2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247

Devlete mi gittin canım ben devlete gittim kese görünmüyor dış gebelik olabilir dedi ki bir gün önce özele gitmiştim keseyi gördük bende fotoğrafı gösterdim göründü dedim o zaman makina eski o yüzdendir dedi. Bazen saçmalıyor doktorlar

Ciddmsn cnm ya cok dinlemekte iyi değil zaten ya şu tahlihleri veryrm ondan snra bir ay snra gitcm o zaman zaten üç aylk olck o zaman dnlerim

Aynen öyle doktor öyle diyince ben dinlemek istemedim kalp atışı makinada görünüyor zaten dinlemesen de olur kalbinin attığını bilsen yeter

Hayırlı olsun canım, Ben 6+3 te gittim kalp atışını gördük, 3 hafta sonra gel dedi. 15 Mayısta gideceğim inşallah :) Ben de öğleden sonra çok iyi yiyorum ama sabah kahvaltı yapasım gelmiyor ne kaşar ne zeytin, 2 dilim ekmeği zor yiyorum. Ama saat 3 veya 4 olunca deli gibi aç hissediyorum:)

Seninkinde ne var benim oglum eylulde 14 oluyor biz 9sene bekledik olsun diye sebep bulamadilar ama olmuyordu yasim oldu 35 rabbim bir mucize gonderdi.yani dicem biz yapmiyoruz rabbim dileyince oluyor biz vesileyiz.hersey olacagina variyor biz sadece razı oluyoruz mecbur kalsakta

benim de tam tersi sabah gayet iyi yiyorum sonrasında iştahim azalıyor

Eve butcem yettigince yardimci alacagim kv yakinimda. Bit sekild cozecez ins. Iste yine ucretsiz izin alamayacagim

Kalbini gördün mi ya da duydun mu cankm , benimle aynı tarşhlerdesin

Bnm kızım da eylülde 5 é girecek evet çok geç kaldik bizde bu doğsun 3 yu hwmen hemen dogurcam aslında çocuklar arasında ki yaş farkı en iyisi 4 yasmis

İslttan mı baktılsr sana bıde bnde sıvı carmıs

Allah ım kımseye muhtac etmesın onsaAllah

Allah nasip eder de sağlıkla kavuşursam 29 yaşım bitmiş olacak. ikinci çocuk düşünüyorum ama diğerinin tuvalet eğitiminin bitmiş olması lazım. Tabi bunlar için en az 4 yıl var daha:)) Allah o günleri görmeyi nasip eder inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…