- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.061
Kan sonycuna gore 5 haftalik ama dogrusunu bilmiyirum ,iyi mi ondan bile haberim yok .. bu hastalik insaAllah bebege zarar vermezEn doğrusu canım bebiş ne kadarlık bu arada?
İlk usg görüntüm.
Soylediklerinin aynısını bana soykedi doktorum aynı şekilde 10.6 mm kese güzel haberler duyariz inş çok dikkat edelim
Bu zamanları boyle stresli yasamana cok uzuldum soylemesi kolay diceksin belki ama lutfen mumkun oldukca bir gozun kör bir kulagin sagır olsun bebegi düşün annesiKızlar ben çok kötüyüm , bu son dört haftadır eşimle sürekli tartışıyoruz sürekli ... ben şimdi kesenin bozulmasını hala bebek oluşmamasından ötürü eşimi çok ama çok suçluyorum , daha ocak ayında düşük yaptım 35-36 yaşlarındayıx güya bebek istiorı deli gibi ama hanile kalmanın da kıymetini bilmiyor sanki , tartışmalarımızı düşündükçe deli oluyorum çok mutsuz uyandım yine çok ağladım , hergün karnımdan iki adet sulandırıcı yapıyorum , göbeğim mosmor oldu , bublar önemli değil anne olmanın ceremesini çekerim ama yanımda olmaması ya da bu süreçte benle tartışması vs aklım almıyor çok sinirliyim ve mutsuzum , iki gündür sürekli konuşmaya çalışıyoruz ama artık giden gitti Benden ..... her an düşük olacakmış gibi hissediyorum ama yine de umudumu kaybetmek istemiyorum , çarşamava randevuda kesinleşecek ama kabullenmek istemiyorum olumsuz bişeyiolumsuzluk gerçekleştirse nasıl yapacam iyice kötü olacam
Aaaa bugun tum moralsizliginiz üstünüzde yapmayin kizlar benimde cok belirtim yok.anne demek kuvvet demek ümit demek mucadele demek haydi bir sirkelenin bismillahirrahmanirrahim rabbimin herseye gucu yeter bize imkansiz ona kolay mubarek gundeyiz ne dua edersek geri dönmez ALLAH bizimle beraber kandil gecesi birbirimiz icinde dua etmeyi unutmayalim insallahKızlar belirtim yok ya korkyrm ben yadaha demn az kask ağrım girdi ama mide bulantı yok şiddetli gögüs ağrmda yok birşy yoktr deme
Keşke onu korumaya çalıştıkça sanki herşey üstüme geliyor sanki , bebeğim iyi olsun da moralim düzelir Benim , Çarşamba ne diyecek dr bekliyorum .... ilaçlarımı kullanıyorum ama öncesinde iki defa yaşadığım için korku ve öfke doluyum maalesef hormonlar da etki ediyor , ne bileyim hayırlısı dicem ama deli gibi de istiyorum o elleri o ayakları koklamayı ...ama sonuç olarak hayırlısı rabbimdenBu zamanları boyle stresli yasamana cok uzuldum soylemesi kolay diceksin belki ama lutfen mumkun oldukca bir gozun kör bir kulagin sagır olsun bebegi düşün annesi
Vermez canım olumlu düşün..ne güzel hamileyiz ve onlar bizim ruh halimizden etkileniyor.Doktora gider gitmez haber ver bize mutlaka..Kan sonycuna gore 5 haftalik ama dogrusunu bilmiyirum ,iyi mi ondan bile haberim yok .. bu hastalik insaAllah bebege zarar vermez
Haklısın canm şimdide kocam sinir etti sağlıkla bir şekilde doğuruym çocugu başka birşey istemyrm cnm . Artk zaten kitap okumayı düşünyrm bebegm içinInşallah canım.
Için rahat olsun.
Ilk uc ay içinde düşük olan bebekler sağlıksız bebeklerdir bitanem .
Allah bizlere sağlıklı bebekler versin.
Biz şanslı hamilelerdeniz bunu bilerek kendini yormadan elimize her zmaan geçmeyecek olan bu guzel hamileliğin keyfini çıkar.
Olumsuz düşünceler bebeğini Olumsuz etkiler.
Devamlı pozitif ol. Seni mutlu eden aktivitelere katıl kitap oku.
