- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.461
ama benim bildiğin eski usulle de yapılsa süt kaynatılarak yapılıyor bir şey olmaz diye düşünüyorumAcaba dedim pastörize olmayan sütten yapilirsa falan diye tedirgin olmuştum da ondan sordum canım.
Benım sat 1mart ama duzensuz tabı adetlerım
17 nısanda 1.2. Cıktu
27nısan 1392
29 nusan 2732
30 nısan 3493
Kac haftalık bılmıyorum bu degerlerde 5-6 haftalık oluyır ama daha kese gozukmedı ..dr sıvı var dıs gebelık olabılır dedı
Ciddmsn cnm ya cok dinlemekte iyi değil zaten ya şu tahlihleri veryrm ondan snra bir ay snra gitcm o zaman zaten üç aylk olck o zaman dnlerim
Hayırlı olsun canım, Ben 6+3 te gittim kalp atışını gördük, 3 hafta sonra gel dedi. 15 Mayısta gideceğim inşallah :) Ben de öğleden sonra çok iyi yiyorum ama sabah kahvaltı yapasım gelmiyor ne kaşar ne zeytin, 2 dilim ekmeği zor yiyorum. Ama saat 3 veya 4 olunca deli gibi aç hissediyorum:)merhaba arkadaşlar dün kalp atışını duydum fasulyenin :) hamileligim grnrl anlamda iyi gidiyor ama asırı yemek istiyorum çok acıkıyorum :)) dr 15 gün sonra gel dedi kontrole.siz ayda bir mi gidiyorsunuz 15 günde bir mi?
Seninkinde ne var benim oglum eylulde 14 oluyor biz 9sene bekledik olsun diye sebep bulamadilar ama olmuyordu yasim oldu 35 rabbim bir mucize gonderdi.yani dicem biz yapmiyoruz rabbim dileyince oluyor biz vesileyiz.hersey olacagina variyor biz sadece razı oluyoruz mecbur kalsaktaCanim benim inşallah
Inşallah canım valla cidden şuan tekrar anne olacağımin heyecanıyla yerlere göklere sığamıyorum ama oğlumun yanında biraz içimde yaşamak zorunda kalıyorum çünkü çok seviniyor gibi gözükse de okulda koridorda uzun süre ağlamış
Kardeşim olacak diye içinde fırtınalar kopuyor yavrumun seneye 1.sınıf ve ben inşallah doğum yapacam bakalım okul hayatını nasıl etkileyecek 7 yaş çok ara ya ama rabbim böyle nasip etti napalim iki bebek ardarda doğuran arkadaşlar inanın cok şanslısınız beraber büyütmek zor ama tek başına büyüyen bi çocuğa da kabullendirmek çok daha zormus
benim de tam tersi sabah gayet iyi yiyorum sonrasında iştahim azalıyorHayırlı olsun canım, Ben 6+3 te gittim kalp atışını gördük, 3 hafta sonra gel dedi. 15 Mayısta gideceğim inşallah :) Ben de öğleden sonra çok iyi yiyorum ama sabah kahvaltı yapasım gelmiyor ne kaşar ne zeytin, 2 dilim ekmeği zor yiyorum. Ama saat 3 veya 4 olunca deli gibi aç hissediyorum:)
Maaşallah ne güzel içebilmek neden zorunluBen içiyorum bana da su zorunlu.
