- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.481
regl olacakmış gibiyse korkma canım aşırı bıçak saplanması gibi değilse normal. Bende ara ara hală oluyor ağrı ama o ilk haftakinden az.6 haftalık olduk sma benim karnım çok ağrıyornormal mi kanama leke Yok ilki düşmüştü korkuyorum
valla kardeşlerimle aramızda birer yaş var.çocukken birlikte oynardık her şeyi paylaşırdık hiç kıskançlık yoktu aramızda..4 yaş olsaydı aramızda birlikte oynayamazdıkBnm kızım da eylülde 5 é girecek evet çok geç kaldik bizde bu doğsun 3 yu hwmen hemen dogurcam aslında çocuklar arasında ki yaş farkı en iyisi 4 yasmis
Siz kalp atışını duydunuz mu? Benimle ayni sizin. Muhtemel doğum tarihi benimde 27 aralık oluyor.Eve butcem yettigince yardimci alacagim kv yakinimda. Bit sekild cozecez ins. Iste yine ucretsiz izin alamayacagim
Anladım canım geçmiş olsunDiyetisyene gidiyorum canım şeker hastasıyım ben bir de gebelikte suyu çok önemli buluyorlar yarı severek yarı sevmeden aklıma geldikçe içiyorum.
Yok canım karından baktı acile git alttan baktırt deri gitmedim ben deİslttan mı baktılsr sana bıde bnde sıvı carmıs
Siz kalp atışını duydunuz mu? Benimle ayni sizin. Muhtemel doğum tarihi benimde 27 aralık oluyor.
Bende gitmedim daha perşembe gideceğim. İnşallah duyarız hayirlisiyla.Cumartesi gidecegim. Muhtemelen o zaman duyulur. Siz ne zaman gittiniz
Evet cnm bizim içinde kardeşine söylem e kısmı zor oldu kardeş yok dedim başladı ağlamaya var benim kardeşim dedi bende hani benim dün karnım ağrıyordu ya dedin kardeşin hastaymış dedim allah onu aldı iyileştirip tekrar karnıma koyucak dedim nasıl koyucak dedi o koyar annecim iyileştin tekrar karnında olucak dedim o zaman tamam anne dedi peki ne zaman koyacak dedi ben koyduğunda sana söylerim dedi bu şekilde kabul etti yavrum anne artik kardeşim karnında yok o zaman karnına bastırabilirmiyim diyor kıyamam ben ina ya kendim düşük yaptığına üzülmedim ama oglum bu şekilde söylediğinde içim parcalandirabia16 canim simdi okudum.cok uzuldum.mubarek bi gecede bunlari yasamissin.Rabbimin elbet vardir bi bildigi.Allah omur verse elbet yasardi.en cok abisine uzuldum tabi kardesi icin gun sayiyordu.insallah bekletmeden tekrar verir Rabbim.Cok gecmis olsun
Benimde bulantim cok var acilde serum bile taktim simdi yine kotuyum doktor ilac verdi bana ama inan o bile fayda etmiyor benim de iki evladim var ama hic bulanti yasamamistim cok zormus insallah tez zamanda gecerSelam kizlar neler yapiyorsunuz.bulanti ve kusmalardan basimi kaldiramiyorum buraya da pek yazamiyorum.daha onceki iki hamileligimi cok rahat gecirmistim bu anlamda.her hamilelik baska oluyor demekki.yarin kontrolumuz var bakalim bebis ne halde.insallah guzel haberlerle donmek nasip olur.birde bulantimida soylicem ilac verdimi sizr bunun icin.artik yemek yemekte istemiyorum.72 kiloyla hamile kaldim.bugun tartildim 71 kiloyum su an
Siz duydunuz mu kalp atışını?O zaman bende hoşgeldim hepinize hayırlı kolay hamilelik ve rahat bir doğum diliyorum :)
Canim yaa ne kadar masumlar degilmi.cocuk hayaliyle kimbilir neler duusndu kardesi icin.cok guzel dusunmussun boyle bi aciklama yaparak.doneceginin umidiyle artik uzulmemis.insallah cok bekletmeden hayirlisiyla gonderir Rabbim kardesini.senin agrilarin varmi.simdi nasilsin.Evet cnm bizim içinde kardeşine söylem e kısmı zor oldu kardeş yok dedim başladı ağlamaya var benim kardeşim dedi bende hani benim dün karnım ağrıyordu ya dedin kardeşin hastaymış dedim allah onu aldı iyileştirip tekrar karnıma koyucak dedim nasıl koyucak dedi o koyar annecim iyileştin tekrar karnında olucak dedim o zaman tamam anne dedi peki ne zaman koyacak dedi ben koyduğunda sana söylerim dedi bu şekilde kabul etti yavrum anne artik kardeşim karnında yok o zaman karnına bastırabilirmiyim diyor kıyamam ben ina ya kendim düşük yaptığına üzülmedim ama oglum bu şekilde söylediğinde içim parcalandi
Seninde Allah yardimcin olsun canim.eltim hamileliginde 6 aylik olana kadar hep bulanti kusmayla gecirdi.dedim nasil oluyo boyle ben hic yasamadigim icin.yemek pisirmezdi evde.ayni seyleri ben yasiyorum.yemekleri bile surune surune yapiyorum mecburen evde yemek bekleyen iki cocuk var.esim sagolsun bi yumurta kirar yer aramaz yemek filan.bu gidisle bende serum taktiricam direniyorum simdilik.ama surup filan vermezmi acaba sorsam yarin.Benimde bulantim cok var acilde serum bile taktim simdi yine kotuyum doktor ilac verdi bana ama inan o bile fayda etmiyor benim de iki evladim var ama hic bulanti yasamamistim cok zormus insallah tez zamanda gecer
Sagol canim hepimizin allah yardimcisi olsun yasadigim memlekette kimsem yok tek basimayim dedigin gibi surune surune de olsa yemek yapmak zorundayim insalla bizim alti ay surmez sen yarin doktoruna soyle ilac verir sana cok gecmis olsun rabbim kucagimiza allayi nasip etsinCanim yaa ne kadar masumlar degilmi.cocuk hayaliyle kimbilir neler duusndu kardesi icin.cok guzel dusunmussun boyle bi aciklama yaparak.doneceginin umidiyle artik uzulmemis.insallah cok bekletmeden hayirlisiyla gonderir Rabbim kardesini.senin agrilarin varmi.simdi nasilsin.
