- 7 Haziran 2012
- 2.106
- 2.369
- 333
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.401
Kalp atisini duymanin onemi var mi kizlar yani ekranda kalp atisini gorduysek fakat duymadiysak sorun olmaz heralde benimde duyulmadi ama gordugum icin hic takilmamistim ama yazilanlari okuyunca duymanin da onemli mi oldugunu dusundum.
Hayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Canım benim çok geçmiş olsun Rabbim tekrar sağlıklı bir bebek nasip eder demekki sagkiksizmis rabbim böyle uygun görmüş belkide zmani var Allah yardimcin olsun moralini yüksek tut evladın için tekrar geçmiş olsun Rabbim bir daha gostermesin ve hicbirimizedeHayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Çok üzüldüm yaaa ah be canım Allahım sana da en kısa zamanda acını unuttursun yavruna bi kardeş gelsin hemencecikHayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Metanetli olmana çok sevindim , o ağrıları çekmeden kürtaj olsaydın keşke hemen , insanın sonradan aklına geliyo acılarÖyle cnm bizden daha iyisini rabbim biliyor hayırlısı böyleymiş boyke nasip etti hayat devam ediyor 1 oglum var nasibimizde varsa tekrar yasariz
Ben ıkıncıyı arayı acmadan ıstıyordum bıraz erken oldu sadece. İlk dogumdan sonra işten ayrıldım bu yıl sonu kendı işyerımı acmayı dusunuyordum onu bıraz ertelemem gerekecek. Zor olacak evet bastan bende agladım ılk bebegıme uzuldum ama sımdı oğluma kardestem daha guzel bısey veremezdım en yakın arkadası olacak yenı gelendıye dusunuyorum.bi yandan dıyorum en azından bıkac yıl sonra ikinci için tekrar işi bırakmama gerek kalmıcak ıkısı bırlıkte buyucek . Kısmetlerı boyleymıs o yuzden hıc uzulme yardım edenınde varsa ılk ıkı yıldan sonra kolay olur ıkız gıbı dusunucez nabalım hayırlı olsun bebegınSen ne durumdasin bilmiyorum ama ben hic sevinemedim hep agladim. Bi de calismak zorundayim. Haftanin 4 gunu calisiyorum bakalim ne gosterecek zaman
Çok güzel duyguların, beni de duygulandırdın. Mucizeler en karanlık zamanda gelir. İsimler de çok güzel. Ben de bugün rüyamda kızım doğdu isim arıyordum. Nasıl mutluydum. Rabbim hayreylesin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah.Meryem göbek adı deva da bu dünyadaki adı meryem deva yani nickimde yazıyor ya can oğlum deva kızım inşallah valla söylerken bile gerçek olacağına inanamıyorum ağlıcam ya birinciyi doğururken ne olduğumu anlamadım duygularım hep yarım kaldı bunda dağlara çıkıp ağlaya ağlaya bağırasım var o kadar zor zamanda geldiki bu bebek bana beni rabbime kat be kat bağladı Allahım sen ne büyüksün ben bu cümleleri kurabildigime bile inanamiyorum
Teşekkür ederim canım dün akşamdan beri kalkmadım yatıyorum hep inşallah bir sıkıntı olmazpsikolojik ağrıdır o kendini dinleme ..günlük işlerimizi yapmanın in bir sakıncası yok o yüzden akışına bırak günlük yaşantını devam ettir çok yorulduğunda biraz uzan dinlen..kitap oku kafan dağılır ya da bir film izle
Benimde sabah bulantılarım var çok zor oluyor bişeyler atıştırınca geçiyor azıcık inşallah sağsalim doğarlarbende senın gıbı panık oluyorum belırtım yok acaba yolundamı hersey dıye benımde batmalarım bazen oluyor bazen olmuyor bulantım oluyordu hafıfce sabahları oda gecmıstı ama ıkı gundur sabahları bırseyler yıyıp su ıctıkten sonra ıstıfra etmeye basladım yarın su ıcmeyecegım sabah bırde oyle deneyecegım bu konuda yanlız degılsın hep sorguluyoruz ama ıste bırgun bırgunu tutmuyor ınsallah guzel olacak herşey sağlıcakla alacağız yavrularımızı kucağımıza ve benım hıc belırtım yoktu hamıle oldugumu ogrendıgımde ve sonrasındada
Ayy çok üzüldüm canım. Çok geçmiş olsun. Mübarek günde hayırlısı böyleymiş öyle düşünelim. Rabbim en kısa sürede yeniden nasip etsin inşallah.Hayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
Inşallah canım valla cidden şuan tekrar anne olacağımin heyecanıyla yerlere göklere sığamıyorum ama oğlumun yanında biraz içimde yaşamak zorunda kalıyorum çünkü çok seviniyor gibi gözükse de okulda koridorda uzun süre ağlamışÇok güzel duyguların, beni de duygulandırdın. Mucizeler en karanlık zamanda gelir. İsimler de çok güzel. Ben de bugün rüyamda kızım doğdu isim arıyordum. Nasıl mutluydum. Rabbim hayreylesin. Hepimiz sağlıkla kavuşalım meleklerimize inşallah.
