- 26 Nisan 2016
- 1.409
- 2.277
- 83
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.821
Kızlar günaydın normalde hashimato hastasıyım tsh 1 civarıydı 5. Haftamda 2.8 e yükselmiş cnm cok sıkıldı tsh kac olmalı doktor size bir sey dedi mi?
Zofran diye bi ilaç yazdı dr bana ama almadım 48 tl 10 tane var içinde sürekli bulantı olunca 10 adet ilaca bu kafar fazla vermek istemedim eczane rapar çıkarıp verirlerse devlet karşılıyor dediBugün çok bulantım var hangi ilacı kullanabiliyorduk eczaneden alsam
Benim de önceki gebeliğimde kalbi zayıf demişti , iki hafta sonra gel dedi, aradan Bi hafta geçti ben dayanamadım başka dr dan randevu aldım, tam gideceğim gün sabah bir kalktım sıfır belirti , öncelik gün de azalmıştı zaten , dr gittik gün içinde kalp YOk dedi, Bi kaç gün önceden kesilmişti belki deBenim bugün göğüslerimdeki hassasiyet azalmış gibi. Haftasına göre gerideydi bebeğim kalbi her an durabilir demişti Progestanı kesmişti ama kanamam falan yok. Bebegimin kalbi durduysa bu anlaşılır mı? Randevum çarşamba günü.
Canım üzüleceğim bir şey dememiş ki , barkod u da masraf yapma diye iptal ettirmiştir , gelişiyor bebeğin sonuçta öaşallşah diyelim, yeşil akıntı için ne dediGünaydın kızlar. Normalde randevuya 1 ay vardı. Yeşil akıntının olduğu için bu sabah doktora gittim. Doktor arabamız. Niye geldin arayabilirsin gibi bir muamele yaptı üzüldüm. Barkodun da iptal ettirdi. Ben de ince düşündüğüm için aramak yerine muayeneye gitmiştim.neyse artık üzüldüğümle kaldım.
Buarada 5+4 ye keseyi gördüm. 10 gün sonra kalp atışı duyduğumda 6+3 ölçtü. Aradan 13 geçti 7+5 ölçtü. Sürekli aradaki gün sayısına rağmen küçük ölçu çıkıyor. Hata payını olabilir dedi. Ultrason görüntümu de yolluyorum. Artık düşünmeden beklicem. Zamanı gelmeden de bir daha gitmem heralde.
Onun için şimdi ilaç yazmayacağım dedi. Elimde idrar tahlili vardı ve temiz. Dedi. 3 ay dolunca hatırlat akıntıya ilaç verilen dedi. Ben ince fikirliyim. Akrabayiz diye işlerini telefonla hallediyor imajı vermemek için aramadım. Ama moralim çok bozuldu. Neyse artık yapacak bir şey yok. Buarada senin için de hayırlısı olsun inşallah.Canım üzüleceğim bir şey dememiş ki , barkod u da masraf yapma diye iptal ettirmiştir , gelişiyor bebeğin sonuçta öaşallşah diyelim, yeşil akıntı için ne dedi
Olsun tanımadığımız dr larla bile mesaj vs ile iletişim kuruyouz, boşver mesaj ar sor , amin hayırlısıOnun için şimdi ilaç yazmayacağım dedi. Elimde idrar tahlili vardı ve temiz. Dedi. 3 ay dolunca hatırlat akıntıya ilaç verilen dedi. Ben ince fikirliyim. Akrabayiz diye işlerini telefonla hallediyor imajı vermemek için aramadım. Ama moralim çok bozuldu. Neyse artık yapacak bir şey yok. Buarada senin için de hayırlısı olsun inşallah.
Maşallah ne kadar kuvvetliymiş kadınn dediği her ne dyorsa çıkıyor korktum kızBende o tarz şeyler hep tutturuyamdada küpe gormustum erkek demekmiş o da tutmustu.ay bıde bı akrabamız var altıncı hıssi cok kuvvetlıdir bn hamıleyım dedıgımde bılıyorum oglun olcak demıstı :) hatta bana ıkız mı yoksa cok mu ardarda dogum yapcaksın galiba demıstı hepsı bır bır oldu bı cınsıyet kaldı bunun devamı kız demıstı gorcez:)
Moralini bozma dyrm bendede arada oluyor takmıyorm adet zamanı yaşayacakmşsz bu ağrıyı cnm ondanMerhaba kizlar ya benim iki gundur kasık agrim var adet olucakmisim gibi boyle bi durum yasayan varmi ya cok morallerim boldu cok korkuyorum
Kız biz uyandık sen uyuBuna da şükür :) hadi ben yattım kuzum iyi günler sana. Görüşürüz...
Iki yumurtaligimda birden agri yapiyo tipki hamile kaldigim günkü gibi kontrolum de mayısta esimde rahmin buyuyodur ondan oluyo aklina kotu sey getirme diyip kiziyo ama ister istemez korku oluyoMoralini bozma dyrm bendede arada oluyor takmıyorm adet zamanı yaşayacakmşsz bu ağrıyı cnm ondan
Korkma cnm bende de oluyor işte yorulup evde de biraz fazla iş yapınca hele kramplar giriyor eğilip kalkınca çömelip biseyler yapınca mutlaka sanciyorIki yumurtaligimda birden agri yapiyo tipki hamile kaldigim günkü gibi kontrolum de mayısta esimde rahmin buyuyodur ondan oluyo aklina kotu sey getirme diyip kiziyo ama ister istemez korku oluyo
Eşin doğru söylüyor canımIki yumurtaligimda birden agri yapiyo tipki hamile kaldigim günkü gibi kontrolum de mayısta esimde rahmin buyuyodur ondan oluyo aklina kotu sey getirme diyip kiziyo ama ister istemez korku oluyo
Benim de ağrılarım vardı dinlendim geçti gebelikte olağan karşılanıyormuşMerhaba kizlar ya benim iki gundur kasık agrim var adet olucakmisim gibi boyle bi durum yasayan varmi ya cok morallerim boldu cok korkuyorum
Ayyy insallah cilvedir canım 4+4 de keseyi gormustum 5+2de kanama icin gittim bebegi gordukMaşallah bebek erkenden görünmüş , benim görünmedi 6+1 deinş düzelirsin canım , kanamalar vs gebeliğin cilveleri maalesef
Eşin bile daha iyi biliyor eşine bence kulak ver soğru canm takma gitceksin dr yine kızcak sana panik yapma cnm şükür iyiler:)Iki yumurtaligimda birden agri yapiyo tipki hamile kaldigim günkü gibi kontrolum de mayısta esimde rahmin buyuyodur ondan oluyo aklina kotu sey getirme diyip kiziyo ama ister istemez korku oluyo
Bir kere persembe aksami igne yaptilar 4mayista gidicem doktora ama gecmi olur bilemedim ayrica kanamanin oldugu gun doktoruma ulasamadim cep numarasinida vermediler 4mayis kalp atisi icin randevum vardi kanama icin baska bir yere gittim acilin doktoru ilgilendi benim doktorun haberi bile yok bu yasadiklarimdanCnm leke değil de stres daha çok zarar verir rahat ol insallah hayırlısı ile kucağımıza alacağız evlatlarımızı leke yi doktoruna danış bende iki gün oldu ve arttı acile çağırdı doktorum iğneye başladık ve çok şükür geçti Bebek tutunmaya çalışırken biraz zorlanınca oluyormus leke ama korkulacak birşey değil tedavisi çok basit
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?