Seninde Allah yardimcin olsun canim.eltim hamileliginde 6 aylik olana kadar hep bulanti kusmayla gecirdi.dedim nasil oluyo boyle ben hic yasamadigim icin.yemek pisirmezdi evde.ayni seyleri ben yasiyorum.yemekleri bile surune surune yapiyorum mecburen evde yemek bekleyen iki cocuk var.esim sagolsun bi yumurta kirar yer aramaz yemek filan.bu gidisle bende serum taktiricam direniyorum simdilik.ama surup filan vermezmi acaba sorsam yarin.
ah canım ya inşallah tez zamanda bir kardeşi olur..biz de soykedik kızıma kardeşi olacağını zaten olmasını çok istiyordu söylediğimden beri aklımda hep bu soru var ya bebeğe bir şey olursa ne deriz çocuğa diye Allah korusunEvet cnm bizim içinde kardeşine söylem e kısmı zor oldu kardeş yok dedim başladı ağlamaya var benim kardeşim dedi bende hani benim dün karnım ağrıyordu ya dedin kardeşin hastaymış dedim allah onu aldı iyileştirip tekrar karnıma koyucak dedim nasıl koyucak dedi o koyar annecim iyileştin tekrar karnında olucak dedim o zaman tamam anne dedi peki ne zaman koyacak dedi ben koyduğunda sana söylerim dedi bu şekilde kabul etti yavrum anne artik kardeşim karnında yok o zaman karnına bastırabilirmiyim diyor kıyamam ben ina ya kendim düşük yaptığına üzülmedim ama oglum bu şekilde söylediğinde içim parcalandi
Aynen ya ne yapacağım bilemiyorum umarım bebeklerimize geçmez bu durumAynı durumdayım. Nisan ayında başlayıp ekime kadar devam eden bir bahar allerjim var. Sürekli burnum tıkanıyor. Hapşuruyorum. Normalde burun spreyi kullanıyordum iyi geliyordu. Hamile kalınca doktoruma sordum kullanabilirsin dedi. Ama doktorum çok rahat bir insan ona göre herşey serbest:) ben kullanmamak için direniyorum. Bakalım ne kadar dayanacağım. Hayat kalitem düştü resmen.
Evet başkalarından da duydum Sirkeli suyu zarar vermez bebeğe sanırım deneyim onu daBen de hem sinüzit hem alerji ikisi de var. İlaç maalesef ki kullanamıyoruz. Ben tuzlu su ile burnuma su çekiyorum. Tuz ayarını biraz kaçırmışım hafif kılınanla duyusu gitti ona dikkat et :) sirkeli su da çok faydalı anında açıyor burnu. Yatmadan hemen önce yaparsan rahat uyursun canım senelerdir çekiyorum ben de çözümlerim bu şekilde.
Hayırlısı olsun calısan anne olmak cok zor ama calısıyorsak yıne onlar ıcın geleceklerı ıcın..allah yardımcımız olsunEve butcem yettigince yardimci alacagim kv yakinimda. Bit sekild cozecez ins. Iste yine ucretsiz izin alamayacagim
oyle diyorlar ama benim de kızımla aralarında 4 yasa yakın olacak ama beni cok zor gunler bekliyor gibi. cok kıskanacak eminim. kardes olayını da duydu buara davranısları cok degişti.Bnm kızım da eylülde 5 é girecek evet çok geç kaldik bizde bu doğsun 3 yu hwmen hemen dogurcam aslında çocuklar arasında ki yaş farkı en iyisi 4 yasmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?