2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
canım kızıma hamileyken benim de öyleydi hep lekeleme ve az kanamam olurdu doktor aynen bir şey yok derdi o yüzden içini ferah tutmaya çalış ve dua et

Benim de perşembe 6+1 Di canım , ben de de bebek görünmedi maalesef , kese şekli de bozulmuş dedi dr , umudumu iyice azalttı Çarşamba gideceğim ben de

Arkadaşlar bu yolk sac bebekten önce mi oluşuyor sonra mı? Doktor bana bebek göründü dedi ama yolk sacdan bahsetmedi hiç

Arkadaşlar bu yolk sac bebekten önce mi oluşuyor sonra mı? Doktor bana bebek göründü dedi ama yolk sacdan bahsetmedi hiç

Senin bebek zaten oluştuğu için onu özel olarak söylememiş olabilir. Benim doktorum bu küçük kesede yolk sacin görünmesi bebeginde normal şeklinde oluşacağını cok büyük ihtimal gösterir dedi.

Benim de perşembe 6+1 Di canım , ben de de bebek görünmedi maalesef , kese şekli de bozulmuş dedi dr , umudumu iyice azalttı Çarşamba gideceğim ben de

İnşallah en güzel haberleri alırsın canım. Sıkıntıya sokma kendini rahat ol biraz. Güzel şeyler düşün güzel olsun sonu.

Bence de onu extra olarak soylememistir canim icimizi ferah tutalim hayirli olsun canimm. Goruntun var mi elinde gorelim.
İnşallah öyledir herşeye tedirgin olur oldum kasıklarım biraz ağrısa hemen korku sarıyor içimi hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim

Eklentiler

• AA542D6F-2104-425F-89D7-A6387FAD884F.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 70
canım kızıma hamileyken benim de öyleydi hep lekeleme ve az kanamam olurdu doktor aynen bir şey yok derdi o yüzden içini ferah tutmaya çalış ve dua et
Evet cnm benim ilk oğlum oldu onda böyle birşey hiç görmedim bunda da bana herkez kız olucak galiba diyor etrafımda böyle bir lac kişi de kanamalı geçirmiş onlarında kızı olmuş kanama östrojen hormonunun fazla olmasından olabiliyormuş buda kız bebeklerde daha çok artiyormus halkımız da hayırlısı olsun rabbime sığındım doktoruma da güveniyorum gerisi allahtan

Kızlar acaba en erken ne zaman öğreniriz cinsiyeti :) 3 hafta sonrA kontrolüm var bir ihtimal cinsiyet öğrenebilir miyiz acaba :) hayırlı sağlıklı evlat olsun benim icin Cinsiyet fark etmez de kızım ve oğlum cok merak ediyorlar kardeşlerini :)

Düşük tehlikesi var ve daha önce düşüğüm var. Bir ay daha çok dikkat edeceksin dedi. Depresyona girecek duruma gelmeyince dışarı bile çıkma dedi.
Anladım cnm ben de sürekli raporluyum yatiyorum.kontrolun ne zaman inş bir daha ki sefere atlatmış oluruz.hap iğne kullanıyor musun?ikili tarama anomali testlerini nerde yaptıracaksin randevu falan aldın mi

İnşallah öyledir herşeye tedirgin olur oldum kasıklarım biraz ağrısa hemen korku sarıyor içimi hiç böyle olacağımı tahmin etmezdim
Canim masallah yolku da kendi gormustur muhtelemelen ters bisey olsaydi soylerdi diye dusunuyorum cekim acisindan o gorunmemis olabilir fotoda. Tekrar hayirli olsun

Benim kuzenim kadın doğumcu. Ben ona geçen gün yolk sacı da gördük dedim. Sen yolk’u falan nerden biliyorsun dedi :)) biz hastalara söylemeyiz öyle şeyler dedi. Kafana takma sen onları da bize bırak dedi :))

Bir oğlum var canım 10 yaşında. Eşim de o da destek oluyor. Kardeşlerim de var hepsi hazır yardıma sağolsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…