- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #6.961
canım kızıma hamileyken benim de öyleydi hep lekeleme ve az kanamam olurdu doktor aynen bir şey yok derdi o yüzden içini ferah tutmaya çalış ve dua etYatmak ta fayda etmiyor artık bugün çok kötüyüm resmen adet okucamjz da sökülmeye çalışır ya aynen öyleyim ins pıhtıları atmaya çalışıyordur ama başka turluyse de hayırlısı buymuş dicem artik çok bunaldim pskolojik iyice bozuldu bir geçiyor bir geliyor doktorun birşey yok demesi beni iyice dedirtiyor o zaman bu lekeler neden oluyor dün doktorda birseyin yok diyor bugün kan geliyor anlamıyorum resmen belimden altı kopuyor bir günde neler değişti anlamiuorum
Benim de perşembe 6+1 Di canım , ben de de bebek görünmedi maalesef , kese şekli de bozulmuş dedi dr , umudumu iyice azalttıMerhabalar herkese. Bende perşembe günü gittim doktora. Benim hesabima gore o gün6+2 olmalıydı ama doktor gec yumurtlamisssin dedi. 5+5 göründü ultrasonda. Keseyi gördük. Ama bebeği goremedik. 10mm kese boyutu. Yolk sac dedikleri seyde varmış icinde. Bu iyi birsey dedi. 10 gün sonra gel. Kese o zaman 20mm olmalı dedi. Insallah o zaman bebegimi görebilirim. Aklima kötü birsey getirmemeye çalışıyorum. İyi düşünüyor. Insallah iyi olacak.
Arkadaşlar bu yolk sac bebekten önce mi oluşuyor sonra mı? Doktor bana bebek göründü dedi ama yolk sacdan bahsetmedi hiç
Benim de perşembe 6+1 Di canım , ben de de bebek görünmedi maalesef , kese şekli de bozulmuş dedi dr , umudumu iyice azalttıÇarşamba gideceğim ben de
Bence de onu extra olarak soylememistir canim icimizi ferah tutalim hayirli olsun canimm. Goruntun var mi elinde gorelim.Arkadaşlar bu yolk sac bebekten önce mi oluşuyor sonra mı? Doktor bana bebek göründü dedi ama yolk sacdan bahsetmedi hiç
Anladım canım sağolasınSenin bebek zaten oluştuğu için onu özel olarak söylememiş olabilir. Benim doktorum bu küçük kesede yolk sacin görünmesi bebeginde normal şeklinde oluşacağını cok büyük ihtimal gösterir dedi.
İnşallah öyledir herşeye tedirgin olur oldum kasıklarım biraz ağrısa hemen korku sarıyor içimi hiç böyle olacağımı tahmin etmezdimBence de onu extra olarak soylememistir canim icimizi ferah tutalim hayirli olsun canimm. Goruntun var mi elinde gorelim.
Evet cnm benim ilk oğlum oldu onda böyle birşey hiç görmedim bunda da bana herkez kız olucak galiba diyor etrafımda böyle bir lac kişi de kanamalı geçirmiş onlarında kızı olmuş kanama östrojen hormonunun fazla olmasından olabiliyormuş buda kız bebeklerde daha çok artiyormus halkımız da hayırlısı olsun rabbime sığındım doktoruma da güveniyorum gerisi allahtancanım kızıma hamileyken benim de öyleydi hep lekeleme ve az kanamam olurdu doktor aynen bir şey yok derdi o yüzden içini ferah tutmaya çalış ve dua et
Yanlış mı biliyorum bilmiyorum ama bence yolk sac denilen şey zaten bebek. Yani bu, kesenin içinde bebeğin olduğunu gösterir.Arkadaşlar bu yolk sac bebekten önce mi oluşuyor sonra mı? Doktor bana bebek göründü dedi ama yolk sacdan bahsetmedi hiç
Bilmiyorum internetten baktım anlamadım hiçYanlış mı biliyorum bilmiyorum ama bence yolk sac denilen şey zaten bebek. Yani bu, kesenin içinde bebeğin olduğunu gösterir.
Anladım cnm ben de sürekli raporluyum yatiyorum.kontrolun ne zaman inş bir daha ki sefere atlatmış oluruz.hap iğne kullanıyor musun?ikili tarama anomali testlerini nerde yaptıracaksin randevu falan aldın miDüşük tehlikesi var ve daha önce düşüğüm var. Bir ay daha çok dikkat edeceksin dedi. Depresyona girecek duruma gelmeyince dışarı bile çıkma dedi.
Canim masallah yolku da kendi gormustur muhtelemelen ters bisey olsaydi soylerdi diye dusunuyorum cekim acisindan o gorunmemis olabilir fotoda. Tekrar hayirli olsunİnşallah öyledir herşeye tedirgin olur oldum kasıklarım biraz ağrısa hemen korku sarıyor içimi hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim
Gittinizmi duydunuzmu inşallah dıymuşsunuzdurBiz de bugun gidicez bakalim 6+4 olduk insallah duyariz
Bir oğlum var canım 10 yaşında. Eşim de o da destek oluyor. Kardeşlerim de var hepsi hazır yardıma sağolsunlar.Ben de iyiyim. Valla yaa benim bi de 3 çocuk var birinin yediğini biri yemez benim de içim almıyor artık zor olmaya başladı.
Ben de iyiyim canım sağol
Çok şükür canım rabbim iyilik versin
Çok geçmiş olsun canım yat o zaman başka çocuk var mı. Yardım edecek biri falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?