2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Acile gidin o kadar rhatsizsan canim ya biliyorsun tecrubelisin her sey bir anda degisebiliyor ya da doktora guven ne zmn gel dediyse o zmn git ki olabilir lekelenmen kapaniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam

Böyle deme kuzum ya offf insallah herşey yolundadır güzel haberlerle gelirsin

Merhaba kızlarr sayfalar çok ilerlemiş maşAllahınız var. Arada girip okuyorum yazarım diyorum iş çıkıyor kalıyor.
Umarım herkesin keyfi yerindedir.
rabia16 canm seni o kadar iyi anlıyorum ki benimde kesilmişti lekeler bugün pembeli lekeler başladı yine. Çok canım sıkılıyor artık. Doktorumu aradım progestana başla tekrar dinlen bol bol dedi. Sen de sıkma canını. Acaba farklı bir doktora daha mı görünsen? Ben öyle düşünüyorum 1 hafta daha büyüsün bebek hem bebeği görmüş olurum. Ben bazen kalp atışını hissedebiliyorum siz hissediyormusunuz? Kımıl kımıl bişi hissediyorum.
Dün akşam oğlumu salondan odasına taşıdım. 20 kilo. Çok pişman oldum sonrasında. Bişey olmaz inşAllah dedim. Sabah bi kalktım pembe lekeler başlamış şimdi yine devam ediyor.
Rabbim ömür verdiyse ne yaparsak yapalım zaten dünyaya gelicekler. Herşey bizim için. Herkese kolay ,sabırlı ,sağlıklı gebelikler nasip etsin rabbim

Evet dikkat etmek lazim arkadasim 20 kilo az mii insallah bisiy olmaz benim de agrim var adet olcakmis gibi sokecekmis gibi aha leke gelecek kaniycak diye endise ediyorum gidiyorum bakiyorum bisey yok sukur

rabia16 canim bence baska bi doktora daha gorun derim.kanamanin bu kadar uzun surmesi normalmi bilmiyorum.nerdeyse hamile kaldigindan beri kanaman var.
tutkuu85 aman dikkat et canim.simdi en hassas zaman.mumkun oldugunca kucagina almadan sev.Allah korusun bisey olsa vicdan azabi olur keske dikkat etseydim diye.benim oglumda 5 yasinda ama acayip hareketli kendimi korumaya calisiyorum.kosuyor carpiyor filan.elimle tutuyorum.her an tetikteyim

Allah korusun canm sende dikkat et. Şöyle bir 6-7 aylık olduklarını bir görsek. Rahatlıycaz. Allaha emanetler.

Merhaba kizlar ya benim iki gundur kasık agrim var adet olucakmisim gibi boyle bi durum yasayan varmi ya cok morallerim boldu cok korkuyorum
NormAl adet zamanın yaklaşmıştır
Bencede Bi Dr a daha görünene fayda var ya

Ayni ruyayi bende gordum o sira hamileymisim insallah kucagimizada almayi nasip etsin

Bende ruyamda hamile oldugumu karnimin cok buyuk oldugunu bebegin hareketlerini etraftakilerin bile gordugunu gormustum meger hamileymisim cok ilginc

Merhabalar herkese. Bende perşembe günü gittim doktora. Benim hesabima gore o gün6+2 olmalıydı ama doktor gec yumurtlamisssin dedi. 5+5 göründü ultrasonda. Keseyi gördük. Ama bebeği goremedik. 10mm kese boyutu. Yolk sac dedikleri seyde varmış icinde. Bu iyi birsey dedi. 10 gün sonra gel. Kese o zaman 20mm olmalı dedi. Insallah o zaman bebegimi görebilirim. Aklima kötü birsey getirmemeye çalışıyorum. İyi düşünüyor. Insallah iyi olacak.

Ya daha dün gitmesem doktora birşey var dicem de dün gittim ve bebek hareketlerini bile gördük eher geçmez se tekrar gideceğim şimdi ağrı olarak azaldı kanama da azaldı biliyorsunuz 2 hafta önce bile değil bildiğiniz boşanırcasına kanamam olmuştu ve avucun kadar parca düşmüştü takdir allahtan artik o zamanda böyle ağrım olmuştu benim adet zamanlarım da da parca attığında bile ağrım olur acaba diyorum dün doktor kapanan kanama alanında az daha pıhtı var onları da atıcaksın dedi onları mi atmaya çalışıyor anlamadim beklemedeyim bakalim olmadi pazartesi gideceğim raporda alacağım ise gitmemek icin

Kizlar dr gittim baktim 5+5 ken keseyi gördü ama yumurtalikda birinde kanama olmuş dedi. Keseyi görmek içimizi rahatlatti dedi kan verdim 2677 çıktı değerim. Dis gebelik olnaz demi yani çünkü rahimde kese gördü o kanama ne oluyo acaba önceden miydi olan varmi böyle

Acile gidin o kadar rhatsizsan canim ya biliyorsun tecrubelisin her sey bir anda degisebiliyor ya da doktora guven ne zmn gel dediyse o zmn git ki olabilir lekelenmen kapaniyor demisti yanlis hatirlamiyorsam
Doktor sorun yok 3 hafta sonra gel defi cnm evet kanama alanın çok güzel kapanıyor yapışmış dedi hatta bana da gösterdi kesenin sol alt tarafındaydı bebeğin durduğu kısımda ilk hamileliğin de yaşamadım ya çok tuhaf geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…