2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar doktordan çıktım kese var çok şükür ama bebek gözükmedi 5 haftalık dedi yölk de Yok erken daha 10 gün sonra gel dedi normal mi sizce bişey söyleyin lütfen 5 haftalık ta olmaması normal mi
çok normal canım benim 5+5teyken sadece kese vardı doktorum her şey güzel dedi 10 gün sonra çağırdı ben de haftaya çarşamba tekrar gideceğim..önce kese oluşuyor sonra ilkel yapı denen yapı oluşuyor sonra da bebeğin kalp atışları dedi benim doktorum

Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok

İnşallah canım çok şükür

Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok
Canım bir doktorla kalma başka bi doktora daha git. Sıkma canını da elinden geldiği kadarıyla..Rabbim ne verirse hayırlısını versin kucagına alıp Analı Babalı büyütmeyi nasip eylesin.

Ben çok kötüyüm sürekli halsizim. Midem bulanıyor ama kusmam yok. Aklıma yemek geldikçe midem kalkıyor.Yemek yemekten hatta su içmekten bile tiksiniyorum.Çalışan bi bayanım mecburen ayakta kalmak zorundayım.İşkence gibi geçiyor. Etrafımdakiler kussan bile ye diyor ama yemegi görünce bile midem kalkıyo yapamıyorum.. Herşey burnuma kokuyor. Napcam ben ya Benimle aynı olan var mı kızlar

Kreker yiyrmusun canm çizi felanda olur midene iyi gelr

yok tatlım hiç bişey yiyemiyorum. Bi yandan da vicdan azabı çekiyorum. Bebeğim beslenemiyor diye
Canm cidden zor durum bende bazen yemekleri yiyemyem kendme kızıyrm benek için ama zorluyrm artk eşimde yardmcı oluyr sağolsn o da hazırlıyor o bendn daha çok düşünyr:)
Canm blyrm Or ama ynede yemege calş bizim komşu ilk 5 ay hep kusfu yiyemedi yemdk cocgn beynnde sıkıntlar ckmş cnm kafasndaki damarlar belli cocgn dedi iyi besleyemedm onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…