2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar günaydın normalde hashimato hastasıyım tsh 1 civarıydı 5. Haftamda 2.8 e yükselmiş cnm cok sıkıldı tsh kac olmalı doktor size bir sey dedi mi?

Canim doktorum 2.5 olmaliymis. Benim de 2.75 cikti ama hep o degerlerde cikiyo dedim. Ozaman senin icin bu deger normal dedi doktorum. Yine de takip edecekmis yukselmemesi icin.

Benim bugün göğüslerimdeki hassasiyet azalmış gibi. Haftasına göre gerideydi bebeğim kalbi her an durabilir demişti Progestanı kesmişti ama kanamam falan yok. Bebegimin kalbi durduysa bu anlaşılır mı? Randevum çarşamba günü.

Benim de önceki gebeliğimde kalbi zayıf demişti , iki hafta sonra gel dedi, aradan Bi hafta geçti ben dayanamadım başka dr dan randevu aldım, tam gideceğim gün sabah bir kalktım sıfır belirti , öncelik gün de azalmıştı zaten , dr gittik gün içinde kalp YOk dedi, Bi kaç gün önceden kesilmişti belki de

Günaydın kızlar. Normalde randevuya 1 ay vardı. Yeşil akıntının olduğu için bu sabah doktora gittim. Doktor arabamız. Niye geldin arayabilirsin gibi bir muamele yaptı üzüldüm. Barkodun da iptal ettirdi. Ben de ince düşündüğüm için aramak yerine muayeneye gitmiştim.neyse artık üzüldüğümle kaldım.
Buarada 5+4 ye keseyi gördüm. 10 gün sonra kalp atışı duyduğumda 6+3 ölçtü. Aradan 13 geçti 7+5 ölçtü. Sürekli aradaki gün sayısına rağmen küçük ölçu çıkıyor. Hata payını olabilir dedi. Ultrason görüntümu de yolluyorum. Artık düşünmeden beklicem. Zamanı gelmeden de bir daha gitmem heralde.

Eklentiler

• IMG_20180428_110613.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 49
Canım üzüleceğim bir şey dememiş ki , barkod u da masraf yapma diye iptal ettirmiştir , gelişiyor bebeğin sonuçta öaşallşah diyelim, yeşil akıntı için ne dedi

Canım üzüleceğim bir şey dememiş ki , barkod u da masraf yapma diye iptal ettirmiştir , gelişiyor bebeğin sonuçta öaşallşah diyelim, yeşil akıntı için ne dedi
Onun için şimdi ilaç yazmayacağım dedi. Elimde idrar tahlili vardı ve temiz. Dedi. 3 ay dolunca hatırlat akıntıya ilaç verilen dedi. Ben ince fikirliyim. Akrabayiz diye işlerini telefonla hallediyor imajı vermemek için aramadım. Ama moralim çok bozuldu. Neyse artık yapacak bir şey yok. Buarada senin için de hayırlısı olsun inşallah.

Olsun tanımadığımız dr larla bile mesaj vs ile iletişim kuruyouz, boşver mesaj ar sor , amin hayırlısı

Merhaba kizlar ya benim iki gundur kasık agrim var adet olucakmisim gibi boyle bi durum yasayan varmi ya cok morallerim boldu cok korkuyorum

Maşallah ne kadar kuvvetliymiş kadınn dediği her ne dyorsa çıkıyor korktum kız

Moralini bozma dyrm bendede arada oluyor takmıyorm adet zamanı yaşayacakmşsz bu ağrıyı cnm ondan
Iki yumurtaligimda birden agri yapiyo tipki hamile kaldigim günkü gibi kontrolum de mayısta esimde rahmin buyuyodur ondan oluyo aklina kotu sey getirme diyip kiziyo ama ister istemez korku oluyo

Iki yumurtaligimda birden agri yapiyo tipki hamile kaldigim günkü gibi kontrolum de mayısta esimde rahmin buyuyodur ondan oluyo aklina kotu sey getirme diyip kiziyo ama ister istemez korku oluyo
Korkma cnm bende de oluyor işte yorulup evde de biraz fazla iş yapınca hele kramplar giriyor eğilip kalkınca çömelip biseyler yapınca mutlaka sanciyor

Eşin bile daha iyi biliyor eşine bence kulak ver soğru canm takma gitceksin dr yine kızcak sana panik yapma cnm şükür iyiler:)

Bir kere persembe aksami igne yaptilar 4mayista gidicem doktora ama gecmi olur bilemedim ayrica kanamanin oldugu gun doktoruma ulasamadim cep numarasinida vermediler 4mayis kalp atisi icin randevum vardi kanama icin baska bir yere gittim acilin doktoru ilgilendi benim doktorun haberi bile yok bu yasadiklarimdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…