- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.381
Amin cnm sagolÇok geçmiş olsun Rabbim hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin tekrar.
Sanırım güçlü bir bebekti dün bile o kadar kanamam oldu gene ordaydı ve keyfi bile yerinde demişti doktor ama akşam ağrılar başlayınca oda bende dayanamadık artik rabbim o ağrıları kimseye yaşatmasin akşam doktor tekrar baktı düşmüş dedi operasyondan sonra da vajinanın ağzına gelmiş ti artik dedi bu arafa kızlar ilk düşüyüm olmasına rağmen doktor patalojiye yolladılar bana gördün mü dedi yok dedim görmemek daha iyi dedim oda patalojiye yollandı dediYine de guclu bi bebekti okadar kanamaya tutunmustu sanirim sende guclu bi kadinsin bir evladin var onun icin hayata tutunmaya devam...rabbim gonlune ferahlik versin canim.
Sağol cnm olan hepiniz den razı olsun rabbim hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kurtaj olmaktan çok korkuyordum hatta 2 saat evde ağrı ve aşırı kanama cektim belki kendi düşer diye nitekim düşmüştü ama parca var doktor alalim beklemeyelim enfeksiyona sebebi olur dedi ve kurtaj hiç korkulacak birşey değilmiş aslında hiç birşey hatirlamiyorumCanım çok geçmiş olsun bitanem çok üzüldüm ne desem boşrabbim en hayırlı zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsin.
Sabrın bol olsun canım
Tuh ya geçmiş olsun inanki üzüldüm rabbim böyle olmasini dogru gördü demekki bize ser gibi gorunende hayır. HAYIR gibi gorunende ser vardir derler.rabbim zorunu kolaylastirsinHayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok çok geçmiş olsun canım... Ne yazacağımı, ne diyeceğimi bilemiyorum. Rabbim diğer yavruna uzun ömür nasip etsin... Sana da dayanma gücü versin.Sağol cnm olan hepiniz den razı olsun rabbim hepinizin bebeklerini sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin kurtaj olmaktan çok korkuyordum hatta 2 saat evde ağrı ve aşırı kanama cektim belki kendi düşer diye nitekim düşmüştü ama parca var doktor alalim beklemeyelim enfeksiyona sebebi olur dedi ve kurtaj hiç korkulacak birşey değilmiş aslında hiç birşey hatirlamiyorum
Merhaba arkadasım sende bendensınbenımde oğlum var 9 aylık 8haftalık hamıleyım hayırlı olsun saglıkla gelsın
Bende oyle olmustum bilirim hayirlisi buymus ablacim hersey allahtan elden gelen birsey olmuyor ama dikkat et kendine ilk 3 ay usutme kendini sicak tutInan cnm o kadar ağrı cektim ki üzüntü bile yaşamadım o ağrıdan doktor sıkma canını dedi sıkıntılı bebekleri vücut atmaya çalışıyor dedi
Surpriz bebek bunlar ilkinden de tatlı oluyorlar canım boşuna üzülme. Sonra üzüldüğüne uzulursun.Sen ne durumdasin bilmiyorum ama ben hic sevinemedim hep agladim. Bi de calismak zorundayim. Haftanin 4 gunu calisiyorum bakalim ne gosterecek zaman
ben karadenizdeyim canım doğu karadenizin bir ilçesinde..burda tek doktor var ama çok da vukati var o yüzden ona güvenmiyorum yakındaki başka bir ilçeye gittim ama nasıldır bilmiyorum. ben sezaryenliyim o yüzden bu da sezaryen olacak mecburen doktorun ameliyat kabiliyeti çok önemli benim için araştırıyorum hala..sen de ilk gittiğine git madem onu neden beğenmemiştin kiYok şükür dr iyi dedi ama adama anlatyrmnkalp atşı için diyr imkansız cidden iyi dr bulmak zor kne güvencm napcm blmyrm olmadı o kadna tekrr giderm onda bebegmi görmüştüm duymştm burdakilerde başka konşyr ne yapcam şaşrdm cnm sen ne tarafta otrydn
Öyle cnm bizden daha iyisini rabbim biliyor hayırlısı böyleymiş boyke nasip etti hayat devam ediyor 1 oglum var nasibimizde varsa tekrar yasarizrabia16
Canım çok geçmiş olsun.
Okuyunca çok üzüldüm.
Benim de ilk bebeğim 22 haftalikken erken doğumla kaybetmiştim.
Ama çok şükür Rabbim üzerine iki tane nasip etti. Şu an biri 1 yaşında diğeri de karnimda.
Imtihan bunlar gülüm sen güçlü ol Allah sana daha iyisini verecekti emin ol.
Allah bir şeyi alıyor ve veriyorsa muhakkak vardır bir bildiği .
Biz bilemeyiz
Sağol cnm edeceğim ins kendime rabbim hayırlısını versin herkeseBende oyle olmustum bilirim hayirlisi buymus ablacim hersey allahtan elden gelen birsey olmuyor ama dikkat et kendine ilk 3 ay usutme kendini sicak tut
Canim cok gecmis olsun rabbim oglunu sana bagislasinSağol cnm edeceğim ins kendime rabbim hayırlısını versin herkese
ben de çok kararsizim öyle çok bulantim yok ama açılınca falan bulantim oluyor ..halsiz oluyorum bilemiyorum kızıma haklıyken tutmuştum ama o zaman 6 aylık hamileydim etkilemedi..şimdi nasıl olur bilemiyorumHayırlı kandiller Rabbim dualarımızı kabul etsin. Ramazanı düşündünüz mü hiç. Oruç tutmayı deneyecek misiniz ben çok kararsızımgünler çok uzun olduğuiçin
karda kaymaktan mi bahsediyorsun tabiki tehlikeli ya düşersen fena bir şekilde bebeği düşürebilirsin o zaman da allah korusunGebelikte kaymak tehlikeli mi kızlar
psikolojik ağrıdır o kendini dinleme ..günlük işlerimizi yapmanın in bir sakıncası yok o yüzden akışına bırak günlük yaşantını devam ettir çok yorulduğunda biraz uzan dinlen..kitap oku kafan dağılır ya da bir film izleKızlar benim psikolojim bozuldu galiba 2-3gündür yordum gibi kendimi temizlik falan tabi hafif işler yapıyorum annem yardım ediyor saolsun ama hep kendimi dinliyorum kasığım ağrıyor mu leke var mı sanki artık zorla ağrı soktum kasığıma
Kızlar benim psikolojim bozuldu galiba 2-3gündür yordum gibi kendimi temizlik falan tabi hafif işler yapıyorum annem yardım ediyor saolsun ama hep kendimi dinliyorum kasığım ağrıyor mu leke var mı sanki artık zorla ağrı soktum kasığıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?