2018 Aralık Anneleri

Bebeğimizin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    247
Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok
Ama daha 7haftalıksın bende duyamadım kı 7.haftada kalp atısını. Canım stres yapma Allah nasip ederse zaten gelır.ama daha erken bnce

Doktora gitmeme 1saat var ama tüm enerjim gitti hem lekeler cogaldi hemde sizden aldigim haberler tüm ümidimi bitirdi nerdeyse. belki benim bebekte sagliksiz kahverengi lekeler cogaldi ve koyulasti offf offf hic keyfim kalmadi yillar sonra hamile kaldim sevinemedim bile kursagimda kalicak diye ödüm kopuyor

lütfen umutsuzluğa kapılmayın kahverengi lekelemem bendede oldu bende ilaç kullanıyorum.iyi düşünün iyi olsun hayırlısı nı dileyin.

ümitsizliğe kapılma her gebelik farklıdır bendede ilk gebelikte lekelenme oldu ama hiçbirşey olmadı

bekle bakalım bir arkadaşımada dr kürtaj için gel demişti arkadaşım yok kendi düşssün dedi ve şimdi 5 yaşında çocuğu var
Gerçekten mi ? Bilmiyorum benim dr baya iyi bir dr , bir de kan sulandırıcıları ve diğer ilaçları kes dedi, kesersem zaten bebek sorun yaşayacak , kafam allak bullak

Belki de normal sıkıntılarıdır, kahve leke herkeste olabiliyor

Bende de pazartesi kahverengi leke oldu akşama geçti koyu sarı oldu, progestan içtim dün de bi şey yoktu akşam yine ilaç içtim. Bugün sabah yine geldi leke . çok fazla değildi ama bakalım ne olacak?

Kızlar ben çıktım çok üzgünüm , kafam allak bullak , bebek sağlıklı değil dedi dr , çok üzüldü bu kaçıncı dedi, düşecek dedi, ve çıktım .... kalp atışı vs yok
canım benim geçmiş olsun bence de birine daha görünsen iyi olacak gibi, ama ne olursa olsun moralini yüksek tutmaya çalış, biliyorsun sağlıklı olmayanı vücut atıyormuş, hayırlısını dileyelim amin.

Kızlar doktordan çıktım kese var çok şükür ama bebek gözükmedi 5 haftalık dedi yölk de Yok erken daha 10 gün sonra gel dedi normal mi sizce bişey söyleyin lütfen 5 haftalık ta olmaması normal mi
canım normal bence ben sata göre 5 haftalıktım keseyi de göremedi karından teste göre gebeyim, haftaya gel keseyi görmemiz lazım dedi, yarın randevumm inşallah görürüz. karından görünmezse alttan bakarlar heralde, senin vajinal bakıldı mı?

Bende de pazartesi kahverengi leke oldu akşama geçti koyu sarı oldu, progestan içtim dün de bi şey yoktu akşam yine ilaç içtim. Bugün sabah yine geldi leke . çok fazla değildi ama bakalım ne olacak?
Dikkat etmyrmsn cnm benm geldgi zaman üzülmştm ondan gelmişti eger gelyrsa dr danş derim cnm bir baksın bence birşey yoktur

Canim cok gecmis olsun bizim ser gibi gordugumuz birseyde bile bir hayir vardir demekki sagliksiz bir gebelikti rabbim hakkinda hayirlisini versin insallah

arkadaslar doktor bayagı test ıstedı benden kalp atısları duyulduktan sonra her dotor ıster dedı ama benm hastanemde 1000 tl cıktı devlette yapotırmak ıstıyorum bıldıgınız besıktas veya bayrampasa fartıh tarafında devlet hastanesı ıyı bı doktor varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…