- 30 Ocak 2018
- 3.995
- 2.904
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.301
cnm su an tam olarak kaç haftalık sin birde doktora ne zaman gitmiştin kalk atışını duyduğunda kaç gün oluyorBnmde 8.5 mm iyi yni değil mi:)
Gttgmde kalp atşnı vAjnadn duydgmda 6+2 ydi Ama ultrasnda 5+6 ydı o zmn karndan gözkmemişti .şimdkide 7+1 gttgm bebk ulrasonda 6+6 cnm karnda bkmştıL
cnm su an tam olarak kaç haftalık sin birde doktora ne zaman gitmiştin kalk atışını duyduğunda kaç gün oluyor
Yanı arada bir hafta var çok saçma degilmi rahat rahat dinletmesi gerekiyordu ben kalp atışını vajinal duydum 3 gün sonrA acile gittim rahatlıkla karindan kalp atışını dinledik doktor sacmalamis Cnm başka doktora gitme imkanın varmi ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum panik yapma bu doktor sadece bana saçma geldi guven vermedi saçma geldiGttgmde kalp atşnı vAjnadn duydgmda 6+2 ydi Ama ultrasnda 5+6 ydı o zmn karndan gözkmemişti .şimdkide 7+1 gttgm bebk ulrasonda 6+6 cnm karnda bkmştı
Canım benim de 7+3 doktor kalp atışlarını 2 saniye kadar dinletti sadece o da içim rahatlasın diye. Sormadım niye dinletmiyorsunuz, diye. 9. haftaya randevumuz olacak bakalım inşallah sorunsuz devam ederiz.Yanı arada bir hafta var çok saçma degilmi rahat rahat dinletmesi gerekiyordu ben kalp atışını vajinal duydum 3 gün sonrA acile gittim rahatlıkla karindan kalp atışını dinledik doktor sacmalamis Cnm başka doktora gitme imkanın varmi ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum panik yapma bu doktor sadece bana saçma geldi guven vermedi saçma geldi
Cnm doktorun daha küçük duyulmaz demesi saçma yoksa kalp atışı var ama sağlık açısından biraz daha buyusunde dinleyelim dese kızın da içi rahat eder stres yapmaz CnmCanım benim de 7+3 doktor kalp atışlarını 2 saniye kadar dinletti sadece o da içim rahatlasın diye. Sormadım niye dinletmiyorsunuz, diye. 9. haftaya randevumuz olacak bakalım inşallah sorunsuz devam ederiz.
6+7 de vajinal 7+3 te karindan duydum Cnm ama senin dedigin gibi haftasına göre daha küçük Muş bebeğim ama sorun değilmiş böyle farklar olabiliyormuşGttgmde kalp atşnı vAjnadn duydgmda 6+2 ydi Ama ultrasnda 5+6 ydı o zmn karndan gözkmemişti .şimdkide 7+1 gttgm bebk ulrasonda 6+6 cnm karnda bkmştı
Cnm gecici gittim zaten aylegül hanm izindeymş orda bir kadn söledi iyi dr dye mecburi geldim cnm çarşamba yne gitcm bende şaştm afam inanmyr dinlediğime hep dr azizlipine nedense ben gelyrum cnm;( inş cnm dr da yokdedi ama duymadgm için kalp atşı korktmYanı arada bir hafta var çok saçma degilmi rahat rahat dinletmesi gerekiyordu ben kalp atışını vajinal duydum 3 gün sonrA acile gittim rahatlıkla karindan kalp atışını dinledik doktor sacmalamis Cnm başka doktora gitme imkanın varmi ama bir sorun olduğunu düşünmüyorum panik yapma bu doktor sadece bana saçma geldi guven vermedi saçma geldi
Senn peki ultrasonla adet zamann aynımı geçen üç gün vardı arada şimdi iki gün car yakalıyor galiba cnm6+7 de vajinal 7+3 te karindan duydum Cnm ama senin dedigin gibi haftasına göre daha küçük Muş bebeğim ama sorun değilmiş böyle farklar olabiliyormuş
Yok yok Cnm sen korkma Allah’ın izni ile bebisin çok sağlıklı sadece Ahhh bu doktorlar :)Cnm gecici gittim zaten aylegül hanm izindeymş orda bir kadn söledi iyi dr dye mecburi geldim cnm çarşamba yne gitcm bende şaştm afam inanmyr dinlediğime hep dr azizlipine nedense ben gelyrum cnm;( inş cnm dr da yokdedi ama duymadgm için kalp atşı korktm
Kızz sorma beni buluyorlar değiştrym dedm pişnan oldum o kadnda duymştm önceki dr u aradm o derece ve adam inanmadı çıldırdım dedm iyimi iyi dedi bir sıkıntı yok dedi gönderdi beni artk bıktm bu drlardan cidden yaYok yok Cnm sen korkma Allah’ın izni ile bebisin çok sağlıklı sadece Ahhh bu doktorlar :)
İnşallah allah razı olsunP Prensescann kuzm inş çarşamba gnü iyi haberlerle gelrsn kesen düzelmiştr
Hayirli kandiller kizlar. Allah hepinizin dualarini kabul etsin.
