2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Mide bulantısı için bugün doktor sıvı değil katı şeyler tercih et dedi leblebi kraker gibi filan. Yağlı şeyler daha da tetikler dedi.
benim bulantılarım.daha başlamadı ama bugün ağzımin tadı çok kötüydü ve bulanma hissi vardı beyaz leblebi yedim çok iyi geldi

Benim bulantılar + kusma hic iştahım kalmadi yendiğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum uykum Bİle huzursuz asabiyim mutsuzum sizce neden olabilir bu kadar mutsuzluk bir sebep yokken

Senin benden de fazla benim senden farklı insülin şeker ilaçlarım ve troid ilacım var. Her şey bebişler için. Ben de kalp atış heyecanından ve ağlamaktan pek bişey soramadım. Bu gidişte ikili tarama testini falan konuşuruz sanırım. D vitamini neden? folik asit hepimiz alıyoruz.

Benim bulantılar + kusma hic iştahım kalmadi yendiğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum uykum Bİle huzursuz asabiyim mutsuzum sizce neden olabilir bu kadar mutsuzluk bir sebep yokken
Bence hormonlardan kaynaklanıyor. Bedenimiz adapte olmaya çalışıyor.4.aya gelince değişecektir sanırım.

ya bulantilar beninde dayanilmaz mutfaga hic giremiyorum 5. haftada başladi gecen hafta daha kotuydu bi aksm yattim hastanede baya iyi olmustm dr cikarmak istemedi cocuklar icin ciktm ama pişman oldum yatiyorum komalik yemek pişince daha fena oluyorum 5 gundr teyzem yanimda gidince napcam bilmiyorum

Ben uyumadm benim iyice iştahım kapandı canm kendi yemeklerimi beğenmyrm başkasınn kini yiyrm bende napcm bilmyrm yap cnm hemdn salata:)
Su içtim uyumaya çalışayım dedim valla ama olmadi hala. Ya benim de kapalıydı 2 gündür akşam olunca açıldı sabah yine aynı olacak mi bakalım.

Su içtim uyumaya çalışayım dedim valla ama olmadi hala. Ya benim de kapalıydı 2 gündür akşam olunca açıldı sabah yine aynı olacak mi bakalım.
Ye bence cnm kendni kötü hissetmeye başladm be süt yiyrm ne meyve çocgma yararım hiç yok ağlıcam

Kızlar folik asite kanda seviyesine bakın da alın doktorlar herkese baslatıyorlar ama benim doktorum kesmemi söyledi şuan fazlaca varmış folat testte cıktı fazlası otizm riski yaratıyormuş allah korusun

Kızlar folik asite kanda seviyesine bakın da alın doktorlar herkese baslatıyorlar ama benim doktorum kesmemi söyledi şuan fazlaca varmış folat testte cıktı fazlası otizm riski yaratıyormuş allah korusun
Cnm sen ne kadar süre kullandın benimde Üç ay olcak galiba kessemmide ben o nasl oluyor dra dedgmzde o da ckyr mu

Bana yazmadın ama sen maydonozdan söz edince bende artık emin oldum hamile kalmadan önce kilo vermek icin hergun biraz maydanoz ve yarım limonla smoothie yapıp içiyordum zayıflamama yardımcı oldu hamile kalınca netten baktım resmen bebek düşürmek icin bire birmiş . Rabbim sen koru :O

Hayirli sabahlar kizlar :)
ben de hamile gozukiyorum ama daha bakilamadim kadin doguma ates enfeksiyon var bogaz da idrar da ..insaAllah bebisim iyidir Sezerbusra21
Hayırlı sabahlar ve gözün aydın canım.. Bende de aynı durum vardı limonla tuzu karıştırdım ve sık sık Gargara yaptım çok şükür geçti gibi enfeksiyon..deneyebilirsin sende istersen..

Ben 3 güne kadar akşam 9 da uyuyorduk şimdi ise ne akşam ne sabah uyuyamıyorum gece sık sık uyanıyorum
benim kızım normalde erken yatardı ben de 10 bilemedin 10.30da yatıyorum dayanamıyorum ama bugün akşam üstü uyuduğu için çocuk şimdi uyumak istemiyor
Herkes uyudu ama benim canım bu saatte bi ton yemek çekti özellikle de salata. keşke gündüz de böyle olsam
benim de tam tersi sabah istahim çok açık sonra gün içinde ağzın tadı bozuluyor

Cnm sen ne kadar süre kullandın benimde Üç ay olcak galiba kessemmide ben o nasl oluyor dra dedgmzde o da ckyr mu
Ben de ocak ayından beri kullandım günde 400 mg folic 1 adı kan değerlerinde folat yada folic asit e baktırınca degern 5-20 arası olması gerekiyor 26 cıktı demekki artık ihtiyacn yok hapa yediklerinden almaya devam et dedi ztn internettede folik asit ve b12 fazlalığının otizmi tetiklediğine dair arastırmalar var atlamayın derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…