2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Cnm aslında küçük bir umut icin bende çok doktor gezdim ama sonuç değişmiyor ama istersen kafan rahatlasın cunku tek doktorun dediği ile İnsan tatmin olmuyor belkide inss sorun yoktur rahatlarsın bizede haber ver
Vazgeçtim canım gitmeyeceğim , ocak ayında da aynısı oldu Bi sürü para bayıldım ama sonuç aynıydı, benim kendi dr um da esasında çok çok iyi tecrübeli Bi Prof , Çarşamba’yı bekleyeyim , kürtaj olmaya alıştım zaten

Bende rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm hayırdır inşallah

Anlaşılmaz canım.benimde bikaç gündür bulantılarım azalmıştı dayanamadım gittim doktora bi sorun yok çok şükür.inşallah senin bebeğinde iyidir

Bende rüyamda göğsümden süt geldiğini gördüm hayırdır inşallah
Rüyada hamile kadının göğsünden süt gelmesi o kişinin gerçek hayatta da bir evlat sahibi olacağına ve bu evladın rüya sahibinin hayatına uğur getirmesine işaret eder. Rüya sahibinin evlat sahibi olması sayesinde hem işlerinin açılacağına hem de en kutsal duyguları yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Bu da çok güzel bir rüyaymış hayır olsun İnşaAllah

İnşallah

Bugün benim sebze günüm enginar dolması ve kereviz salatası var menüde. Ben bulansam da güzel yiyorum henüz yiyemeyecek kadar bulanma olmadı

Bayanlar 3 gündür kasık ağrım var ara ara belim de ağrıyor ne yapacam bilemiyorum eşime söyledim pazartesi Dr gidersin dedi bende korkuyorum negatif görürsem diye tavsiye verir misiniz bana ne yapmam lazım
Gebelikte d vit eksikliği yorgunluk bel agrısı yapabiliyor.kasık agrısını bilemedim ama ama bendede olmustu bi gün sürdü geçti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…