- 16 Nisan 2018
- 582
- 553
- 53
- 33
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.881
İnşallah canım da karnım belim çok ağrıyorDevam etmezse hamilelik vardr inş kırmızıya dönmez cnm
Benim kanamam geldi hemen doktora gitmistim kanama alani var diye progestan verdi bana sonra gecti kanamam falan bu sefer asiri kusmaya basladim agrim cogaldi megersem zehirliyormus ama benim haberim bile yok normal kontrole diye gittim kalbi durmus bu korkum ondanCnm 8 haftalkken kürtaj oldun ya kalbi durmş ya bebegn kanama gelmce mi anladn
Ya bendede var o korku her yerde kalbi durmş şeyler okuyorum piskolojim bozldu cidden dr gitcem muayene olmaya salı yada çarşambaBenim kanamam geldi hemen doktora gitmistim kanama alani var diye progestan verdi bana sonra gecti kanamam falan bu sefer asiri kusmaya basladim agrim cogaldi megersem zehirliyormus ama benim haberim bile yok normal kontrole diye gittim kalbi durmus bu korkum ondan
Canm adet galiba senn ya kanamada varmş yaİnşallah canım da karnım belim çok ağrıyor
Hic korkma kanaman vs biseyin yoksa benim riskim oldugu için bide yasim kucuk ondan takıntı haline getirme stres hic yapmaYa bendede var o korku her yerde kalbi durmş şeyler okuyorum piskolojim bozldu cidden dr gitcem muayene olmaya salı yada çarşamba
Geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım canım ama ben kalp atışlarının durduğunu kontrole gidince öğrendim 1 yıl sonra hamileyim ama miyom var şu an 8 cm bebeğe yer kalmıyor ara ara lekelenmelerim oldu bende çok korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..Benim kanamam geldi hemen doktora gitmistim kanama alani var diye progestan verdi bana sonra gecti kanamam falan bu sefer asiri kusmaya basladim agrim cogaldi megersem zehirliyormus ama benim haberim bile yok normal kontrole diye gittim kalbi durmus bu korkum ondan
6.25 cikti canimCanim tsh kac cikti
Şükür kanama yok cnm inş dr gittiğimde görürürüm tekrrdan rahatlarm sapl içimi rahatlattn cnm ne zormş anne olmak hep korku içindesin yaHic korkma kanaman vs biseyin yoksa benim riskim oldugu için bide yasim kucuk ondan takıntı haline getirme stres hic yapma
Gecmis olsun korkma bisey olmaz Allahin izniyle cok zor bi durum yasayan bilir ben kendime gelemedim abimin esi hamile suan aramizda 4 ay var ona bile sevinemedim daha dogrusu cevremde suda hamileymis denilince hemen aglamaya basliyodum cok zor surecten geçtim sonra kendimi toparlamaya karar verdim ummadigim anda hamile oldugumu ogrendim sende stres yapma bol bol dua edelim insallah bisey olmazGeçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım canım ama ben kalp atışlarının durduğunu kontrole gidince öğrendim 1 yıl sonra hamileyim ama miyom var şu an 8 cm bebeğe yer kalmıyor ara ara lekelenmelerim oldu bende çok korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..
Hic sorma annem derdi de inanmazdım Allahim insallah bize bagislar bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz insallah burda buyutur giderizŞükür kanama yok cnm inş dr gittiğimde görürürüm tekrrdan rahatlarm sapl içimi rahatlattn cnm ne zormş anne olmak hep korku içindesin ya
Aynen cnm bizde onları şimdi anlıyoruz inş cnm hayrlısıyla sağlıklı doğumlarımız olur:)Hic sorma annem derdi de inanmazdım Allahim insallah bize bagislar bebislerimizi sag saglim kucagimiza aliriz insallah burda buyutur gideriz
Canim bende bugun dra gittim tsh 3.1 devletteki dr. Normal demisti bu gittigim docent gebelikte 2.5 sinir yukseginde ilac baslatiyoruz dedi ilac verdi cok dikkat edin cocukta gelisim geriligine yol aciyomus. Farkli doktorlara gitmekte yarar var.
Amin canım inşallah.. bende miyom ameliyatına karar vermiştim artık sürpriz oldu bana da..Bu arada grup ne kadar aktif herkes destek oluyor birbirine ne güzel..Gecmis olsun korkma bisey olmaz Allahin izniyle cok zor bi durum yasayan bilir ben kendime gelemedim abimin esi hamile suan aramizda 4 ay var ona bile sevinemedim daha dogrusu cevremde suda hamileymis denilince hemen aglamaya basliyodum cok zor surecten geçtim sonra kendimi toparlamaya karar verdim ummadigim anda hamile oldugumu ogrendim sende stres yapma bol bol dua edelim insallah bisey olmaz
Cnm devam ediyorsa lekenle bekleme tekrar git doktora en azından kullanmıyorsan progestan verir kullanıyorsan gerekiyorsa dozunu yükseltir birde dinlen bu aşamada şakın ağır bi is yapma hatta genelde uzanBir kere persembe aksami igne yaptilar 4mayista gidicem doktora ama gecmi olur bilemedim ayrica kanamanin oldugu gun doktoruma ulasamadim cep numarasinida vermediler 4mayis kalp atisi icin randevum vardi kanama icin baska bir yere gittim acilin doktoru ilgilendi benim doktorun haberi bile yok bu yasadiklarimdan
Gözün Aydın canım. Benim ilki sezeryandı zaten. Aman dikkat edelim bana da yatış verdi Dr Bey.Bir kimyasal gebelik bir de 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonuçlandı .ilk bebeğim olacak nasipse.normal doğumdan korkuyorum ben belki de aynı gün doğum yaparız
Cnm aslında küçük bir umut icin bende çok doktor gezdim ama sonuç değişmiyor ama istersen kafan rahatlasın cunku tek doktorun dediği ile İnsan tatmin olmuyor belkide inss sorun yoktur rahatlarsın bizede haber verTeşekkür ederim canım ilgin için , ben iki defa yaşadım öncesinde , dr çarşamaba sabah gel dedi ama ben bugün içim başak Bi dr dan randevu aldım , kendi muayenehanesi var ama kararsızım , beklesem mi diyorum çok masraflı zaten bilemedim
Evet burda ki destek olmasa kafayi bozardım kesin:)Amin canım inşallah.. bende miyom ameliyatına karar vermiştim artık sürpriz oldu bana da..Bu arada grup ne kadar aktif herkes destek oluyor birbirine ne güzel..
Sana neden yatış verdi cnmGözün Aydın canım. Benim ilki sezeryandı zaten. Aman dikkat edelim bana da yatış verdi Dr Bey.
Olumlu düşünelim olumlu olsun o zaman inşallah hepimiz sağlıcakla alırız yavrularımızı kucağımıza..Evet burda ki destek olmasa kafayi bozardım kesin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?