- 9 Kasım 2016
- 1.185
- 1.895
- 53
- Konu Sahibi Sezerbusra21
-
- #7.501
bıcak saplanması seklinde olan dusuk belirtisi mi,beni hic kanamam kahverengi akıntım falan olması ama birkac gundur kasıklarıma bıcak saplanır gibi sancı giriyorregl olacakmış gibiyse korkma canım aşırı bıçak saplanması gibi değilse normal. Bende ara ara hală oluyor ağrı ama o ilk haftakinden az.
Yok kuzum ama aşırı rahatsız ediciyse bi doktora gitmekte fayda olur diye dedim. hani hafif hafif sancılar oluyorsa sıkıntı yoktur.bıcak saplanması seklinde olan dusuk belirtisi mi,beni hic kanamam kahverengi akıntım falan olması ama birkac gundur kasıklarıma bıcak saplanır gibi sancı giriyor
bebek boyu ne kadardı. anladıgım kadarıyla benim gibi 6+3 civarı olanlar derinden duyuyor sesi. belki gec dollenmeden haftan daha azdır. gerci rahmin geride olmasının da etkisi olır.Kızlar merhaba doktordan gelıyorumkalp atısını duymak ıcın gıttık derınden de olsa duyduk sesini :) oğlum cok net gozukuyordu kese de bu cok silik gorunuyor rahmın gerıde dedi sanırım ondan. Kalp atışıda 90 cıvarıydı oğlumda boyleydı yıne oğlanı bulduk galıba ama kız doğdı bu sefer içime belki kız düşündüğümüz için bı sorunumuz yok çok şükür hersey yolunda sadece cok derınden geldı kalp atışı tedırgın ettı beni.ama doktor bı sorun yok dedı o yuzden içim rahat. Ikı hafta sonra tekrar cagırdı ılk zamanlar rısklı oldugu ıcın kontrol altında olalım dedi.bızden bu kadar :)
Gecen persembe akşam 6gibi peçete dolusu kanamam oldu 1saat sonra ultrasonda bebek de kesede goruldu inanamadim igne yaptilar bol bol dinlen dediler.iki gundur kahverengiye benzer leke var cok degil ama endişe ettiriyor.yarin doktor randevum var bakalim kalp atışı varmı umarim bir terslik yokturSelam kızlar :) Kaç haftadır giremedim umarım hepiniz için her şey yolundadır.
Ben bu aralarda biraz doktorlarla biraz da kanamalarla boğuştum. İlk kanamam 2 hafta önce oldu, açık kırmızı yaklaşık 1 lira büyüklüğünde lekelenme şeklindeydi. Doktorum progestan hap ve proluton igneye başlattı. Ama asıl sorun doktor tutarsız konuşmaya başladı. Bir hafta önce ısrarla geç döllenme mi doye sormuştum ve kesinlikle değil derken o gün geç döllenme demeye başladı. 3 gün tuvalet harici kalkmak yok diyip 4.gün uçak yolculuğuna izin verdi. Benim de güvenimi kaybetti
Sonrasında 2 doktor denedim, ikisi de iyiydi birine daha çok ısındım ve arkadaşımdan biliyordum ona devam ediyorum. Cuma günü bir kanamam daha oldu, bu sefer daha koyu kırmızı ve kıvamlıydı ama miktar öncekinden çok çok az fazlaydı. Yine başladım ilaçlara bu sefer vajinal alıyorum hapı. Doktor uzun uzun anlattı ultrasonda kese düzgün, bebek iyi, her şey yolunda diye. 1 hafta evde dinlen yorulma dedi.
Biraz uzun yazdım gene ama ilk bebeğim, belki tecrübelileriniz vardır bu konularda tavsiyeriniz diye anlatayım dedim :)
Bu arada doğum 28 Kasım gözüküyordu ama ben baştan beri geç döllenme olduğuna inandığımdan bu başlığa gelmiştim iyi ki öyle yapmışım :)
Gecen persembe akşam 6gibi peçete dolusu kanamam oldu 1saat sonra ultrasonda bebek de kesede goruldu inanamadim igne yaptilar bol bol dinlen dediler.iki gundur kahverengiye benzer leke var cok degil ama endişe ettiriyor.yarin doktor randevum var bakalim kalp atışı varmı umarim bir terslik yoktur
Evet geç döllenme benım normalde 8 hafta olması lazım ama ultrasonda 6+5 gozukuyor 7haftalık yanı. Gec yumurtluyorum sanırım o yuzden bir hafta geri demişti boyunu 8.5 mm dedi ama keseyemı dedı bebegemı hatırlamıyorum ekrana bakıyodum hayranlıklabebek boyu ne kadardı. anladıgım kadarıyla benim gibi 6+3 civarı olanlar derinden duyuyor sesi. belki gec dollenmeden haftan daha azdır. gerci rahmin geride olmasının da etkisi olır.
