- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.021
kan testinde adı folat ya da folic asit diye mi geçiyor ben de bakacağımBen de ocak ayından beri kullandım günde 400 mg folic 1 adı kan değerlerinde folat yada folic asit e baktırınca degern 5-20 arası olması gerekiyor 26 cıktı demekki artık ihtiyacn yok hapa yediklerinden almaya devam et dedi ztn internettede folik asit ve b12 fazlalığının otizmi tetiklediğine dair arastırmalar var atlamayın derim
Allah razi olsunHayırlı sabahlar ve gözün aydın canım.. Bende de aynı durum vardı limonla tuzu karıştırdım ve sık sık Gargara yaptım çok şükür geçti gibi enfeksiyon..deneyebilirsin sende istersen..
Evet cnm folat değeri ya da folik asit degeri b12 değerinin oralarda yaptırmışsan bulabilirsinkan testinde adı folat ya da folic asit diye mi geçiyor ben de bakacağım
Gittim ama canım ben düşük içim Protestan ve iğne tiroid için ilaç ve ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tekrar ilaç kullanmak istemedim ilk 3 ay ilaç vermek istemiyor doktorlar.. karbonatlı su ve limonlu tuz karışımından gargara iyi geliyor dene olmadı ilaç alırsın artıkAllah razi olsun
Bilgilendirduhin icin cok tesekkur ederim ^^ doktira gitmismiyfin ilac veriyilar mi bogaz ve kulak icin
D vitaminim çok düşük benim o yüzden sürekli damla kullanıyorum.ben iki gündür bulantidan mahvoldum biraz daha böyle devam ederse watshaptan özgür beye yazıp ilaç istemeyi düşünüyorum bulantı için.Senin benden de fazla benim senden farklı insülin şeker ilaçlarım ve troid ilacım var. Her şey bebişler için. Ben de kalp atış heyecanından ve ağlamaktan pek bişey soramadım. Bu gidişte ikili tarama testini falan konuşuruz sanırım. D vitamini neden? folik asit hepimiz alıyoruz.
Çok geçmiş olsun ben kronik boğaz bademcik ağrısı o bal limonla geçirdim bir çorba kaşığı bala onun kadar limon suyunu sıkıp yiyordum günde bir kaç kere tedavi etti beniHayirli sabahlar kizlar :)
ben de hamile gozukiyorum ama daha bakilamadim kadin dogumaates enfeksiyon var bogaz da idrar da ..insaAllah bebisim iyidir Sezerbusra21
Canım normal bugün üzgün hissedersin yarin çok iyi bugün kendini güzel hissedersin yarın çirkin.Benim bulantılar + kusma hic iştahım kalmadi yendiğim hiçbirşeyin tadını alamıyorumuykum Bİle huzursuz asabiyim mutsuzum sizce neden olabilir bu kadar mutsuzluk bir sebep yokken
Çok geçmiş olsun ben kronik boğaz bademcik ağrısı o bal limonla geçirdim bir çorba kaşığı bala onun kadar limon suyunu sıkıp yiyordum günde bir kaç kere tedavi etti beni
Sağol canm bilgilendirdiğin için bende dr gittiğimde söliyim bende içiyorm mart aynda dr vedmilti kimyasalda bürde iki tane içiyordm cnm günde belki benmkide yeterli olmştr en iyisi dr söleyip brakmakBen de ocak ayından beri kullandım günde 400 mg folic 1 adı kan değerlerinde folat yada folic asit e baktırınca degern 5-20 arası olması gerekiyor 26 cıktı demekki artık ihtiyacn yok hapa yediklerinden almaya devam et dedi ztn internettede folik asit ve b12 fazlalığının otizmi tetiklediğine dair arastırmalar var atlamayın derim
Geçmiş olsn cnm dikkat etHayirli sabahlar kizlar :)
ben de hamile gozukiyorum ama daha bakilamadim kadin dogumaates enfeksiyon var bogaz da idrar da ..insaAllah bebisim iyidir Sezerbusra21
Maşallah diyelim , sonraki randevu ne zamanaİlk usg görüntüm.
Maşallah canm kesen oluşmuş bir hafta sonrada bebeği görrsn:)İlk usg görüntüm.
selamm canim kac haftaliksin. vajinal mi karindan mi. hayirli ugurlu olsun tekrar Allah tamamina erdirsin.İlk usg görüntüm.
Eşin neden böle hapıyor 30 dan snra oluşan bebeklerde sikkat edilmeli sen poztif stres üzüntüden uzak durmalsn ki birşey olmasn geçen bende hatrladn mı eşimle kavga ettik üzüldm kahverengi lekelenmm geldi eşimn yüzündn sonra cok kuzdı kendisine hatasını anladı şükür üzmüyor birşeyde olmadı şükğr eşinn seni anlaması lazm inş canm gittiğinde bebeği görrsn mucize olur düzelr inş bebegn sennledir ama eşinle normal şeklde konş bağrmadn üzüntü stres benm için tehlikeli de kendnide üzme düşüpüde cıkar aklnda neler gördük bebek tutundu sennkide inş tutncak cnmKızlar ben çok kötüyüm , bu son dört haftadır eşimle sürekli tartışıyoruz sürekli ... ben şimdi kesenin bozulmasını hala bebek oluşmamasından ötürü eşimi çok ama çok suçluyorum , daha ocak ayında düşük yaptım 35-36 yaşlarındayıx güya bebek istiorı deli gibi ama hanile kalmanın da kıymetini bilmiyor sanki , tartışmalarımızı düşündükçe deli oluyorum çok mutsuz uyandım yine çok ağladım , hergün karnımdan iki adet sulandırıcı yapıyorum , göbeğim mosmor oldu , bublar önemli değil anne olmanın ceremesini çekerim ama yanımda olmaması ya da bu süreçte benle tartışması vs aklım almıyor çok sinirliyim ve mutsuzum , iki gündür sürekli konuşmaya çalışıyoruz ama artık giden gitti Benden ..... her an düşük olacakmış gibi hissediyorum ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum , çarşamava randevuda kesinleşecek ama kabullenmek istemiyorum olumsuz bişeyiolumsuzluk gerçekleştirse nasıl yapacam iyice kötü olacam
İlk usg görüntüm.[/QUOTEgozun aydin canm..kesen kac mm cikti bugun mu gittin doktora..tarihlerimiz ayni horunuyor seninle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?