2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
6 haftalık olduk sma benim karnım çok ağrıyor normal mi kanama leke Yok ilki düşmüştü korkuyorum

Bnm kızım da eylülde 5 é girecek evet çok geç kaldik bizde bu doğsun 3 yu hwmen hemen dogurcam aslında çocuklar arasında ki yaş farkı en iyisi 4 yasmis
valla kardeşlerimle aramızda birer yaş var.çocukken birlikte oynardık her şeyi paylaşırdık hiç kıskançlık yoktu aramızda..4 yaş olsaydı aramızda birlikte oynayamazdık

Selam kizlar neler yapiyorsunuz.bulanti ve kusmalardan basimi kaldiramiyorum buraya da pek yazamiyorum.daha onceki iki hamileligimi cok rahat gecirmistim bu anlamda.her hamilelik baska oluyor demekki.yarin kontrolumuz var bakalim bebis ne halde.insallah guzel haberlerle donmek nasip olur.birde bulantimida soylicem ilac verdimi sizr bunun icin.artik yemek yemekte istemiyorum.72 kiloyla hamile kaldim.bugun tartildim 71 kiloyum su an

Evet cnm bizim içinde kardeşine söylem e kısmı zor oldu kardeş yok dedim başladı ağlamaya var benim kardeşim dedi bende hani benim dün karnım ağrıyordu ya dedin kardeşin hastaymış dedim allah onu aldı iyileştirip tekrar karnıma koyucak dedim nasıl koyucak dedi o koyar annecim iyileştin tekrar karnında olucak dedim o zaman tamam anne dedi peki ne zaman koyacak dedi ben koyduğunda sana söylerim dedi bu şekilde kabul etti yavrum anne artik kardeşim karnında yok o zaman karnına bastırabilirmiyim diyor kıyamam ben ina ya kendim düşük yaptığına üzülmedim ama oglum bu şekilde söylediğinde içim parcalandi

Benimde bulantim cok var acilde serum bile taktim simdi yine kotuyum doktor ilac verdi bana ama inan o bile fayda etmiyor benim de iki evladim var ama hic bulanti yasamamistim cok zormus insallah tez zamanda gecer

Canim yaa ne kadar masumlar degilmi.cocuk hayaliyle kimbilir neler duusndu kardesi icin.cok guzel dusunmussun boyle bi aciklama yaparak.doneceginin umidiyle artik uzulmemis.insallah cok bekletmeden hayirlisiyla gonderir Rabbim kardesini.senin agrilarin varmi.simdi nasilsin.

Benimde bulantim cok var acilde serum bile taktim simdi yine kotuyum doktor ilac verdi bana ama inan o bile fayda etmiyor benim de iki evladim var ama hic bulanti yasamamistim cok zormus insallah tez zamanda gecer
Seninde Allah yardimcin olsun canim.eltim hamileliginde 6 aylik olana kadar hep bulanti kusmayla gecirdi.dedim nasil oluyo boyle ben hic yasamadigim icin.yemek pisirmezdi evde.ayni seyleri ben yasiyorum.yemekleri bile surune surune yapiyorum mecburen evde yemek bekleyen iki cocuk var.esim sagolsun bi yumurta kirar yer aramaz yemek filan.bu gidisle bende serum taktiricam direniyorum simdilik.ama surup filan vermezmi acaba sorsam yarin.

Sagol canim hepimizin allah yardimcisi olsun yasadigim memlekette kimsem yok tek basimayim dedigin gibi surune surune de olsa yemek yapmak zorundayim insalla bizim alti ay surmez sen yarin doktoruna soyle ilac verir sana cok gecmis olsun rabbim kucagimiza allayi nasip etsin

ah canım ya inşallah tez zamanda bir kardeşi olur..biz de soykedik kızıma kardeşi olacağını zaten olmasını çok istiyordu söylediğimden beri aklımda hep bu soru var ya bebeğe bir şey olursa ne deriz çocuğa diye Allah korusun

Aynen ya ne yapacağım bilemiyorum umarım bebeklerimize geçmez bu durum

Evet başkalarından da duydum Sirkeli suyu zarar vermez bebeğe sanırım deneyim onu da

Bnm kızım da eylülde 5 é girecek evet çok geç kaldik bizde bu doğsun 3 yu hwmen hemen dogurcam aslında çocuklar arasında ki yaş farkı en iyisi 4 yasmis
oyle diyorlar ama benim de kızımla aralarında 4 yasa yakın olacak ama beni cok zor gunler bekliyor gibi. cok kıskanacak eminim. kardes olayını da duydu buara davranısları cok degişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…