basitGünaydın hanımlar hergun korkuyla geciyor aklima getirmeyim diyorum ama wc sonraları azıcık kahverengiye benzer lekeleri görünce gebelikte bir sorun var düşük mü yapicam diye kalbim agzimda atıyor ustelik panik atagim var tetikliyor korku duyunca bu haftalarda lekeleri olanlar varmiydi gectimi
Cnm hergun yazamasam da senden haber alabilmek icin giriyorum okuyorum formu elden birşey gelmiyor çok zor aynısını yaşadığım icin belkide hep aklım sende rabbim yardımcın olsun insallah güzel haberi yazarsın buraya :) doktor kontrolün be zaman seni radyologa yönlendirdiler mi .Önceki tecrübeler insanı çok kötü etkiliyor , benim de iki tanesinin kalbi durdu , bunda da kese bozuk görünüyor dedi dr
Salatalığı tuzlayıpta yemekte iyi geliyor
Teşekkür ederim canım ilgin için , ben iki defa yaşadım öncesinde , dr çarşamaba sabah gel dedi ama ben bugün içim başak Bi dr dan randevu aldım , kendi muayenehanesi var ama kararsızım , beklesem mi diyorum çok masraflı zaten bilemedimCnm hergun yazamasam da senden haber alabilmek icin giriyorum okuyorum formu elden birşey gelmiyor çok zor aynısını yaşadığım icin belkide hep aklım sende rabbim yardımcın olsun insallah güzel haberi yazarsın buraya :) doktor kontrolün be zaman seni radyologa yönlendirdiler mi .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?