Maşallah inşallah olmaz yoksa baya zor oluyorBen normal şartlarda ikiyi hep geçtiğim için sorun olmaz sanırım. Günlük hayatta da çok wc ye giderdim artık daha da sıklaşır :)) tabi bende hala bulantı kusma vs yok inşallah olmaz da
Olursa da yapacak bir şey Yok mecbur orda geçici kalacak bir yer çözümü üretecem. Ama ben inanıyorum bebeğim halden anlayacak bu dönemi konforlu olumlu geçirecemMaşallah inşallah olmaz yoksa baya zor oluyor
Ben ıkıncıyı arayı acmadan ıstıyordum bıraz erken oldu sadece. İlk dogumdan sonra işten ayrıldım bu yıl sonu kendı işyerımı acmayı dusunuyordum onu bıraz ertelemem gerekecek. Zor olacak evet bastan bende agladım ılk bebegıme uzuldum ama sımdı oğluma kardestem daha guzel bısey veremezdım en yakın arkadası olacak yenı gelendıye dusunuyorum.bi yandan dıyorum en azından bıkac yıl sonra ikinci için tekrar işi bırakmama gerek kalmıcak ıkısı bırlıkte buyucek . Kısmetlerı boyleymıs o yuzden hıc uzulme yardım edenınde varsa ılk ıkı yıldan sonra kolay olur ıkız gıbı dusunucez nabalım hayırlı olsun bebegın
Surpriz bebek bunlar ilkinden de tatlı oluyorlar canım boşuna üzülme. Sonra üzüldüğüne uzulursun.
Tadını çıkar
O zaman içim rahatladı valla. Ohh. Tedirgin oldum sonrada ya.ama benim bildiğin eski usulle de yapılsa süt kaynatılarak yapılıyor bir şey olmaz diye düşünüyorum
Kalbini gördün mi ya da duydun mu cankm , benimle aynı tarşhlerdesinDevlete mi gittin canım ben devlete gittim kese görünmüyor dış gebelik olabilir dedi ki bir gün önce özele gitmiştim keseyi gördük bende fotoğrafı gösterdim göründü dedim o zaman makina eski o yüzdendir dedi. Bazen saçmalıyor doktorlar
Bnm kızım da eylülde 5 é girecek evet çok geç kaldik bizde bu doğsun 3 yu hwmen hemen dogurcam aslında çocuklar arasında ki yaş farkı en iyisi 4 yasmisinşallah yoktur canım belki de rahim büyüdüğü içindir..lekeleme falan olursa hemen gidersin doktora da rahat ol ama o rahim büyümesinden olabilir
ben de öyle düşünüyorum benim kızım şimdi 5 yaşında keşke daha erken yapsaydım ikinci çocuğu ..arkadaş olurlardı beraber oynarlar ama şimdi aralarındaki yaş farkı çok var..Allah bunu sağlıkla kucagima almayı nasip etsin de üçüncüyü hemen düşünüyorum
malesef canım etrafına sor öyle her doktora gitme ikide bir bebeğine de zararı var bu kadar çok ultrasonun
evet onu ben de araştırdım ve öğrendim o sıcaklık düşüğe sebep olabiliyormuş
kızıma hamileyken doktorum bu testlerin sadece bir tahmin olduğunu söylemişti. bazen sağlıklı dediğimiz çocuk hasta ya da hasta dedigimiz çocuk sağlıklı doğuyor demişti yanılabiliyor testler demişti. eğer ki çocuk sağlıklı değil dediğimde aldırmayacaksan yaptırmanın anlamı yok demişti ben de yatırmamıştım.çünkü tedavi olabilecek hastalıkları değil de kromozal bozuklukları tahmin ediyormuş bu testler.
İslttan mı baktılsr sana bıde bnde sıvı carmısDevlete mi gittin canım ben devlete gittim kese görünmüyor dış gebelik olabilir dedi ki bir gün önce özele gitmiştim keseyi gördük bende fotoğrafı gösterdim göründü dedim o zaman makina eski o yüzdendir dedi. Bazen saçmalıyor doktorlar
Allah ım kımseye muhtac etmesın onsaAllah
InsaAllah bı manı olmassa gıdeyomDoktor gerekli görmüş olmalı ki perşembe tekrar çağırmış. Eğer bir mani engel yoksa yerinde olsam ben giderdim.
Diyetisyene gidiyorum canım şeker hastasıyım ben bir de gebelikte suyu çok önemli buluyorlar yarı severek yarı sevmeden aklıma geldikçe içiyorum.Maaşallah ne güzel içebilmek neden zorunlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?