2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Arkadaşlar bende yeni öğrendim belki benim gibi bilmeyen vardır bu gece 100 rekat namaz kılmak çok sevapmış ve her dileğin kabul olurmuş.. Herkesin Kandili mübarek olsun

Kızlar progestana başlayacağım bu gece. Dontor alttan kullan dedi ağızdan da olur ama yan etkisi fazla dedi. Ağızdan kullananlar çok mu yan etki yaşadınız?

Allah sabır versin ,ben de riskli bir bekleyişteyim , çarlamaba bakacak bana da dr, tez zamanda hayırlısı ile sağlıklı bebekler nasip etsin rabbim bizlere

Kızlar progestana başlayacağım bu gece. Dontor alttan kullan dedi ağızdan da olur ama yan etkisi fazla dedi. Ağızdan kullananlar çok mu yan etki yaşadınız?
Ben hiç vajinal ya da oral progesteron almadım ancak bildiğim kadarıyla vajinal alınması daha etkili oluyor. Senin orali tercih etme sebebin nedir ?

Canm bi problemin yok ama sen cok üatüne düşmüyo musun braz zaman geçmesini beklesen zaten duydun

Ben hiç vajinal ya da oral progesteron almadım ancak bildiğim kadarıyla vajinal alınması daha etkili oluyor. Senin orali tercih etme sebebin nedir ?
yaa ne bileyim hiç o yöntemle ilaç kullanmadım bi de lekelenme azaldı baya ilaç kullanmadan. Bu gece kullanacağım ilk kez

Canım kac haftalık senin bebegin ,kanama yada lekelenme varmı? Bende henüz kalp atışını duymadım ve cok stresliyim nasıl olacak diye

Merhaba 27 Mart son regl ya da oyle bir sey emzirirken hamile kaldim bilmiyorum tam ne zaman ama 5 haftalik falan hamileyim. Kizim da 7 aylik
Merhaba arkadasım sende bendensın benımde oğlum var 9 aylık 8haftalık hamıleyım hayırlı olsun saglıkla gelsın

Hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ramazanı düşündünüz mü hiç. Oruç tutmayı deneyecek misiniz ben çok kararsızımgünler çok uzun olduğuiçin

Kızlar maşallah ne çok yazmıssınız oku oku bıtmedı herkesın kandılı mubarek olsun.. yarın benımde randevum var gecen hafta kese ve bebek vardı kalp atısını duyamamıstık yarın duyarız ınsallah. Bır hafta gerıden geldıgı ıcın normal dmıst doktorm dılerım hersey yolundadır

Bendede burun tıkanıklığı var deniz suyu aldım işte ehh. Burun kökündede yanma var şifayı kaptım galiba. Nedense uykularımfalan garip. Uyuyamıyorum şöyle deliksiz hep Bi rahatsızım. Ama ben kiloluyum ondan dolayında rahatsızlık sanırım. Artık böyle düşünüyorum

Alerjisi olan arkadaşlar burnu tıkalı olanlar özellikle yataklarınızı hemen kapatmayın hatta mümkünse günboyu açık kalsın havalansın bana bu öneriyi kbb doktorum verdi.

Hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ramazanı düşündünüz mü hiç. Oruç tutmayı deneyecek misiniz ben çok kararsızımgünler çok uzun olduğuiçin
Sana da hayirli kandiller allah nasip ederse oruc tutmayi dusunuyorum daha dogrusu bir gun tutup bir gun tutmamayi dusunuyorum yani dinlene dinlene bakalim hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…