2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ramazanı düşündünüz mü hiç. Oruç tutmayı deneyecek misiniz ben çok kararsızımgünler çok uzun olduğuiçin
Ben normalde de tutamıyorum maalesef . Biraz zayıfım ve midem de problemli, bir de tam o aylarda bebeğin yediklerimizden alacakları fazla olacak canım, sonra kaza yaparsın. Havalar da sıcak olur, su ihtiyacı da önemli bence.

Benim de once vajinal bakilmisti net duyuldu. Sonra karindan bakinca derinden geliyo kalp atis sesi ama ekranda gozukuyodu cok kucuktu dr gosterince fark ettim bende. Senin dr dinletmeyi tercih etmemis canim. Belki de onun yaptigi dogrudur yasliysa tecrubeli bi dr olabilir

Rabbim bu gecenin hurmetine butun anne adaylarina ve bebislerine saglik sihhat versin insallah tezz zamanda gunumuzu doldurur kucagimiza alir koklariz onlari...Allah hepimizin yardimcisi olsun O herseyin en iyisini en hayirlisini bilendir.
Amin kuzum Rabbim bu güzel duanı kabul eylesin inşallah

Hayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Canm ama şunu demesi yanlştı dyrm geçen hafta duydum diyor adam yok yanlştr o duymamşsn şok oldum eşimle duyduk cidden kuzum beni buluyor bu dr azizliği bir baandan çektm şimdide erkektn ama bakıyorum eski dr daha iyiymş bana kalp atşnı duyuttu

Allahim birdaha nasip eder insallah suan benim kurtaj olusum goz önüne geldi sakin salma kendini biliyorum cok kotu birsey rabbim hayirlisini versin cok üzüldüm dua et birdaha olur sıkma canını veren allah elbet olur insallah sag saglim birdaha kucagina alirsin

Ciddimisin canm başını okuyunca dedim yine minik sana tutundu dedim ama sonu okuyunca üzüldüm canm geçmiş olsun dilermki bir daha yaşamzsn bu duyguyu rabbim sana tekrrdan sağlıklı bir gebelik nasip eder cnm inş

Inan cnm o kadar ağrı cektim ki üzüntü bile yaşamadım o ağrıdan doktor sıkma canını dedi sıkıntılı bebekleri vücut atmaya çalışıyor dedi

Ciddimisin canm başını okuyunca dedim yine minik sana tutundu dedim ama sonu okuyunca üzüldüm canm geçmiş olsun dilermki bir daha yaşamzsn bu duyguyu rabbim sana tekrrdan sağlıklı bir gebelik nasip eder cnm inş
Inş cnm hayırlısı ve sağlıklısı ne zaman olucaksa o zaman nasip etsin rabbim hiç birinize yasatmasin

Inş cnm hayırlısı ve sağlıklısı ne zaman olucaksa o zaman nasip etsin rabbim hiç birinize yasatmasin
Amin canm inş inanyrm bu sefer sağlıklı gebelgn olcak inş sen üzülme canm dikkat et diğer çocgna tutun inanyrm tekrr yaşıyacksn güzel duyguyu

Kuzum çok geçmiş olsun Rabbim inşallah sağlıklı hamilelik nasip etsin bi dahakine. Üzme kendini olur mu...Rabbim ağrını acını dindirsin inşallah...

Yine de guclu bi bebekti okadar kanamaya tutunmustu sanirim sende guclu bi kadinsin bir evladin var onun icin hayata tutunmaya devam...rabbim gonlune ferahlik versin canim.

Canım çok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ne desem boş rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Sabrın bol olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…