- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.441
Doktor gerekli görmüş olmalı ki perşembe tekrar çağırmış. Eğer bir mani engel yoksa yerinde olsam ben giderdim.Yok dış gebelık yasamadım .. kontrolum persembe gunu .. gıtmesem mı dıyorum acaba ? Mesela 17 nde negatıya 10 gun ıcınde artıs az olmus demı
inşallah yoktur canım belki de rahim büyüdüğü içindir..lekeleme falan olursa hemen gidersin doktora da rahat ol ama o rahim büyümesinden olabilirTeşekkür ederim canım dün akşamdan beri kalkmadım yatıyorum hep inşallah bir sıkıntı olmaz
ben de öyle düşünüyorum benim kızım şimdi 5 yaşında keşke daha erken yapsaydım ikinci çocuğu ..arkadaş olurlardı beraber oynarlar ama şimdi aralarındaki yaş farkı çok var..Allah bunu sağlıkla kucagima almayı nasip etsin de üçüncüyü hemen düşünüyorumDün aile sağlığı merkezindeki hemşiremizle görüştüm ikinci bebek için ilkinin 18 aylık olduğunu gör hemen planla dedi. Zamanla insan cesaret edemiyor tekrar dedi. Ben tek çocuk olarak kalsın istemiyorum e yaş da 34 yoğun bir işim de var. Günlük 4 saatim yolculukla geçiyor.
malesef canım etrafına sor öyle her doktora gitme ikide bir bebeğine de zararı var bu kadar çok ultrasonunSennki daha zor canm onceki bayan ilgisiz birşey soramyrsn burayada hep anlatmştm zaten şimdi o kadını arar oldum. O bebegimi dinletmişti şükür
evet onu ben de araştırdım ve öğrendim o sıcaklık düşüğe sebep olabiliyormuşARkadaşlar merhabalar bebeğin kalbini 3 ay san sonra dinle dedi bana doktorum. Ultasyon da bi sıcaklık gönderilerek kalp atışı duyuluyormuş bu da bebeğe zarar verir dedi. Bi düşünün bence kendi sabırsızlığımız yüzünden bebeklerimize zarar vermeyelim
kızıma hamileyken doktorum bu testlerin sadece bir tahmin olduğunu söylemişti. bazen sağlıklı dediğimiz çocuk hasta ya da hasta dedigimiz çocuk sağlıklı doğuyor demişti yanılabiliyor testler demişti. eğer ki çocuk sağlıklı değil dediğimde aldırmayacaksan yaptırmanın anlamı yok demişti ben de yatırmamıştım.çünkü tedavi olabilecek hastalıkları değil de kromozal bozuklukları tahmin ediyormuş bu testler.Kızlar fikirlerinizi merak ediyorum.
Ben oğlumda ikili ve üçlü tarama yaptırmadım. Sonucu olumsuz da çıksa aldırmam diye. Çok şükür hiç bir sıkıntı olmadı.
Bu testlerle teşhis edilip tedavi edilebilecek hastalık vs teşhis edilebiliyor mu?
Bunda fikrim şu eğer teşhis edilip erken tedaviye imkan verecek bir tespit yapılma olacağı yoksa yine yaptırmak istemiyorum. Bu testlerin çok yanlış sonuçlar verdiğini ve hamileliğini çok kötü geçiren arkadaşlarım oldu.
Ne düşünüyorsunuz?
hic içesin gelmiyor günlük 3 bardak içiyorsam amcadır az olduğunu biliyorum ama ağzımın tadı bozuluyor modem bulanıyor sudanBu arada bugün diyetisyenim beni günlük su tüketimimi 3 litreye çıkarmam konusunda uyardı. Su genel bir şey olduğu için sizinle de paylaşmam doğru olur sanırım.
3 litre su bir günde nasıl içilir yaaa :) hepsini kusarımBu arada bugün diyetisyenim beni günlük su tüketimimi 3 litreye çıkarmam konusunda uyardı. Su genel bir şey olduğu için sizinle de paylaşmam doğru olur sanırım.
kız onun ne tehlikesi olur aksine faydası olur oh mis ye tabi yarasın bebeğeYok canm kaymak yemekten bahsettim ilahi :)))
Ben normal şartlarda ikiyi hep geçtiğim için sorun olmaz sanırım. Günlük hayatta da çok wc ye giderdim artık daha da sıklaşır :)) tabi bende hala bulantı kusma vs yok inşallah olmaz da3 litre su bir günde nasıl içilir yaaa :) hepsini kusarım
Benim kızkardeşimle aramızda 11 yaş farkı var. Aslında bizimkiler tek çocukta kalacaklardı ben çok ısrar baskı yaptım. Kardeşim doğduğunda annemin en çok yardımcısı ben oldum resmen küçük anne gibiydim. Şimdi tabi o da büyüdü aramızda yaş farkı kalmadı şu an en yakın arkadaşım sırdaşım kız kardeşim. Diyorum ki hep iyi ki var.inşallah yoktur canım belki de rahim büyüdüğü içindir..lekeleme falan olursa hemen gidersin doktora da rahat ol ama o rahim büyümesinden olabilir
ben de öyle düşünüyorum benim kızım şimdi 5 yaşında keşke daha erken yapsaydım ikinci çocuğu ..arkadaş olurlardı beraber oynarlar ama şimdi aralarındaki yaş farkı çok var..Allah bunu sağlıkla kucagima almayı nasip etsin de üçüncüyü hemen düşünüyorum
malesef canım etrafına sor öyle her doktora gitme ikide bir bebeğine de zararı var bu kadar çok ultrasonun
evet onu ben de araştırdım ve öğrendim o sıcaklık düşüğe sebep olabiliyormuş
kızıma hamileyken doktorum bu testlerin sadece bir tahmin olduğunu söylemişti. bazen sağlıklı dediğimiz çocuk hasta ya da hasta dedigimiz çocuk sağlıklı doğuyor demişti yanılabiliyor testler demişti. eğer ki çocuk sağlıklı değil dediğimde aldırmayacaksan yaptırmanın anlamı yok demişti ben de yatırmamıştım.çünkü tedavi olabilecek hastalıkları değil de kromozal bozuklukları tahmin ediyormuş bu testler.
