2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Ben bugün ilAç aldım içtim şimdi çalışırken zor oluyor iş yerim evime yakın allahtan ama zorluyor sende dr sorup kullana bilirsin canım medpamid aldım

Birde kızlar telefonlarınıza hamilelik uygulaması kurdunuz mu? Memnun olduğunuz uygulama var mı?

Banu çiftçinin uygulaması güzel canım

Hoşgeldin canım ilk başlarda o gıdıklanma oluyor evet bebek iyice yerleştiği için oluyor sanırım bulantıların inşallah başlamaz ama daha erken senin için genelde bebek kalp atışı başladığında başlıyor inşallah olmazda rahat bi hamilelik geçirirsin

Saat 11 de bende doktordayım kalbim yerinden çıkacak neden bukadar heyecanlıyım gece uyuyamadım değişik bir duygu inşallah iyi haberler verir Pazartesi devlet hastanesinde kese göründü bende özelden randevu alıcam inşallah bebeğimle ilgili iyi haberler alırım kesemin içindedir

İnsallah Cnm :) bebisin sana görünür icin rahat eder :)

Ilk bebegimi 5 yil bekledim.
Hamile oldugumda acaba nasil bir anne olurum sınırlı sınırlı sakin mi ilgili mi ilgisiz mi dusunceleriyle bir hamilelik geçirdim.
Sukur umduğundan daha iyi bir anne oldum .
Simdi de iki bebek ikisi de minik yeter miyim onlara diyorum. Her seyi düşünüyorum.
Ama su bir gercek Allah kolayligini veriyor.

inş öyle olur kızım 7 aylık çok üzülüyorum. üzülmekten sütüm azaldı
bence bu kadar üzülmeyin insan nimete üzülmez sevinir..böyle düşünün bir de anlıyorum çocuğunuz küçük daha ama bundan 2 yıl sonra beraber oynayacaklar, arkadaş olacaklar o zaman boşuna uzuldugunuzu görceksiniz..Allah size bir lütufta bulunmuş size güzel bu emanet veriyor lütfen üzülmeyin artik ve şükredin.

Canım giremiyordum, yeni gördüm çok üzüldüm. Allah en kısa zamanda tekrarını sağlıkla nasip etsin, senin ve yavrunun tekrardan yüzünü güldürsün inşallah.

Kalp atışı ultrason kağıdına ysziyormu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…