2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Teşekkür ederim canım dün akşamdan beri kalkmadım yatıyorum hep inşallah bir sıkıntı olmaz
inşallah yoktur canım belki de rahim büyüdüğü içindir..lekeleme falan olursa hemen gidersin doktora da rahat ol ama o rahim büyümesinden olabilir
ben de öyle düşünüyorum benim kızım şimdi 5 yaşında keşke daha erken yapsaydım ikinci çocuğu ..arkadaş olurlardı beraber oynarlar ama şimdi aralarındaki yaş farkı çok var..Allah bunu sağlıkla kucagima almayı nasip etsin de üçüncüyü hemen düşünüyorum
Sennki daha zor canm onceki bayan ilgisiz birşey soramyrsn burayada hep anlatmştm zaten şimdi o kadını arar oldum. O bebegimi dinletmişti şükür
malesef canım etrafına sor öyle her doktora gitme ikide bir bebeğine de zararı var bu kadar çok ultrasonun
evet onu ben de araştırdım ve öğrendim o sıcaklık düşüğe sebep olabiliyormuş
kızıma hamileyken doktorum bu testlerin sadece bir tahmin olduğunu söylemişti. bazen sağlıklı dediğimiz çocuk hasta ya da hasta dedigimiz çocuk sağlıklı doğuyor demişti yanılabiliyor testler demişti. eğer ki çocuk sağlıklı değil dediğimde aldırmayacaksan yaptırmanın anlamı yok demişti ben de yatırmamıştım.çünkü tedavi olabilecek hastalıkları değil de kromozal bozuklukları tahmin ediyormuş bu testler.

Bu arada bugün diyetisyenim beni günlük su tüketimimi 3 litreye çıkarmam konusunda uyardı. Su genel bir şey olduğu için sizinle de paylaşmam doğru olur sanırım.
hic içesin gelmiyor günlük 3 bardak içiyorsam amcadır az olduğunu biliyorum ama ağzımın tadı bozuluyor modem bulanıyor sudan

A aurora_z yakın canım eşim dedi annem yapar falan ama daha dün işten çıktı. Artık çalışmayacak daha önce bi kez başıma kalkınca sonradan hep kendim yaparım falan demiştim ama şimdi yine yapabildiğim kadar kendim yapayım diyorum ağırlaşana kadar. Bakalım ne olacak

Benim kızkardeşimle aramızda 11 yaş farkı var. Aslında bizimkiler tek çocukta kalacaklardı ben çok ısrar baskı yaptım. Kardeşim doğduğunda annemin en çok yardımcısı ben oldum resmen küçük anne gibiydim. Şimdi tabi o da büyüdü aramızda yaş farkı kalmadı şu an en yakın arkadaşım sırdaşım kız kardeşim. Diyorum ki hep iyi ki var.

aynen canım kız kardeş insanın sırdaşı oluyor mesela benim hamileliğini su an kardeşim biliyor sadece ailelerimiz bilmiyor

Ben normal şartlarda ikiyi hep geçtiğim için sorun olmaz sanırım. Günlük hayatta da çok wc ye giderdim artık daha da sıklaşır :)) tabi bende hala bulantı kusma vs yok inşallah olmaz da
kusma bende de yok ama bazı şeyleri artik yiyelim gelmiyor ağzımın tadı bozuldu o yüzden de su içesim gelmiyor

Çok geçmiş olsun . Allah hayırlısını nasip etsin her zaman.

Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bu kontrolde konuşacağım doktorumla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…