Ben bu gece esiyle sorunlarinin bir an once çözülmesi ve yavrusunu saglikla kucagina almasi icin P Prensescann a,
İcindeki ssikintilarin cozume ulasmasi, krndini yipratmamasi icinKoalina ya,
Lekelerinden bi an once kurtulmasi icinrabia16 ya da dua edecegim, suan aklima bu 3 ismin problemleri geldi
ben de kalp atısı icin gittigimde 6+3 cıktı ses derinden ve yavas geliyordu. 14 gun sonra gittim kalp atışı daha netti. ama bebek boy olcumu sonucu 8+2 cıkması gerekirken 7+5 cıktı. 4 gun geri cıktı yanı. bir onceki de oyle oşdu. dr olcum hatası olabılır dedı ama oncekı cocugumda aynı dr da hic boyle hata olmadı. gec dollenme var zaten 1 hafta kadar. beklemekten baska care de yok artık. böyle durum yasayan var mı arkadaslar. iki olcum arasında gecen gune ragmen daha geri olan.Canım 10 gün önce gittiğimde küçüktü tam kalp atışlarını duyamamıştık derinden geliyordu tabi benimde içim içimi yedi 15 gün sonra gel dedi ben bugün gittim daha fazla bekleyemedim şimdi çıktım çok şükür gümbür gümbür duydum bu sefer dr çok iyi dedi rahatladım 3 hafta sonra gidicem artık
Bende 6+2 de gitmiştim doktor daha çok küçük ben kalp atışlarını görüyorum sıkıntı yok dedi bende duymak isteyince şimdi çok küçük zararlı bir sonraki görüşmede dinletirim demişti benimkide 6.5mm idiCanm şansma adam gıck cıktı dyrm ben dinledm vajinadan adam anlamıyr :) ddr bitşey yok dedi cnm ılsaydı ultrasonda deme ilerlemezdi deme gün olrak cnm
insallah bir sey olmaz. bekleyip kaybetmek daha zor eminim.takvimi kaldırmak bu topikten ayrılmak istemiyorum
oluştuktan sonra ayrılmak çok zor karnım bomboş kalıyor, kaç kere yaşadım ,
hayırlısı rabbimden
Canım yanlış ölçüyorşar ben işk gittiğimde 1-2 gün önce ölçü sonrakilerde 1-2 gün geri benimde bugün 8+1 ama 7+6 dediben de kalp atısı icin gittigimde 6+3 cıktı ses derinden ve yavas geliyordu. 14 gun sonra gittim kalp atışı daha netti. ama bebek boy olcumu sonucu 8+2 cıkması gerekirken 7+5 cıktı. 4 gun geri cıktı yanı. bir onceki de oyle oşdu. dr olcum hatası olabılır dedı ama oncekı cocugumda aynı dr da hic boyle hata olmadı. gec dollenme var zaten 1 hafta kadar. beklemekten baska care de yok artık. böyle durum yasayan var mı arkadaslar. iki olcum arasında gecen gune ragmen daha geri olan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?