- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.041
Canım korkma normal bunlar belirti kesin olacak herkeste aynı olacak diye bir şey yok.Kızlar belirtim yok ya korkyrm ben yadaha demn az kask ağrım girdi ama mide bulantı yok şiddetli gögüs ağrmda yok birşy yoktr deme
Şükrediyorum canm ama bazen böle belirti olduğnda rahatlıyrm ama hiçbirşey olmadgnda korkuyrm içime korku giriyor sonçta içinde neler oldu bilemiyorsun sonra diyorum Allah korusun birşey olsa kan gelir dyrmCanım korkma normal bunlar belirti kesin olacak herkeste aynı olacak diye bir şey yok.
Önce sakin ol.
Ben ilk bebeğim de de boyleydim şükür sağ salim kucagima aldım bunda da öyle rahat geçiyor maşallah diyelim kendimize.
Kasık agrisi bende de var iki gündür fazla oluyor bu da rahim büyüyor onun göstergesi.
Keşke herkes bizim gibi hamilelik gecirse yazık mutfağa giremeyenler var ben onlara çok üzülüyorum.
Biz halimize hem şükredelim hem klı bir şeklde doğrr kucklarmıza alırızmaşallah diyelim
Inşallah canım.Şükrediyorum canm ama bazen böle belirti olduğnda rahatlıyrm ama hiçbirşey olmadgnda korkuyrm içime korku giriyor sonçta içinde neler oldu bilemiyorsun sonra diyorum Allah korusun birşey olsa kan gelir dyrmsnn adna sevndm cnm maşallah almışsın inş bunlarıda sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza alırız:)
Canm ayni durumu bende yasiyorum..mide bulantim yok..gogus agrisi herkesin adetinden once baslamis benim o kadar siddetli deil bastirinca aciyor..bende cok takiyorum bu durumu kafamaŞükrediyorum canm ama bazen böle belirti olduğnda rahatlıyrm ama hiçbirşey olmadgnda korkuyrm içime korku giriyor sonçta içinde neler oldu bilemiyorsun sonra diyorum Allah korusun birşey olsa kan gelir dyrmsnn adna sevndm cnm maşallah almışsın inş bunlarıda sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza alırız:)
Canm gozun aydin kac mm cikti kesen tarihlerimiz atni gorunuyorİlk usg görüntüm.
Canım hiç ihmal etme kötüysen Dr bey hemen ilgileniyor. Bende çok değil sadece bulantı ve tiksinme var. Sağlıkla gelsinler inşallah.D vitaminim çok düşük benim o yüzden sürekli damla kullanıyorum.ben iki gündür bulantidan mahvoldum biraz daha böyle devam ederse watshaptan özgür beye yazıp ilaç istemeyi düşünüyorum bulantı için.
Ultrasonda goruti ölçüm yapıldığında sadece kese vardı ve yolk saç vardı 6 ama 4 görünüyo geç dollenme olmuş dediOnu neye gore soyledi canim doktor? Betaya mi bakti ben anlayamadim hic gec dollenme olayini
Soylediklerinin aynısını bana soykedi doktorum aynı şekilde 10.6 mm kese güzel haberler duyariz inş çok dikkat edelimMerhabalar herkese. Bende perşembe günü gittim doktora. Benim hesabima gore o gün6+2 olmalıydı ama doktor gec yumurtlamisssin dedi. 5+5 göründü ultrasonda. Keseyi gördük. Ama bebeği goremedik. 10mm kese boyutu. Yolk sac dedikleri seyde varmış icinde. Bu iyi birsey dedi. 10 gün sonra gel. Kese o zaman 20mm olmalı dedi. Insallah o zaman bebegimi görebilirim. Aklima kötü birsey getirmemeye çalışıyorum. İyi düşünüyor. Insallah iyi olacak.
