2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Seninle ayni durumlari yasamisiz benimde ilkim kimyasal 8 haftalikken de kurtaj oldum :)
İnşallah bu bebeklerimizi sağlıkla kucağımiza alırız benim yine risk var denildi kese arkasında kanama alanı var dedi progestan proluton iğne falan kullanıyorum.rabbim sağ salim hayırlı evlat nasip etsin bizlere ins
Kalbi neden durmuş araştırıldı mı cnm pıhtılaşma ile ilgili iğne falan kullanıyor musun

Kızlar benim gibi her gidişinde bebeğin haftasını olması gerekenden küçük gören var mı? Mesela aradan 13 gün geçiyor fakat ölçüm sonucu 8-9 gün geçmiş gibi çıkıyor.

Canim tsh kac cikti

Günaydın bende geçen hafta bakıldı 2.8 çıktı 2.5 olması lazım dedi ilaç başlattı banada
Canim bende bugun dra gittim tsh 3.1 devletteki dr. Normal demisti bu gittigim docent gebelikte 2.5 sinir yukseginde ilac baslatiyoruz dedi ilac verdi cok dikkat edin cocukta gelisim geriligine yol aciyomus. Farkli doktorlara gitmekte yarar var.

Patoloji sonucumda hic birsey cikmadi doktor 10 haftanim altindaki düşükler normal dedi kan pihtilasmasina da bakmadi kimyasal gebelik gebelikten sayilmiyormus oyle dedi benimde risk var gibi progestan kullaniyorum insallah sag saglim saglikli bi sekilde kucagimiza aliriz rabbim isteyen herkese versin amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…