Kız 4 litre içip nasıl wcden cıkabılcek ınsanSu konusunda 2 litreye zorlananlara 3 litree karşılık verenler olmuş.. Görüyorum ve arttırıyorum: Benim doktor bana 4 litre dedi
Zorlanırsan soda ve ayranla takviye yapabilirsin dedi. Ama gerçi benim kilom çok yüksek, obezim o yüzden 4 demis olabilir
Bebek 8.5 mm baktım simdi kagıda :)Evet geç döllenme benım normalde 8 hafta olması lazım ama ultrasonda 6+5 gozukuyor 7haftalık yanı. Gec yumurtluyorum sanırım o yuzden bir hafta geri demişti boyunu 8.5 mm dedi ama keseyemı dedı bebegemı hatırlamıyorum ekrana bakıyodum hayranlıkladerınden gelmesi normal ozmn ben sadece bende oldu sandım :)
Kötüyü düşünme canım, geç yumurtlama falandır, bir de erkeklerin kalbi daha geç atabiliyormuş. Bidahaya gümbür gümbür duyarsın inşallah.Kızlar merhaba doktordan gelıyorumkalp atısını duymak ıcın gıttık derınden de olsa duyduk sesini :) oğlum cok net gozukuyordu kese de bu cok silik gorunuyor rahmın gerıde dedi sanırım ondan. Kalp atışıda 90 cıvarıydı oğlumda boyleydı yıne oğlanı bulduk galıba ama kız doğdı bu sefer içime belki kız düşündüğümüz için bı sorunumuz yok çok şükür hersey yolunda sadece cok derınden geldı kalp atışı tedırgın ettı beni.ama doktor bı sorun yok dedı o yuzden içim rahat. Ikı hafta sonra tekrar cagırdı ılk zamanlar rısklı oldugu ıcın kontrol altında olalım dedi.bızden bu kadar :)
Ayy ben de ofiste önüme bir sürahi koyup iciyordum ama şimdi bu hafta evden çalışıyorum kanama riskinden. 2 litreyi zor geçiyorum yine de sık sık wc deyimKız 4 litre içip nasıl wcden cıkabılcek ınsanbende calısırken cok ıcerdım ama yarım saatte bır wc deydım
Ayyy insallah ♡♡♡İnşallah yarın güzel haberlerle gelirsin canım. Kahverengiye dönerse iyidir demişti doktorum o yüzden gönlünü ferah tut
Evet oğlumdada boyle olmustu zaten kese yerı de aynı bu da bır hafta gerıden gelıyor ilkinde cok panık yaptım ama bunda normal gelıyor banada.cok sukur kanama vs yok o yuzden daha rahatımKötüyü düşünme canım, geç yumurtlama falandır, bir de erkeklerin kalbi daha geç atabiliyormuş. Bidahaya gümbür gümbür duyarsın inşallah.
Canım bence kucukken sahıplenmesı daha kolay kendını bilmeye baslayınca kardesı de yanında olacak cok guzel anlasırlar ınsallah tabı bu bi surec zamanla alışır.her cocugun farklı oluyor bazısı hemen alışıyor bazısı zamanla.Ayy kızlar bebeğim bir yaşında sürekli ilgi istiyor bana aşık tabi bende ona.
Ben bu kadar minik bir bebege kardeşini nasıl anlaticam o nasıl anlayacak onu da geçtim. Kardeşi doğduğunda daha kendini yeni bir birey olarak kabullendiği zamanlarda kardeşine ne tepki verecek?
Sorular sorular sorular?
Ikisini de sevmel istiyorum. Kıskançlık olmasın istiyorum.
Valla şu wc işi cok zor bugun doktora gıderken suyu içtim içtim sıkışık gırmek ıxın.kapısına gıttım tutamıcam deyıp wc ye gıttım sonra girdik tabı sıkışık olmayınca gerı cıkardı su iç dıyeAyy ben de ofiste önüme bir sürahi koyup iciyordum ama şimdi bu hafta evden çalışıyorum kanama riskinden. 2 litreyi zor geçiyorum yine de sık sık wc deyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?