2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Önceki tecrübeler insanı çok kötü etkiliyor , benim de iki tanesinin kalbi durdu , bunda da kese bozuk görünüyor dedi dr
Ne zor yaa biz kullar imtihan oluyoruz baze
Önceki tecrübeler insanı çok kötü etkiliyor , benim de iki tanesinin kalbi durdu , bunda da kese bozuk görünüyor dedi dr
Ne zor yaaa rabbim biz kullarini imtihan ediyor bazen farkındayız bazen degil bu sefer rabbim korktuğumuz seyleri bize yasatmasin insallah

Kızlar günaydın normalde hashimato hastasıyım tsh 1 civarıydı 5. Haftamda 2.8 e yükselmiş cnm cok sıkıldı tsh kac olmalı doktor size bir sey dedi mi?
Ben de troidit hastasıyım Euthyroks 50 ilk kullanıyorum. Gebeliği öğrenince endokrinde yapıldı testler tsh 1.38 serbest t3 4.28 benim bu değer yüksek. Bilmem yardımcı olabildim mi.

Evet cnm keseyi gorduk bide yolk saçı gördük perşembe gittim ama geç dollenme işte acaba sonradan toparlanirmi yoksa ben 4 5 diyemi hesap edicem normalde 6 4 filan olması lazim
yok canım geç döllenmeye göre doğuyor benim kızım öyleydi geç dollenmeydi adet tarihine göre değil döllenmeye göre ilerledi ve doğdu

Aaaa çok sevindim canım. İlk mi senin? Aynı gün filan doğururmuşuz.
Bir kimyasal gebelik bir de 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonuçlandı .ilk bebeğim olacak nasipse.normal doğumdan korkuyorum ben belki de aynı gün doğum yaparız

Merhaba kizlar ya benim iki gundur kasık agrim var adet olucakmisim gibi boyle bi durum yasayan varmi ya cok morallerim boldu cok korkuyorum
Canım ben de en başından beri ara ara adet sancısı oluyor. Hatta az önce yine vardı. Korkuyorum ben de doğal olarak. Ama doktora sordum çok normal dedi. kanama olmadığı sürece endişe etme dedi.

Canım ben de en başından beri ara ara adet sancısı oluyor. Hatta az önce yine vardı. Korkuyorum ben de doğal olarak. Ama doktora sordum çok normal dedi. kanama olmadığı sürece endişe etme dedi.
O haftalardayken bende de oluyordu ama ne lekelenme ne kanama hiçbiri olmadı çok şükür stres yapma canımnormal süreç geçiyor zamanla

Kızlar günaydın normalde hashimato hastasıyım tsh 1 civarıydı 5. Haftamda 2.8 e yükselmiş cnm cok sıkıldı tsh kac olmalı doktor size bir sey dedi mi?
Uzmanlara göre, TSH hormon seviyeleri gebeliğin farklı evreleri boyunca değişir.

1. Birinci Trimester (Hamileliğin 1.2. ve 3. ayları) 2.5 mIU / L'den daha düşük
  2. İkinci Trimester (Hamileliğin 4.5. ve 6. ayları) 3 mIU / L'den az
  3. Üçüncü Trimester (Hamileliğin 7.8. ve 9. ayları) 3 mIU / L'den az

Canım günlerimiz birbirine yakın. Benim göğüslerim aşırı hassastı dokunamıyordum bile çok acıyordu ve irileşmişti. İki üç gündür irilik var ama acı yok. Daha dün gittim doktora herşey yolunda dedi demekki normal

Bayanlar 3 gündür kasık ağrım var ara ara belim de ağrıyor ne yapacam bilemiyorum eşime söyledim pazartesi Dr gidersin dedi bende korkuyorum negatif görürsem diye tavsiye verir misiniz bana ne yapmam lazım

Bayanlar 3 gündür kasık ağrım var ara ara belim de ağrıyor ne yapacam bilemiyorum eşime söyledim pazartesi Dr gidersin dedi bende korkuyorum negatif görürsem diye tavsiye verir misiniz bana ne yapmam lazım
Adetin geçtimi bence canm evde test varsa yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…