Aynıyız desene sende iğne batması oluyor mu gögüslerde benim oluyor iğne batması aradaCanm ayni durumu bende yasiyorum..mide bulantim yok..gogus agrisi herkesin adetinden once baslamis benim o kadar siddetli deil bastirinca aciyor..bende cok takiyorum bu durumu kafama
Maşallah canm ne takıntymş senin ki ya nasl aldın cihazı şaşırdımaynen haklısın çok takmamak lazm kafaya ne kadar takarsan o kadar iyi değilBende de hiç bir şey yok maşallah hiç takma kafana benim ilk kızım dada 2 sefer midem bulandi 1 inde zorla kendim kusursuz rahatlamak için aslında iyi ısey değilmiş ve o kadar psikopttim ki arkadaşımdan kalp atış cihazı almıştım hep dinliyodumm 1 seferinde midem bulanmiyo noldu bilu çocuğa diye sagkik ocağına gittim kadın sesi dinlettide oyke rahatladım sonra kendim aldım eve 2 haftada 1 doktora gidiyorum bunda Relax takılim rabbim korusun onuda benide ayni zmaanda hepimizi bebeklerimizi
Evet haklısın eşlermizde anlayış yok canım benimkide arada tartışıyoruz diyrm anla hormonlarm değiliyor hamilrym iki canlıyım ama işte düşünemiyorlar aynen bende artk çok takmıcam kafama takıyorumda noluyor olan bana bebeğime oluyor ondan değerli birşey yok artk takmamaya clşcmArkadaşım öncelikle sen sakin ol sana kendimden örnek vereyim benim ilk gebeliğim 32 yaşındayım ve pco yum çok zor hamile kalıyorum ve yaşımda malum.. hamileliğimi öğrenirken daha sigarayı bıraktım mide bulantım başladı çok halsizim bakkala gitmek tek aktivitem başka enerjim yok hepsi bir toplanınca kocamla öyle bir kavgaya başladım ki yüzünü göresim yoktu mesela bana süt ısıtmadığı için beğendiğim ismi o beğenmediği için kendimi yırtıyordum ağlarken sonra farkına vardım ki kendimi üzmekten başka bişey yapmıyorum has bu arada o da altta kalmıyor ben bir söylüyorsam o üç söylüyor karım hamile hassas olayım susayım yok o adamlar filmlerde bende kendi sütümü kendim ısıtarak hem kendimi sinir etmiyorum hemde kocama bulaşmıyorum biz kadınız her daim güçlü olup kendi kendimize yeticez canım yapacak biley yok
Ne güzel arkadaşlar bana enerji verdiniz beni motive ettniz çok sağol. Canm dua edyrm zaten bol bol inanyrm birşey olmıcak rabbimin izniyle ediyorum zaten canm dua onlara birşey olmasn rabbim korusun onları aminAaaa bugun tum moralsizliginiz üstünüzde yapmayin kizlar benimde cok belirtim yok.anne demek kuvvet demek ümit demek mucadele demek haydi bir sirkelenin bismillahirrahmanirrahim rabbimin herseye gucu yeter bize imkansiz ona kolay mubarek gundeyiz ne dua edersek geri dönmez ALLAH bizimle beraber kandil gecesi birbirimiz icinde dua etmeyi unutmayalim insallah
Sinir etmeyen koca var mi acaba kiz ?Haklısın canm şimdide kocam sinir etti sağlıkla bir şekilde doğuruym çocugu başka birşey istemyrm cnm . Artk zaten kitap okumayı düşünyrm bebegm için
Gıcık ya sinir etti hiç anlamıyor beni moralimi bozdu hepSinir etmeyen koca var mi acaba kiz ?
Sen ona de ki tabi yanaklarin büyükse
Kocaman yanaklarim varken neden canımı sıkıyorsun
abarmadigin sürece bir şey olmaz canım sol göğsünün ağrıması normal hormonlardan dolayıkizlar yurumekten bisiy olmaz demi biraz agrim oldu da kasilma gibi kramp gibi birde sol gosum sizliyor neden ki?
çok normal canım bir belirti olması gerekmiyor illaki de benim de hiç belirtim yoktu bugün 6+1 olduk iki gündür ağzımın tadı bozuldu ama bulantı falan hala yokMerhaba kızlar 5 haftalık hamileyim daha kese ve kalp atışı için gitmedim Çarşamba günü gidicem benim sıkıntım şu hiç belirtim Yok aşırı iyiyim yiyorum içiyorum kasıklarım rahat hamilelik ile ilgili bir bulgum yok sadece kanda çıktı yani bu beni korkutuyor normal mi belirti olmaması
Sağol canım rahatladım kalp atışı duyuldumuabarmadigin sürece bir şey olmaz canım sol göğsünün ağrıması normal hormonlardan dolayı
çok normal canım bir belirti olması gerekmiyor illaki de benim de hiç belirtim yoktu bugün 6+1 olduk iki gündür ağzımın tadı bozuldu ama bulantı falan hala yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?