2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Daha onceki dusuklerimden bildigim kadariyla patolojide genelde bisey cikmiyor canim normal cikiyor. Ama genetik analize gonderselerdi keske ozaman kromozom anatomisine bakilir daha iyi olurdu. Belki onuda yapacaklardir sor istersen. Biz ayrica ucret odemistik gerci genetik icin.

Bende kararsızım bizim komşumuz ilkinde tek ikili yaptı ikincide hiçbrni yapmadı şükür bebekte birşey cıkmadı canm ben yapıcam tek ikili üçlü yapmcm aynı zaten

Aynen aynı mantiktayim risk yüksek çıksa da aldırmayı düşünmüyorum cunku 1/20 cikti diyelim 19u saglam 1i down lu olabilir demek mesela o yüzden test yaptirmamayi düşünüyorum riski de bilmiyeyim 9 ay zehir olmasın o günahsız yavru böyle teste tabi tutulduğunu bilse ne hisseder kim dogmamayi seçer rabbim tabiki sağlıklı evlatlar nasip etsin ama ben kıyamam ya şuan bile gözyaşım süzülüyor

Başta çok sevindi hep dua ediyordu kardeş için ama meğer gizliden neler yazıyormuş öğretmen olmama rağmen birinci sınıf beni korkutuyor çünkü asi bi çocuk istemediği bi şeyi yyapmıyor vurdumduymaz biraz nasıl oturtacak masa başına bakalım neyse Allah böyle nasip ettiyse bi kolaylık da verecek

O bende çok oluyor, diyorum şimdi şu olsa nasıl yerim. Annemin bazı yemekleri geliyor aklıma nasıl canım çekiyor. Geçen gece de mantı çekti canım 2 gün sonra kaynanama dedim sağolsun beni beklemeden yapmış hazırlamıştı. Yedim öyle. Ama dün leke gelince canım sıkılmıştı hiç iştahım kalmamıştı. Öyle uyurken birden fena açlık hissiyle uyandım. Ben de öğleden sonra başlıyor acıkmalar ama işte hazır başkasının yaptığı yemek olsa ohh mis:)

Benim yaştan dolayı risk yüksek çıkabilir onun için direk nifty test yaptırabilirim. Bakalım zamanı gelince doktorla tartışarak en uygun seçeneği değerlendiririz.

Ben de dün 7+3 tüm leke gelince korkmuştum içim rahatlasın diye 2 saniyelik dinletti doktor. Normalde bir önceki hafta gittiğimde ekranda atışını gösterdi sadece diletmemişti. Demek ki bundan dinletmedi

Kaynanan her gun yaptıgı yemekten az yollasa jeske ,uzak mısınız ?

Benim sat 23 marttı. 20 Nisanda yani batımda 403, 24 Nisanda da 2066 çıktı. Bir daha ölçülmedi. Senin kaç haftalık ve kaç çıktı ?
Benım sat 1mart ama duzensuz tabı adetlerım
17 nısanda 1.2. Cıktu
27nısan 1392
29 nusan 2732
30 nısan 3493
Kac haftalık bılmıyorum bu degerlerde 5-6 haftalık oluyır ama daha kese gozukmedı ..dr sıvı var dıs gebelık olabılır dedı

Yok canm kaymak yemekten bahsettim ilahi :)))

Peki tekrar kontrolün ne zaman? Daha önce dış gebelik hikayen oldu mu ? Geç döllenmelerde de dış gebelik mi acaba diye düşünülebiliyor. Umarım sağlıklı bir gebeliktir

Arkadaşlar doktor Kaan Kocatepe’nin videolarını takip ediyorum ben sizede öneririm. Benim ilk gebeliğim tecrübesizim ama bu ikili üçlü testler şeker yüklemeleri vs hepsi karnımızdaki bebeğin sağlığı için biz doktorlardan daha iyi bilemeyiz ayrıca bu testleri illa çocuğunu aldır diye yapılmıyor varolan hastalığı tedavi edilsin diye anne karnındaykende müdahale ediliyor yada edilmese bile allah korusun down sendromlu rabbim öyle uygun görmüş ben bunu ne kadar erken öğrensem iyi bence çünkü psikolojik olarak kendimi hazırlarım bilgi edinirim vs. Bence doktorlarınız ne diyorsa onu yapın

Peki tekrar kontrolün ne zaman? Daha önce dış gebelik hikayen oldu mu ? Geç döllenmelerde de dış gebelik mi acaba diye düşünülebiliyor. Umarım sağlıklı bir gebeliktir
Yok dış gebelık yasamadım .. kontrolum persembe gunu .. gıtmesem mı dıyorum acaba ? Mesela 17 nde negatıya 10 gun ıcınde artıs az olmus demı

rabia16 canim simdi okudum.cok uzuldum.mubarek bi gecede bunlari yasamissin.Rabbimin elbet vardir bi bildigi.Allah omur verse elbet yasardi.en cok abisine uzuldum tabi kardesi icin gun sayiyordu.insallah bekletmeden tekrar verir Rabbim.Cok gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…