Bende de hiç bir şey yok maşallah hiç takma kafana benim ilk kızım dada 2 sefer midem bulandi 1 inde zorla kendim kusursuz rahatlamak için aslında iyi ısey değilmiş ve o kadar psikopttim ki arkadaşımdan kalp atış cihazı almıştım hep dinliyodumm 1 seferinde midem bulanmiyo noldu bilu çocuğa diye sagkik ocağına gittim kadın sesi dinlettide oyke rahatladım sonra kendim aldım eve 2 haftada 1 doktora gidiyorum bunda Relax takılim rabbim korusun onuda benide ayni zmaanda hepimizi bebeklerimiziŞükrediyorum canm ama bazen böle belirti olduğnda rahatlıyrm ama hiçbirşey olmadgnda korkuyrm içime korku giriyor sonçta içinde neler oldu bilemiyorsun sonra diyorum Allah korusun birşey olsa kan gelir dyrmsnn adna sevndm cnm maşallah almışsın inş bunlarıda sağlıklı bir şekilde doğurup kucağımıza alırız:)
Nasipse yarin sabahin korunde gitcem hastaneye ..ne olur ne olmaz :)Gittim ama canım ben düşük içim Protestan ve iğne tiroid için ilaç ve ayrıca kan sulandırıcı iğne kullanıyorum tekrar ilaç kullanmak istemedim ilk 3 ay ilaç vermek istemiyor doktorlar.. karbonatlı su ve limonlu tuz karışımından gargara iyi geliyor dene olmadı ilaç alırsın artık
Allah razi olsun ^^Geçmiş olsn cnm dikkat et
Arkadaşım öncelikle sen sakin ol sana kendimden örnek vereyim benim ilk gebeliğim 32 yaşındayım ve pco yum çok zor hamile kalıyorum ve yaşımda malum.. hamileliğimi öğrenirken daha sigarayı bıraktım mide bulantım başladı çok halsizim bakkala gitmek tek aktivitem başka enerjim yok hepsi bir toplanınca kocamla öyle bir kavgaya başladım ki yüzünü göresim yoktu mesela bana süt ısıtmadığı için beğendiğim ismi o beğenmediği için kendimi yırtıyordum ağlarken sonra farkına vardım ki kendimi üzmekten başka bişey yapmıyorum has bu arada o da altta kalmıyor ben bir söylüyorsam o üç söylüyor karım hamile hassas olayım susayım yok o adamlar filmlerde bende kendi sütümü kendim ısıtarak hem kendimi sinir etmiyorum hemde kocama bulaşmıyorum biz kadınız her daim güçlü olup kendi kendimize yeticez canım yapacak biley yokKızlar belirtim yok ya korkyrm ben yadaha demn az kask ağrım girdi ama mide bulantı yok şiddetli gögüs ağrmda yok birşy yoktr deme
Mitlaka denicem tesekkur ederim :) siz gitmismiydiniz doktiraÇok geçmiş olsun ben kronik boğaz bademcik ağrısı o bal limonla geçirdim bir çorba kaşığı bala onun kadar limon suyunu sıkıp yiyordum günde bir kaç kere tedavi etti beni
Ben hamile değildim o zaman bademciklerim bir yaz çok kötü şişti hastanelik oldum 10gün geçmedi ateş vs sonra kronikleşti hep şişmeye ağrıya başladı bende antibiyotik iğneden bıkmıştım bi arkadaşım önerdi ballı limon bazıları karabiberde ekliyor ama ben eklemedim limon fazlasıyla yakıyor zaten hemen yumuşatıyor ve bir kaç günde geçti ve tedavi etti artık bademciklerim hiç şişmiyor desem yeridirMitlaka denicem tesekkur ederim :) siz gitmismiydiniz doktira
Allah razi olsun suzden hemen denicemBen hamile değildim o zaman bademciklerim bir yaz çok kötü şişti hastanelik oldum 10gün geçmedi ateş vs sonra kronikleşti hep şişmeye ağrıya başladı bende antibiyotik iğneden bıkmıştım bi arkadaşım önerdi ballı limon bazıları karabiberde ekliyor ama ben eklemedim limon fazlasıyla yakıyor zaten hemen yumuşatıyor ve bir kaç günde geçti ve tedavi etti artık bademciklerim hiç şişmiyor desem yeridir
En doğrusu canım bebiş ne kadarlık bu arada?Nasipse yarin sabahin korunde gitcem hastaneye ..ne olur ne olmaz :)
Allah razi olsun suzden hemen denicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?