2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm 8 haftalkken kürtaj oldun ya kalbi durmş ya bebegn kanama gelmce mi anladn
Benim kanamam geldi hemen doktora gitmistim kanama alani var diye progestan verdi bana sonra gecti kanamam falan bu sefer asiri kusmaya basladim agrim cogaldi megersem zehirliyormus ama benim haberim bile yok normal kontrole diye gittim kalbi durmus bu korkum ondan

Ya bendede var o korku her yerde kalbi durmş şeyler okuyorum piskolojim bozldu cidden dr gitcem muayene olmaya salı yada çarşamba

Geçmiş olsun aynı şeyleri bende yaşadım canım ama ben kalp atışlarının durduğunu kontrole gidince öğrendim 1 yıl sonra hamileyim ama miyom var şu an 8 cm bebeğe yer kalmıyor ara ara lekelenmelerim oldu bende çok korkuyorum ama hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun..

Hic korkma kanaman vs biseyin yoksa benim riskim oldugu için bide yasim kucuk ondan takıntı haline getirme stres hic yapma
Şükür kanama yok cnm inş dr gittiğimde görürürüm tekrrdan rahatlarm sapl içimi rahatlattn cnm ne zormş anne olmak hep korku içindesin ya

Gecmis olsun korkma bisey olmaz Allahin izniyle cok zor bi durum yasayan bilir ben kendime gelemedim abimin esi hamile suan aramizda 4 ay var ona bile sevinemedim daha dogrusu cevremde suda hamileymis denilince hemen aglamaya basliyodum cok zor surecten geçtim sonra kendimi toparlamaya karar verdim ummadigim anda hamile oldugumu ogrendim sende stres yapma bol bol dua edelim insallah bisey olmaz

Canim bende bugun dra gittim tsh 3.1 devletteki dr. Normal demisti bu gittigim docent gebelikte 2.5 sinir yukseginde ilac baslatiyoruz dedi ilac verdi cok dikkat edin cocukta gelisim geriligine yol aciyomus. Farkli doktorlara gitmekte yarar var.

Kesinlikle canım bende tüp bebekle hamile kaldım doktorım doçent kanama olmuştu o yapmış olabilir dedi

Amin canım inşallah.. bende miyom ameliyatına karar vermiştim artık sürpriz oldu bana da..Bu arada grup ne kadar aktif herkes destek oluyor birbirine ne güzel..

Ya kızlar okudum bi sürü yemek kek yapıyorsunuz maşallah, benim hiç iştahım kalmadı; canım ne yapmak ne yemek istiyor. Ara ara şu olsa yerdim diye düşündüğüm oluyor bazı yemeklerde ama o imkanım da yok şu anda. Dün sadece patates salatası yapmıştım ekmeksiz yiyebildim azıcık. Akşam avm de işimiz vardı güzel çorbası olan bi yerde çorba içtim içtikten sonra da baya midem bulandı. Şimdi mesela yemek yok evde akşama ne yapabilirim hiçbir şey gelmiyor aklıma gelse de yemem ben o yemeği diye düşünüyorum

Cnm devam ediyorsa lekenle bekleme tekrar git doktora en azından kullanmıyorsan progestan verir kullanıyorsan gerekiyorsa dozunu yükseltir birde dinlen bu aşamada şakın ağır bi is yapma hatta genelde uzan

Bir kimyasal gebelik bir de 8 haftalık gebeliğim kürtajla sonuçlandı .ilk bebeğim olacak nasipse.normal doğumdan korkuyorum ben belki de aynı gün doğum yaparız
Gözün Aydın canım. Benim ilki sezeryandı zaten. Aman dikkat edelim bana da yatış verdi Dr Bey.

Cnm aslında küçük bir umut icin bende çok doktor gezdim ama sonuç değişmiyor ama istersen kafan rahatlasın cunku tek doktorun dediği ile İnsan tatmin olmuyor belkide inss sorun yoktur rahatlarsın bizede haber ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…