aynen canım kız kardeş insanın sırdaşı oluyor mesela benim hamileliğini su an kardeşim biliyor sadece ailelerimiz bilmiyorBenim kızkardeşimle aramızda 11 yaş farkı var. Aslında bizimkiler tek çocukta kalacaklardı ben çok ısrar baskı yaptım. Kardeşim doğduğunda annemin en çok yardımcısı ben oldum resmen küçük anne gibiydim. Şimdi tabi o da büyüdü aramızda yaş farkı kalmadı şu an en yakın arkadaşım sırdaşım kız kardeşim. Diyorum ki hep iyi ki var.
kusma bende de yok ama bazı şeyleri artik yiyelim gelmiyor ağzımın tadı bozuldu o yüzden de su içesim gelmiyorBen normal şartlarda ikiyi hep geçtiğim için sorun olmaz sanırım. Günlük hayatta da çok wc ye giderdim artık daha da sıklaşır :)) tabi bende hala bulantı kusma vs yok inşallah olmaz da
Benim de tek defom sabah iki akşam iki saat molasız yolculuğum olduğu için yolculuk öncesi sıvı tüketimini azaltmak olacakkusma bende de yok ama bazı şeyleri artik yiyelim gelmiyor ağzımın tadı bozuldu o yüzden de su içesim gelmiyor
Ne yolculuğu canımBenim de tek defom sabah iki akşam iki saat molasız yolculuğum olduğu için yolculuk öncesi sıvı tüketimini azaltmak olacak
Benim işim yaşadığım şehirde değil o yüzden günü birlik git gel yapıyorum şimdilik. Tabi bulantı kusma ilerde ağırlaştığımda ne olacak hiç bir fikrim Yok :/Ne yolculuğu canım
Çok geçmiş olsun . Allah hayırlısını nasip etsin her zaman.Sanırım güçlü bir bebekti dün bile o kadar kanamam oldu gene ordaydı ve keyfi bile yerinde demişti doktor ama akşam ağrılar başlayınca oda bende dayanamadık artik rabbim o ağrıları kimseye yaşatmasin akşam doktor tekrar baktı düşmüş dedi operasyondan sonra da vajinanın ağzına gelmiş ti artik dedi bu arafa kızlar ilk düşüyüm olmasına rağmen doktor patalojiye yolladılar bana gördün mü dedi yok dedim görmemek daha iyi dedim oda patalojiye yollandı dedi
Ben içiyorum bana da su zorunlu.3 litre su bir günde nasıl içilir yaaa :) hepsini kusarım
Acaba dedim pastörize olmayan sütten yapilirsa falan diye tedirgin olmuştum da ondan sordum canım.kız onun ne tehlikesi olur aksine faydası olur oh mis ye tabi yarasın bebeğe
Ben de senin gibi düşünüyorum canım. Bu kontrolde konuşacağım doktorumla.inşallah yoktur canım belki de rahim büyüdüğü içindir..lekeleme falan olursa hemen gidersin doktora da rahat ol ama o rahim büyümesinden olabilir
ben de öyle düşünüyorum benim kızım şimdi 5 yaşında keşke daha erken yapsaydım ikinci çocuğu ..arkadaş olurlardı beraber oynarlar ama şimdi aralarındaki yaş farkı çok var..Allah bunu sağlıkla kucagima almayı nasip etsin de üçüncüyü hemen düşünüyorum
malesef canım etrafına sor öyle her doktora gitme ikide bir bebeğine de zararı var bu kadar çok ultrasonun
evet onu ben de araştırdım ve öğrendim o sıcaklık düşüğe sebep olabiliyormuş
kızıma hamileyken doktorum bu testlerin sadece bir tahmin olduğunu söylemişti. bazen sağlıklı dediğimiz çocuk hasta ya da hasta dedigimiz çocuk sağlıklı doğuyor demişti yanılabiliyor testler demişti. eğer ki çocuk sağlıklı değil dediğimde aldırmayacaksan yaptırmanın anlamı yok demişti ben de yatırmamıştım.çünkü tedavi olabilecek hastalıkları değil de kromozal bozuklukları tahmin ediyormuş bu testler.
Su olayı bende de aynı. Susuyorum su içmek istiyorum ama hem canım istemiyor hem de midemi çorba yapıyor rahatsız ediyor o yüzden içmek istemiyorum:/kusma bende de yok ama bazı şeyleri artik yiyelim gelmiyor ağzımın tadı bozuldu o yüzden de su içesim gelmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?