2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bu zamanları boyle stresli yasamana cok uzuldum soylemesi kolay diceksin belki ama lutfen mumkun oldukca bir gozun kör bir kulagin sagır olsun bebegi düşün annesi

Kızlar belirtim yok ya korkyrm ben ya daha demn az kask ağrım girdi ama mide bulantı yok şiddetli gögüs ağrmda yok birşy yoktr deme
Aaaa bugun tum moralsizliginiz üstünüzde yapmayin kizlar benimde cok belirtim yok.anne demek kuvvet demek ümit demek mucadele demek haydi bir sirkelenin bismillahirrahmanirrahim rabbimin herseye gucu yeter bize imkansiz ona kolay mubarek gundeyiz ne dua edersek geri dönmez ALLAH bizimle beraber kandil gecesi birbirimiz icinde dua etmeyi unutmayalim insallah

Bu zamanları boyle stresli yasamana cok uzuldum soylemesi kolay diceksin belki ama lutfen mumkun oldukca bir gozun kör bir kulagin sagır olsun bebegi düşün annesi
Keşke onu korumaya çalıştıkça sanki herşey üstüme geliyor sanki , bebeğim iyi olsun da moralim düzelir Benim , Çarşamba ne diyecek dr bekliyorum .... ilaçlarımı kullanıyorum ama öncesinde iki defa yaşadığım için korku ve öfke doluyum maalesef hormonlar da etki ediyor , ne bileyim hayırlısı dicem ama deli gibi de istiyorum o elleri o ayakları koklamayı ...ama sonuç olarak hayırlısı rabbimden

Haklısın canm şimdide kocam sinir etti sağlıkla bir şekilde doğuruym çocugu başka birşey istemyrm cnm . Artk zaten kitap okumayı düşünyrm bebegm için

Canm ayni durumu bende yasiyorum..mide bulantim yok..gogus agrisi herkesin adetinden once baslamis benim o kadar siddetli deil bastirinca aciyor..bende cok takiyorum bu durumu kafama
Aynıyız desene sende iğne batması oluyor mu gögüslerde benim oluyor iğne batması arada

Maşallah canm ne takıntymş senin ki ya nasl aldın cihazı şaşırdımaynen haklısın çok takmamak lazm kafaya ne kadar takarsan o kadar iyi değil

Evet haklısın eşlermizde anlayış yok canım benimkide arada tartışıyoruz diyrm anla hormonlarm değiliyor hamilrym iki canlıyım ama işte düşünemiyorlar aynen bende artk çok takmıcam kafama takıyorumda noluyor olan bana bebeğime oluyor ondan değerli birşey yok artk takmamaya clşcm

Ne güzel arkadaşlar bana enerji verdiniz beni motive ettniz çok sağol. Canm dua edyrm zaten bol bol inanyrm birşey olmıcak rabbimin izniyle ediyorum zaten canm dua onlara birşey olmasn rabbim korusun onları amin

Haklısın canm şimdide kocam sinir etti sağlıkla bir şekilde doğuruym çocugu başka birşey istemyrm cnm . Artk zaten kitap okumayı düşünyrm bebegm için
Sinir etmeyen koca var mi acaba kiz ?
Sen ona de ki tabi yanaklarin büyükse

Kocaman yanaklarim varken neden canımı sıkıyorsun

kizlar yurumekten bisiy olmaz demi biraz agrim oldu da kasilma gibi kramp gibi birde sol gosum sizliyor neden ki?

Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim daha kese ve kalp atışı için gitmedim Çarşamba günü gidicem benim sıkıntım şu hiç belirtim Yok aşırı iyiyim yiyorum içiyorum kasıklarım rahat hamilelik ile ilgili bir bulgum yok sadece kanda çıktı yani bu beni korkutuyor normal mi belirti olmaması

kizlar yurumekten bisiy olmaz demi biraz agrim oldu da kasilma gibi kramp gibi birde sol gosum sizliyor neden ki?
abarmadigin sürece bir şey olmaz canım sol göğsünün ağrıması normal hormonlardan dolayı
çok normal canım bir belirti olması gerekmiyor illaki de benim de hiç belirtim yoktu bugün 6+1 olduk iki gündür ağzımın tadı bozuldu ama bulantı falan hala yok

Sağol canım rahatladım kalp atışı duyuldumu

Merhaba kızlar mobil uygulamadan giremiyorum kadınlar kulübüne chrome dan takip etmeye çalışıyorum dolayısıyla çok yavaş ilerliyor ancak son sayfaları okuyorum yetişemiyorum hızınıza gelelim gündeme valla kocaların çoğu öküz bugün mesela benimki bana hiç yardım etmiyordu ben 6 da kalktım misafir gelecek diye herşeyle uğraşıyorum adam telefonla oynadı uzun bi süre hiç bişey demedim en son teli elinden alıp sakladım hemen jeton düştü başladı süpürmeye yani gerçekten onlar için bizim herşeyi onların hiçbişey yapmaması normal acaip yaratıklar hamilelige gelince benim de uyku ve yorulunca kasik ağrısı hariç belirtim yokki valla mide bulantısız hamilelik hayalimdi gerçek oldu ilkinde çok çektim rabbim dengeliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…