2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben erken safhadayim diye herhalde bulantilar falan yok. Bu arada ananas alacaktim ama ananas,maydanoz ve tarcinin rahim kasilmasina sebep olmasi sebebiyle kullanilmamasi gerektigini okudum.
Benim folik asidim neufolid, d3 ve b12de varmis icinde ama hic bir tahlil yapilmadan verildi bu.

Bugün benim sebze günüm enginar dolması ve kereviz salatası var menüde. Ben bulansam da güzel yiyorum henüz yiyemeyecek kadar bulanma olmadı
senle günlerimiz aynı benim de ağzının tadı değişti hafif bulantı var gibi ama daha gayet iyiyim iyi yiyorum yani

bazı doktorlar multi vitamin veriyor bazıları da bunun ihtiyaç olmadan verilmesinin gereksiz yükleme olduğunu düşünüyor ki ben de öyle düşünüyorum ..istersen sadece folik asit alıp kullanabilirsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım :)

Valla bende yiyorum henuz. koku hassasiyetimden baska sikintim yok salcali makarna ve salata yaptim yedik sizlere de afiyet olsun kizlar

Benimki folic 1 diye birsey umarim yarari olur duzenli almak gerekmiyordur insallah saatleri pek tutmuyor cunku.

Masallah kızlar keyifler yerinde ben kötüyüm dünden beri pembe lekelerim geliyor bugünde ader okucakmisin gibi ağrım ve lekeler devam ediyor rabbim hayır eylesin dün doktor birşey yok dedi ben bu iso artik anlamıyorum 2 hafta önce de cumartesi kanamam olmuştu gene cumartesiye denk geldi gerçi dün doktorum kanama alanın kapanıyor ama içinde hala pihtilar var onları atarsin dedi belki ondandır diyorum rabbime emanet artik ne olucak sa olsun çok yoruldum bu durumda sabahtan beri yatıyorum yazık evdeki yavruma için gidiyor oda benimle birlikte mahfoluyor

Iyiyizz sen nasilsin yemek yapiyorum napiyim keske biri 9 ay boyunca hep yapsa

Ben de iyiyim. Valla yaa benim bi de 3 çocuk var birinin yediğini biri yemez benim de içim almıyor artık zor olmaya başladı.

iyidir çok şükür sen nasılsın
Ben de iyiyim canım sağol
Ben şahsen iyiyim şimdi canım sen nasılsın
Çok şükür canım rabbim iyilik versin
Düşük tehlikesi var ve daha önce düşüğüm var. Bir ay daha çok dikkat edeceksin dedi. Depresyona girecek duruma gelmeyince dışarı bile çıkma dedi.
Çok geçmiş olsun canım yat o zaman başka çocuk var mı. Yardım edecek biri falan

rabia16 sikma canini yat dinlen dr demis kanama alani kapaniyor diye
gulgun45 canim sende ayni sekilde yat dinlen balkon vardir insallah alirsin havani Allah yardimcimiz olsun.
Yatmak ta fayda etmiyor artık bugün çok kötüyüm resmen adet okucamjz da sökülmeye çalışır ya aynen öyleyim ins pıhtıları atmaya çalışıyordur ama başka turluyse de hayırlısı buymuş dicem artik çok bunaldim pskolojik iyice bozuldu bir geçiyor bir geliyor doktorun birşey yok demesi beni iyice dedirtiyor o zaman bu lekeler neden oluyor dün doktorda birseyin yok diyor bugün kan geliyor anlamıyorum resmen belimden altı kopuyor bir günde neler değişti anlamiuorum

Teşekkür ederim canım

Aynı doktor mu canım başka doktora da sorsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…