Cok gecmıs olsun Allah tekrar sağlıklı bı hamılelık nasip etsın ınsallah..Hayırlı kandiller arkadaşlar bugün çok kotu bir gün geçirdim öğlende bosalircasina kanamam oldu doktora geldim baktı bebek iyi dedi yatis yapalı dedi kanama normal değil dedi ama ben çocuk olduğu için evde yatarım dedim eve gittim kanamaların artt ve öyle bir ağrı yasadimki anlatmasi imkansız sonra hastaneye geldim benim minik düşmüş ve kurtaj oldum şuan hastanedeyim rabbim hepinize sağlıklı doğumlar nasip etsin
aminn inşallah aynen birşeyler atıştırınca rahatlıyorBenimde sabah bulantılarım var çok zor oluyor bişeyler atıştırınca geçiyor azıcık inşallah sağsalim doğarlar
Sennki daha zor canm onceki bayan ilgisiz birşey soramyrsn burayada hep anlatmştm zaten şimdi o kadını arar oldum. O bebegimi dinletmişti şükürben karadenizdeyim canım doğu karadenizin bir ilçesinde..burda tek doktor var ama çok da vukati var o yüzden ona güvenmiyorum yakındaki başka bir ilçeye gittim ama nasıldır bilmiyorum. ben sezaryenliyim o yüzden bu da sezaryen olacak mecburen doktorun ameliyat kabiliyeti çok önemli benim için araştırıyorum hala..sen de ilk gittiğine git madem onu neden beğenmemiştin ki
Canim benim inşallah
Inşallah canım valla cidden şuan tekrar anne olacağımin heyecanıyla yerlere göklere sığamıyorum ama oğlumun yanında biraz içimde yaşamak zorunda kalıyorum çünkü çok seviniyor gibi gözükse de okulda koridorda uzun süre ağlamış
Kardeşim olacak diye içinde fırtınalar kopuyor yavrumun seneye 1.sınıf ve ben inşallah doğum yapacam bakalım okul hayatını nasıl etkileyecek 7 yaş çok ara ya ama rabbim böyle nasip etti napalim iki bebek ardarda doğuran arkadaşlar inanın cok şanslısınız beraber büyütmek zor ama tek başına büyüyen bi çocuğa da kabullendirmek çok daha zormus
Ciddmsn cnm ya cok dinlemekte iyi değil zaten ya şu tahlihleri veryrm ondan snra bir ay snra gitcm o zaman zaten üç aylk olck o zaman dnlerimARkadaşlar merhabalar bebeğin kalbini 3 ay san sonra dinle dedi bana doktorum. Ultasyon da bi sıcaklık gönderilerek kalp atışı duyuluyormuş bu da bebeğe zarar verir dedi. Bi düşünün bence kendi sabırsızlığımız yüzünden bebeklerimize zarar vermeyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?