2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
kan testinde adı folat ya da folic asit diye mi geçiyor ben de bakacağım

Hayırlı sabahlar ve gözün aydın canım.. Bende de aynı durum vardı limonla tuzu karıştırdım ve sık sık Gargara yaptım çok şükür geçti gibi enfeksiyon..deneyebilirsin sende istersen..
Allah razi olsun
Bilgilendirduhin icin cok tesekkur ederim ^^ doktira gitmismiyfin ilac veriyilar mi bogaz ve kulak icin

Allah razi olsun
Bilgilendirduhin icin cok tesekkur ederim ^^ doktira gitmismiyfin ilac veriyilar mi bogaz ve kulak icin
Gittim ama canım ben düşük içim Protestan ve iğne tiroid için ilaç ve ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tekrar ilaç kullanmak istemedim ilk 3 ay ilaç vermek istemiyor doktorlar.. karbonatlı su ve limonlu tuz karışımından gargara iyi geliyor dene olmadı ilaç alırsın artık

D vitaminim çok düşük benim o yüzden sürekli damla kullanıyorum.ben iki gündür bulantidan mahvoldum biraz daha böyle devam ederse watshaptan özgür beye yazıp ilaç istemeyi düşünüyorum bulantı için.

Hayirli sabahlar kizlar :)
ben de hamile gozukiyorum ama daha bakilamadim kadin doguma ates enfeksiyon var bogaz da idrar da ..insaAllah bebisim iyidir Sezerbusra21
Çok geçmiş olsun ben kronik boğaz bademcik ağrısı o bal limonla geçirdim bir çorba kaşığı bala onun kadar limon suyunu sıkıp yiyordum günde bir kaç kere tedavi etti beni

Benim bulantılar + kusma hic iştahım kalmadi yendiğim hiçbirşeyin tadını alamıyorum uykum Bİle huzursuz asabiyim mutsuzum sizce neden olabilir bu kadar mutsuzluk bir sebep yokken
Canım normal bugün üzgün hissedersin yarin çok iyi bugün kendini güzel hissedersin yarın çirkin.
Ama bunlar geçici sıkma canını. Hormonlar çok etkiliyor çok değişken ruh haline burunuyoruz.
Sen uzan bol bol karnına dokun güzel hayaller kur bebegimle parka gittiğini birlikte oyunlar oynadiginizi falan iyi gelecektir hem olumlu düşün.

Çok geçmiş olsun ben kronik boğaz bademcik ağrısı o bal limonla geçirdim bir çorba kaşığı bala onun kadar limon suyunu sıkıp yiyordum günde bir kaç kere tedavi etti beni

Benim de iki haftadır bogazim çok kötü balgam da var öksürük de.
Bunu ben de yapayım.

Sağol canm bilgilendirdiğin için bende dr gittiğimde söliyim bende içiyorm mart aynda dr vedmilti kimyasalda bürde iki tane içiyordm cnm günde belki benmkide yeterli olmştr en iyisi dr söleyip brakmak

Kızlar ben çok kötüyüm , bu son dört haftadır eşimle sürekli tartışıyoruz sürekli ... ben şimdi kesenin bozulmasını hala bebek oluşmamasından ötürü eşimi çok ama çok suçluyorum , daha ocak ayında düşük yaptım 35-36 yaşlarındayıx güya bebek istiorı deli gibi ama hanile kalmanın da kıymetini bilmiyor sanki , tartışmalarımızı düşündükçe deli oluyorum çok mutsuz uyandım yine çok ağladım , hergün karnımdan iki adet sulandırıcı yapıyorum , göbeğim mosmor oldu , bublar önemli değil anne olmanın ceremesini çekerim ama yanımda olmaması ya da bu süreçte benle tartışması vs aklım almıyor çok sinirliyim ve mutsuzum , iki gündür sürekli konuşmaya çalışıyoruz ama artık giden gitti Benden ..... her an düşük olacakmış gibi hissediyorum ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum , çarşamava randevuda kesinleşecek ama kabullenmek istemiyorum olumsuz bişeyi olumsuzluk gerçekleştirse nasıl yapacam iyice kötü olacam

Eşin neden böle hapıyor 30 dan snra oluşan bebeklerde sikkat edilmeli sen poztif stres üzüntüden uzak durmalsn ki birşey olmasn geçen bende hatrladn mı eşimle kavga ettik üzüldm kahverengi lekelenmm geldi eşimn yüzündn sonra cok kuzdı kendisine hatasını anladı şükür üzmüyor birşeyde olmadı şükğr eşinn seni anlaması lazm inş canm gittiğinde bebeği görrsn mucize olur düzelr inş bebegn sennledir ama eşinle normal şeklde konş bağrmadn üzüntü stres benm için tehlikeli de kendnide üzme düşüpüde cıkar aklnda neler gördük bebek tutundu sennkide inş tutncak cnm

P Prensescann canim neye tartisiyonuz acaba hormonlardan dolayi ayaktayiz elbette anlayisli olmasi lazim tabiki ama sen takilmamaya calis iyi niyetle guzel sozlerle durumunu izah et bazisi konusmadan anlamiyorr canim

Tarstismayan es yok zaten önce bunu kabullenmek lazım.

Bir de arkadaşlar genellemiyorum ama bazı kadınlar kocasının sert karakterli olduğunu bile bile hamilelik döneminde çok fazla beklentiye giriyorlar bu da tartışmaya neden oluyor .
Sert karakterli bir eşiniz varsa ondan pek beklentimiz olmasın kırar çünkü yapısı o.
Bu da hem bize hem bebegimize zarar verir.
Hadi o bizi düşünmüyor diyelim ama biz bebegimizi düşünelim de fazla muhatap olmayalım.

Ama mulayim bir eşiniz varsa siz istemeseniz bile o sizi mutlu etmek için her şeyi yapar.

Yani eşinizin karakterine göre beklenti içerisine girin.

Benim esim de serttir biraz ne zaman üstüne gitsem ben haksız duruma düşüyorum.
Artık anladım ki ben alttan almadığım müddetçe mutsuz aldığım müddetçe en mutlu çift oluyoruz.
Yapacak bir sey yok kendi ellerimizle seçtik evlendik bu adamlarla ya bu deveyi gudecez ya bu diyardan gidicez.

Kısaca dostlarım kimse için canınızı sikmayin.
Kendi kendinize ve bebeginize zarar vermemek ıçin çoğu zaman unursamamayi öğrenin. Az beklenti esittir cok mutluluk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…