- 9 Nisan 2014
- 1.747
- 1.525
- 133
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.321
umarım oyledir. yanlış olcüm olabılecegini duyduguma sevındim en azından.Canım yanlış ölçüyorşar ben işk gittiğimde 1-2 gün önce ölçü sonrakilerde 1-2 gün geri benimde bugün 8+1 ama 7+6 dedi
benim genellikle agustos ayında basşıyor 2 ay suruyor. ilk 3 ay ilac da vermiyor sanırım dr lar.Kızlar bu aylarda alerjik rinit olan var mı dayanamıyorum burun tıkanıklığından gece hiç uykum yok gündüz sürekli yorgun geçiyor ilaç da kullanamıyorum benim gibi olan vat mı bi taraftan bebeğe zararı olacak diye kormuyorum bu saman nezlesinin bebeğe zararı olur mu sizce
İyi yapmışsın stres topumuz onlar biz ne yapalım katlanacaklar :))Kızlar lekelenme olunca biraz ağladım sonuçta korku geliyor, daha kötü olacak mı diye geçiyor insanın aklından, tabi bi yanım inşallah iyidir diye de dua ediyor. Allah a da öyle dua ettim. Sağlıklı ve hayırlı ise benimle kalsın dedim. Hastaneye eşim de geldi, üzgünüm diye kızıyor, yaa biraz anla görüp duyana kadar içim tamamen rahat olmaz yani diyorum öyle olmaz işte diyor. yahu ne güzel lekelenme var aman yaa hiçbir şeyi yoktur mu diyeyim diyorum sinirlendirdi beni biraz bağırdım valla.
Hamdolsun rabbimizeMeryem göbek adı deva da bu dünyadaki adı meryem deva yani nickimde yazıyor ya can oğlum deva kızım inşallah valla söylerken bile gerçek olacağına inanamıyorum ağlıcam ya birinciyi doğururken ne olduğumu anlamadım duygularım hep yarım kaldı bunda dağlara çıkıp ağlaya ağlaya bağırasım var o kadar zor zamanda geldiki bu bebek bana beni rabbime kat be kat bağladı Allahım sen ne büyüksün ben bu cümleleri kurabildigime bile inanamiyorum
Allah’ın takdiri belkide bu iyiye işaret bence konuya baktığınız pencereden vazgeçin ve başka pencereden bakın çocuk berekettir rızıktır mutluluktur Allah elbet bir kokaylığını verir çaresiz hissetme bu mübarek günde rabbine sarıl elbet kapı açacaktırCanim benim de cok ihtiyacim var. Calisan bi anneyim 7 aylik kizim ve hamile old ogrendim. Esimle de sikintilarcok caresiz hissedoyorum
Canim kalp atisini gormussun iste ben de gordum doktorum dinletmedi bebege iyi olmadigini soyledi hic takmadim cunku gordum cok sukur sdn de takma gormussun sukurler olsunKalp atisini duymanin onemi var mi kizlar yani ekranda kalp atisini gorduysek fakat duymadiysak sorun olmaz heralde benimde duyulmadi ama gordugum icin hic takilmamistim ama yazilanlari okuyunca duymanin da onemli mi oldugunu dusundum.
