2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Bende ayni canim benim akrabalarim baska sehirde.esimin akrabalari var burada.eltim ust katimda ama bi huyum varki minnetsizim.esim arada diyor cagirayim bi corba yapsin diye.kesinlikle diyorum.gittigi yere kadar yapmaya calisacagim.napalim insallah kisa surer bu halimiz yoksa isimiz var.

Canimbebegin kucuk oldugu icin belki daha cabuk kabullenebilir.buyuyup biseylerin farkina vardiginda daha zir oluyor kabullenmek.birde cocugun yapisiylada alakali.benim kizim dort yasindaydi kardesi oldugunda cokta nazli ve ilgi seven bi cocuk oldugu icin ilginin paylasilmasini istemedi.gelenlere rica ettim kesinlikle bebege bisey almayin alirsaniz ablaya diye.hediyelerden dolayi ilk krizi biraz kolay atlattik.ama zamanla kiskanclik illaki oldu.yalniz birakamadim ikisini bazi zamanlar.seviyorum derken cimdikliyordu.simdi cok iyi anlasiyorlar arada kavga etselerde sukurler olsun

Birde kızlar telefonlarınıza hamilelik uygulaması kurdunuz mu? Memnun olduğunuz uygulama var mı?

Kizlar merhaba araniza yeni katiliyorum. İlk gebeligim ve battan iki gun sonra degerim 192,1 cikti. Suan bata gore 5+4 oldum. Bulanti, agri, kusma vs birsey yok. Fakat karincalanma hissi var karnimin sol kisminda. Uzun surebiliyor, oyle ki gidiklaniyorum baya baya, karnim kaşınıyor. Rahatsiz etmiyor ama tedirgin oldum. Ayni durumu yasayan var mi?

Bulantı, kusma olmadığı için şanslısın canım. Gıdıklanmayı bilemiycem ama kasık ve bel ağrısı oldukça var bende.

Allah'ım ın izniyle bende Aralık annesiyim
Geçen pazartesi gittiğimde muhtemelen yeni 5 haftalık olmuştum hamilelik kesesi 7mm idi
Bu cuma yine gidiyorum Allah'ım ın izniyle 6 buçuk haftalık olarak inşallah herşey yolundadır ve bebeğimi görürüm

İlk başlarda pembe lekelenmelerr ve ağrım vardı bir haftadır ise kahverengi akintim var geçen gece uyurken biraz kanamamda olmuş ağrım yok inşallah cuma günü güzel mutlu haberler alırım Rabbime sığınıyorum 8 ay nasıl geçecek sağlıcakla evladımı kucağıma bi alsam yani Allah'ım hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucagimiza almayı nasip etsin inşallah

Birde kızlar telefonlarınıza hamilelik uygulaması kurdunuz mu? Memnun olduğunuz uygulama var mı?
Bende Pregnancy var AppStore dan yorumları okudum memnun sayısı çoktu. Bilgi olarak buradaki takvimle aynı gidiyor zaten. Bir de Banu çiftçi kurulu. Onda da hafta hafta videolu açıklamalar var.

Yok allaha şükürler olsun cnm herşey o günde kaldı

En zor kısmında o cnm biz büyükler bir şekilde kabulleniyoruz ama onlar hayaller kuruyor anne ben kardeşime oyuncak alicam ona mama yedircem oyunlar oynucam birde herkese kardeşim olucak diyordu çok mutluydu hayırlısı böyleymiş elden başka birşey gelmez

5+3de pecete dolusu kanamam oldu igne yaptilar sonrada acik tonda kahveye yakin akıntım var bende korkuyla bu gunu buldum.öglen doktora gidicem cumayi bekleyemedim öne aldim.

Doktora gidecek olanlar inşallah güzel haberler verirsiniz bizlere. Ben de 7.30 da uyandım hala midem bulanıyor, kahverengi leke dün kesilmişti gece regl sancısı ardına az az gelmeye başladı yine. işe gitmek zorundayım araba kullanarak. Bu bulantı ile nasıl olacak bilmiyorum, dua ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…