2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bizim burda bir doktor arkadasa 10 haftalikken soylemis. Cok bilgili biri dedi ben de bir dahaki kontrole ona gidecegim...

Bizim burda bir doktor arkadasa 10 haftalikken soylemis. Cok bilgili biri dedi ben de bir dahaki kontrole ona gidecegim...
Benim takvimimdemi okumustum hatirlamiyorum.9.haftada hala cinsiyeti belli degildir.11. haftada ayrilmaya basliyormus sanirim.ama belki erken yumurtlama olmussa olabilir.

Bencede rapor al dinlen
13.haftada fikir söyleyebilir 16 da netleşir

Anladım cnm ben de sürekli raporluyum yatiyorum.kontrolun ne zaman inş bir daha ki sefere atlatmış oluruz.hap iğne kullanıyor musun?ikili tarama anomali testlerini nerde yaptıracaksin randevu falan aldın mi
İğne de progestan da aspirin de kullanıyorum canım. Çocuk kardiyoloji sen Fetal kalp usg ve ayrıntılı ileri düzeyde usg istedi benden şimdiden randevuyu alalım dedi Üniversite de yaptırmayı düşünüyorum. Önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum. Uzak tarihe verileceği için şimdiden al dedi. Kontrolüm 11 mayısta inşallah. Senden neler istedi. Kontrolün ne zaman?

Ohhh yat o zaman ne güzel yardım eden çokmuş. Benim kimsem yok akraba kardeş anne baba her iş bana bakıyor.
Evet canım çok şükür. 4 kız kardeşiz annem de var. Hepsi arayıp geleyim mi diye soruyorlar. Reddediyorum. Onlar gelecek diye kalkar hazırlık yaparım ben.Ben de kendim idare ediyorum. Hamilelik arkasına sığınıp nazlanmak gibi geliyor bana.

bu mide bulantılarıyla nasıl baş ediyorsunuz ... sabah akşam çıkarıyorum ... acim şu bile içemiyorum bulandiriyor
Çubuk kraker atıştırmayı denedin mi canım bir de muz ve havuç da iyi geldi bana. Ama ben sadece 1 kez kustum. Sen su bile içemiyorsan acile git bi serum taktır bence. Rahatlarsın biraz. Geçmiş olsun.

olabilir belki hormon artışından olması mantıklı geldi bana da

Cnm benim asilamam cbude yapıldığı için oradaki doktor son kontrolde bütün randevuları ayarladı ama özgür bey randevu alın gibi taramalar la ilgili hiç konuşmadık.
Randevum 8 Mayıs'ta inş sağlıkla buyuyordur bebisler.15 günde bir gidiyorum doktora.progestan kullanıyorum günde 3, haftada bir pruloton vuruluyorum.ksnama alanı olduğu için aspirini kesti.kan sulandırıcı iğne vuruyorum hergun.d vitamini damla, folik asit ve levotiron.rabbim nasip etsin inş.

Mide bulantısı için bugün doktor sıvı değil katı şeyler tercih et dedi leblebi kraker gibi filan. Yağlı şeyler daha da tetikler dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…