canım sen neden sık sık gidiyorsun ki doktora kalp atışını da duymuşsun daha önce gittiginde..bir problem yok değil miGttgmde kalp atşnı vAjnadn duydgmda 6+2 ydi Ama ultrasnda 5+6 ydı o zmn karndan gözkmemişti .şimdkide 7+1 gttgm bebk ulrasonda 6+6 cnm karnda bkmştı
cnm kelimeler anlamsız su anda rabbim su mübarek gecenin yüzü suyu hürmetine bebeğini sana bağışlasın hayırlı sağlıklı evlat olur insallahMerhaba arkadaşlar biz kalp atışını duyamadık malesef. Doktor embriyonun sağlıklı gelişmediğini söyleyip bir hafta süre verdi. Haftaya bir gelişme olmazsa kürtaj olucamve hatta haftaya ulaşmadan bile kanama başlayıp kendi dusebilirmis
Ben de hem sinüzit hem alerji ikisi de var. İlaç maalesef ki kullanamıyoruz. Ben tuzlu su ile burnuma su çekiyorum. Tuz ayarını biraz kaçırmışım hafif kılınanla duyusu gitti ona dikkat et :) sirkeli su da çok faydalı anında açıyor burnu. Yatmadan hemen önce yaparsan rahat uyursun canım senelerdir çekiyorum ben de çözümlerim bu şekilde.Kızlar bu aylarda alerjik rinit olan var mı dayanamıyorum burun tıkanıklığından gece hiç uykum yok gündüz sürekli yorgun geçiyor ilaç da kullanamıyorum benim gibi olan vat mı bi taraftan bebeğe zararı olacak diye kormuyorum bu saman nezlesinin bebeğe zararı olur mu sizce
Aslinda takmadim canim burayi okuyunca suphe oldu icimde. Bencede kalp atiyosa tamamdir duymanin onemi yokCanim kalp atisini gormussun iste ben de gordum doktorum dinletmedi bebege iyi olmadigini soyledi hic takmadim cunku gordum cok sukur sdn de takma gormussun sukurler olsun
Canm ben 6+2 deyken duydm ama o zaman karnda gzükmemişti şimdide adam dyr daha küçük 7 haftalgm karnda vözktü kalp arşı duyulmaz dedi şaşrdmBende 6+2 de gitmiştim doktor daha çok küçük ben kalp atışlarını görüyorum sıkıntı yok dedi bende duymak isteyince şimdi çok küçük zararlı bir sonraki görüşmede dinletirim demişti benimkide 6.5mm idi
Yok problem gitmemim sebebi canm dr değiştrdm ondan şimdi başka dr gittim ondan kontrole gittim dr aryrm ben iyi dr o yüzdncanım sen neden sık sık gidiyorsun ki doktora kalp atışını da duymuşsun daha önce gittiginde..bir problem yok değil mi
Allahım inşallah bu gecenin yüzü suyu hürmetine tam tersi olur bebeğin seninle kalır... kendiliğinden doğal düşük olmazsa bir kaç doktora görün derim her meslekte olduğu gibi bu meslekte de çiğ doktorlar var bazıları kürtaj meraklısı rabbim sabır sıhhat versinMerhaba arkadaşlar biz kalp atışını duyamadık malesef. Doktor embriyonun sağlıklı gelişmediğini söyleyip bir hafta süre verdi. Haftaya bir gelişme olmazsa kürtaj olucamve hatta haftaya ulaşmadan bile kanama başlayıp kendi dusebilirmis
aman problem olmasın da canım ben de iyi bir doktor arıyorum.tavsiye üzerine gideceğim doktorlara soruyorum halaYok problem gitmemim sebebi canm dr değiştrdm ondan şimdi başka dr gittim ondan kontrole gittim dr aryrm ben iyi dr o yüzdn
Yok şükür dr iyi dedi ama adama anlatyrmnkalp atşı için diyr imkansız cidden iyi dr bulmak zor kne güvencm napcm blmyrm olmadı o kadna tekrr giderm onda bebegmi görmüştüm duymştm burdakilerde başka konşyr ne yapcam şaşrdm cnm sen ne tarafta otrydnaman problem olmasın da canım ben de iyi bir doktor arıyorum.tavsiye üzerine gideceğim doktorlara soruyorum hala
Aft dedin yarama tuz bastın bende aft çok çıkar yapmadığım şey de kalmadı. Aft daha çok bende yorgunluk stres adet öncesi gibi bünyem zayıfladığında ya da orayı daha önce ısırmışsam ondan çıkıyordu. B vitamininin ağız yolu ile alınması aft oluşumunu baskılıyormuş. Bana en iyi gelen şey karadut oldu. Tam da mevsimi alıp buzluğa atıp minik minik dondurun, aft çıkınca ağzınıza alıp şeker gibi ağızınızda çevirin çok iyi geliyor.Benim de dudağımda aft çıktı. Üç dört gün oldu gitgide büyüdü. Doktorlar maalesef ilaç vermiyorlar. İnternetten baktım bal iyi geliyor yazmışlar. Kestane balı vardı evde onu sürdüm çok yaktı ama iyi geldi çok şükür. Aklınızda bulunsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?