2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Merhaba anne adayları biz de gecen hafta duyduk kalp atışlarını bi ara kan idrar testi yaptirmaya gidicem.. 2li test hangi haftadaydi gatirlayan var mi? Benim 2 yasinda bir oglum daha var unutmusum yaa

doktora gidecek olanlardan hayırlı haberlerini bekliyorum, yeni gelenlere hayırlı gebelikler diliyorum, tebrik ederim
rabia16 canım çok geçmiş olsun, çok üzüldüm okuduğumda Allah size sağlık sıhhat nasip etsin.

günaydın merhaba kızlar ptesi doktora gitmiştim çok şükür bebeğim iyi tam 10 haftalık olmuşuz ikili test için doktorum iki hafta sonraya test verdi idrar kan testleri istedi burda okuduğum kadarı ile sağlık ocakları birazını yapıyor deil mi o kadar para vermek istemiyorum ikili teste 160 tl istedi onu orda yaptırcam ama diğer testler için devlete gitsem yaparlar mı acaba tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum

Hosbulduk canm ya ocak annesi ya aralik annesi olacagin kismet olursa. Burcu da oglakmiş. Hic oglak diye bir burc bile hatirlamiyoruz esimle, etrafimizda da yok, ben ikizler burcuyum, esim bir ikizlerle daha evde yasamayacagi icin cok mutlu

Cok sukur bulanti, kusma en ufak bir belirtim yok.Arada kasilma ve karincalanmalar oluyor yalnizca. Bata gore 5+4 teyim, boyle devam ederse hamilelik super biseymis:) senin kacinci haftada basladi bulantilar, ne durumdasin

maşallah bebeğine..canım testlerin hepsini devlet hastanesinde de yaptırabilirsin 2li testi de yapıyorlar kadın doğumdan randevu al git yaptır..ya da ikili testi kendi doktoruma yaptırırım dersen de kan tahlilini sağlık ocaklarında yapıyorlar

Kızlar doktordan çıktım kese var çok şükür ama bebek gözükmedi 5 haftalık dedi yölk de Yok erken daha 10 gün sonra gel dedi normal mi sizce bişey söyleyin lütfen 5 haftalık ta olmaması normal mi

Kızlar doktordan çıktım kese var çok şükür ama bebek gözükmedi 5 haftalık dedi yölk de Yok erken daha 10 gün sonra gel dedi normal mi sizce bişey söyleyin lütfen 5 haftalık ta olmaması normal mi
Üzülme bende. Gittiğimde 5 haftalktı bebek 6 haftadan snra göZüküyor:)

Evet normal Cnm panik yapma eğer sorun olsaydi kesende bozulma vs söylüyorlar zaten demekki herşey yolunda bekle 10 gün sonrA bebisin i de kalp atışını da dinle Cnm

Hoşgeldin seninle bebeklerimiz aynı gidiyor sanırım takviminden gördüm. Nasılsın ? Doktora gittin mi?
merhaba geçen cuma keseyi gördük normalde dr iki hafta sonra kalp atışını görürüz,dedi ama ben bu cuma gidip baktıracağım. sen ne durumdasın.ilk bebek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…