2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Yine de guclu bi bebekti okadar kanamaya tutunmustu sanirim sende guclu bi kadinsin bir evladin var onun icin hayata tutunmaya devam...rabbim gonlune ferahlik versin canim.
Sanırım güçlü bir bebekti dün bile o kadar kanamam oldu gene ordaydı ve keyfi bile yerinde demişti doktor ama akşam ağrılar başlayınca oda bende dayanamadık artik rabbim o ağrıları kimseye yaşatmasin akşam doktor tekrar baktı düşmüş dedi operasyondan sonra da vajinanın ağzına gelmiş ti artik dedi bu arafa kızlar ilk düşüyüm olmasına rağmen doktor patalojiye yolladılar bana gördün mü dedi yok dedim görmemek daha iyi dedim oda patalojiye yollandı dedi

Canım çok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ne desem boş rabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Sabrın bol olsun canım
Sağol cnm olan hepiniz den razı olsun rabbim hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kurtaj olmaktan çok korkuyordum hatta 2 saat evde ağrı ve aşırı kanama cektim belki kendi düşer diye nitekim düşmüştü ama parca var doktor alalim beklemeyelim enfeksiyona sebebi olur dedi ve kurtaj hiç korkulacak birşey değilmiş aslında hiç birşey hatirlamiyorum

Tuh ya geçmiş olsun inanki üzüldüm rabbim böyle olmasini dogru gördü demekki bize ser gibi gorunende hayır. HAYIR gibi gorunende ser vardir derler.rabbim zorunu kolaylastirsin

Çok çok geçmiş olsun canım... Ne yazacağımı, ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim diğer yavruna uzun ömür nasip etsin... Sana da dayanma gücü versin.

Merhaba arkadasım sende bendensın benımde oğlum var 9 aylık 8haftalık hamıleyım hayırlı olsun saglıkla gelsın

Sen ne durumdasin bilmiyorum ama ben hic sevinemedim hep agladim. Bi de calismak zorundayim. Haftanin 4 gunu calisiyorum bakalim ne gosterecek zaman

rabia16
Canım çok geçmiş olsun.
Okuyunca çok üzüldüm.
Benim de ilk bebeğim 22 haftalikken erken doğumla kaybetmiştim.
Ama çok şükür Rabbim üzerine iki tane nasip etti. Şu an biri 1 yaşında diğeri de karnimda.

Imtihan bunlar gülüm sen güçlü ol Allah sana daha iyisini verecekti emin ol.
Allah bir şeyi alıyor ve veriyorsa muhakkak vardır bir bildiği .
Biz bilemeyiz

Inan cnm o kadar ağrı cektim ki üzüntü bile yaşamadım o ağrıdan doktor sıkma canını dedi sıkıntılı bebekleri vücut atmaya çalışıyor dedi
Bende oyle olmustum bilirim hayirlisi buymus ablacim hersey allahtan elden gelen birsey olmuyor ama dikkat et kendine ilk 3 ay usutme kendini sicak tut

ben karadenizdeyim canım doğu karadenizin bir ilçesinde..burda tek doktor var ama çok da vukati var o yüzden ona güvenmiyorum yakındaki başka bir ilçeye gittim ama nasıldır bilmiyorum. ben sezaryenliyim o yüzden bu da sezaryen olacak mecburen doktorun ameliyat kabiliyeti çok önemli benim için araştırıyorum hala..sen de ilk gittiğine git madem onu neden beğenmemiştin ki

Öyle cnm bizden daha iyisini rabbim biliyor hayırlısı böyleymiş boyke nasip etti hayat devam ediyor 1 oglum var nasibimizde varsa tekrar yasariz

Hayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ramazanı düşündünüz mü hiç. Oruç tutmayı deneyecek misiniz ben çok kararsızımgünler çok uzun olduğuiçin
ben de çok kararsizim öyle çok bulantim yok ama açılınca falan bulantim oluyor ..halsiz oluyorum bilemiyorum kızıma haklıyken tutmuştum ama o zaman 6 aylık hamileydim etkilemedi..şimdi nasıl olur bilemiyorum

Gebelikte kaymak tehlikeli mi kızlar
karda kaymaktan mi bahsediyorsun tabiki tehlikeli ya düşersen fena bir şekilde bebeği düşürebilirsin o zaman da allah korusun

Kızlar benim psikolojim bozuldu galiba 2-3gündür yordum gibi kendimi temizlik falan tabi hafif işler yapıyorum annem yardım ediyor saolsun ama hep kendimi dinliyorum kasığım ağrıyor mu leke var mı sanki artık zorla ağrı soktum kasığıma

psikolojik ağrıdır o kendini dinleme ..günlük işlerimizi yapmanın in bir sakıncası yok o yüzden akışına bırak günlük yaşantını devam ettir çok yorulduğunda biraz uzan dinlen..kitap oku kafan dağılır ya da bir film izle

bende senın gıbı panık oluyorum belırtım yok acaba yolundamı hersey dıye benımde batmalarım bazen oluyor bazen olmuyor bulantım oluyordu hafıfce sabahları oda gecmıstı ama ıkı gundur sabahları bırseyler yıyıp su ıctıkten sonra ıstıfra etmeye basladım yarın su ıcmeyecegım sabah bırde oyle deneyecegım bu konuda yanlız degılsın hep sorguluyoruz ama ıste bırgun bırgunu tutmuyor ınsallah guzel olacak herşey sağlıcakla alacağız yavrularımızı kucağımıza ve benım hıc belırtım yoktu hamıle oldugumu ogrendıgımde ve sonrasındada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…